Tisdag kväll.

Hej Raffe. Tisdag i dag och det har varit Så mycket jobb i dag på jobbet. Det börjar likna Jultider på jobbet. Vårkollektion tillsammans med badmode kommer hem nu och mycket beställer dom så de kan bunkra upp i varuhusen så att det finns i reserv sen näär vi sparkar igång med nya pocksystemet. I fall det skulle skita sig. Hur som helst så är vi väldigt underbemannade. En till försvann i dag. Vi firade av Eva som gick i pension i dag. Det kändes lite sorgset för min del. Ända sen jag började på lagret så har jag och Eva jobbat på samma område bortsett från ett år. Man kommer att sakna henne, fast än hon gick en på nerverna ibland. Men Eva är i allafall Eva. Och jag berättade i gruppen i morse hur jag kände att det kändes konstigt å säga hej då. Och många instämde.

Jag kom precis ut ur duschen. Det var otroligt skönt i duschen. Skulle nästan kunna tänka mig att införskaffa mig på en sån där massage dusch. Men det får bli när jag inte vill ha tvättmaskin längre. För den får inte plats tillsammans med min tvättmaskin :)


I kväll har Håkan kvälls kurs och kommer hem vid ca halv tio. Så i kväll har det varit "Egen tid". Vilket känns väldigt skönt. Var upp till affären i dag också och köpte kattmat. För i går hade dom inte fått hem sån där låda. Men det hade dom idag. Så det blev en jägarmeny. Så hoppas grabbarna tycker om det :P

Till middag i ddag blev det blodpudding. Det var länge sen och det var väldigt gott.


I morgon är det lill-lördag och halva veckan är gjord. Jösses säger jag bara. Dagarna springer iväg. Och snart är det dags att kolla efter båt. Båt skall införskaffas till våren så jag kommer ut på landet. Jag har bestämt för att jag skall tillbringa mer tid på landet i år än vad jag gjorde i slutet av förra året. För då blev det knappt något alls.

Sen är det snart dags för semester planering på jobbet. Jag vet inte riktigt när jag skall ta semester.
Vet bara att jag har bestämt mig för att göra en del saker på semestern. Bland annat åka till Ullared.

Sen blir det någon nöjespark och sen vet jag inte så noga. Malin kanske skulle vilja hitta göra något tillsammans med mig, så det kanske blir att åka upp till Norrland. Vi får se.
Just nu längtar jag så fruktansvärt mycket efter sommaren. Att få umgås mycket med min fina som kommer att va här nere på sommarlovet som hon har sagt. Som sagt. Jag längtar :).

I dag på jobbet var första dagen på länge som inte jag har fått halsbränna. Det är nog för att jag har betalat in alla räkningar som jag hade. Ingen eftersläpad räkning nu. Och det känns så skönt.

Vad jobbigt det är när man har så mycket foton som inte är döpta till något utan har standard namnet som ex image0019. Sånna namn håller jag på att fixa i ordning. Med andra ord namnsätta digitalfoton man har tagit. Fan vad jag skall hålla på att vända på meningarna haha. Det är ett jättejobb. Men bra blir det till sist.

Nu skall jag kolla mailen och chatta med min fina. Hörs.

Måndag.

Hej Raffe vännen.
I dag är det måndag. Och det känns som jag är slut som artist. Jag har gått jättemycket i dag. Jag har ont änta upp i smalbenen. Och inte nog med det så har jag ont i vaderna och låren och rumpan efter min träning i går.
Om man skall avrunda min hälsa i dag så mår jag jätte bra bortsett från att jag känner mig som en invallid.

I dag har jag betalat ALLA räkningar. Å vad skönt det känns. Det är inte mycket jag fick över. Men jag har allt och jag behöver inte köpa något märkvärdigt heller. Jag hade några tusen i extra utgift den här månaden. Därför är det knapert i kassan. Men jag är Jätteglad att jag har betalat alla räkningar. Klumpen i magen har försvunnit.
Nästa månad blir det inte så mycket exra utgift. Jag skall bara gå till den där äckliga tandläkaren igen och dra ut den där tanden. Sen skall jag inte gå dit förän om ett år. Men jag skall lägga nästa tandläkarbesök nästa år lagom som skattepengarna kommer. Då slipper man påverka ekonomin så här som jag har gjort den här månaden.

I dag till middag blev det varmkorv och pommes och mycket sallad.


Efter maten skulle jag börja med något lungt som en skön dusch och sen lägga sig på soffan å titta på tv och bara slappa. Men snacka om att det sket sig.
En vän var över och han bara vägrade att gå här ifrån nästan. Snacka om en plåga. Jag var tvungen att säga att jag skulle upp till affären å handla. Det var knappt så jag blev av med han då också.
När jag kom upp till affären i kväll för att köpa kattmat så har jag försökt kommunicera med min älsking via sms och även när jag kom hem från affären. Men hon har inte svarat tillbaka så jag vet inte. Jag skall fixa mig snart för natten.

I morgon är det tisdag. Och massor av jobb i morgon. Inget barn den här veckan. Så i morgon kanske jag jobbar över.
Badkläder (Bikini och baddräkter) har kommit hem nu till lagret. Det ser ut att bli mycket, och det ser ut att bli platsbrist. Å det är just snyggt nu när vi snart skall få in ett nytt datorsystem som verkar va något som inte hör hemma på ett sånt lager där jag jobbar. Årets färg på bikini och baddräkter är blåvit randiga. Ser ju inte klokt ut i mina ögon.

Nu skall jag rigga kaffebryggan och sen gå ut med Molly. Sen är det nog knopplådan.

Söndag kväll.

Hej Raffe.
Middagen avklarad. Det blev pölsa. Det var så gott.

Det ser inte så märkvärdigt ut. Men min tallrik innehåller mest sallad och andra nyttiga saker.
I kväll nu skall jag se färdigt på Arne Dahls film som jag kollade på i går. Skulle kollat på Wallander som jag skrev. Men ångrade mig och kollade på Arne Dahl - Upp till toppen av berget. Det är den senaste. Den är ruggigt bra.

I morgon är det jobb också. Det känns ju inte speciellt upphetsande. Men va fan. Man måste. Annars får man ju inte ihop några pengar.
Känns som en evighet sen Malin åkte. Fast det bara har gått en vecka. Undra hur det kommer att kännas nästa vecka och nästa vecka därpå osv. Det är ingen som kan svara på utan det får tiden visa. Jag tycker det det känns lite jobbigt i mellanåt eftersom man är van att ses. Men det är kanske en vana.

Någon gång i nästa vecka skall jag åka in till Spånga. Jag skall följa med Thomas och hämta en server som han har köpt. Det är en server som Thomas skall använda sig utav. Men jag skulle hjälpa till att kolla på lite saker. Så det blir lite resa i veckan.

Nu skall jag luta mig tillbaka och kolla på lite videoklipp innan jag skall se Arne Dahl. Skriver mer i morgon.
Hörs.

Söndag.

Hej Raffe. Började dagen med en skön sovmorgon.
Den här natten har varit den skönaste på länge. Jag har drömt så underbara drömmar hela natten. Min underbara flickvän och jag har haft älskog hela natten. Vi har testat allt tror jag. När jag vaknade så ja, du kan ju räkna ut allt själv hehe. Jag vill ha sånna drömmar varenda natt :)
När jag vaknade så gick jag upp och satt på kaffepannan och började duka fram lite frukost. Bellan hade gått ut med sin vovve medan jag fixade inne. Efter frukosten så tog jag på mig mina träningskläder och begav mig ut på en Rask promenad. Jag var ute exakt en timme och gick. Det var så otroligt skönt. Det var skönt ute. Solen lös och det var klarbrå himmel och temometern låg på nollan. När jag kom hem så hoppade jag in i en dusch. Det rann svett bokstavligen av mig. Så duschen var underbar. Jag tog några bilder på min raska promenad. Kolla nedan.













Nu när jag har duschat och fräschat upp mig så tänkte jag sätta mig spela lite dator.
Till middag i dag blir det ju som jag nämnde i går. Norrlandspölsa och potatis och ägg och rödbetor.
Men nu är det långt till middagen och kvällen. Jag skriver mer senare. Hörs.

Lördag kväll.

Hej Raffe. Lördag i dag och det har varit en underbar lördag.
Dagen började med sovmorgon och lite god frukost.
Sen har jag suttit mycket vid datorn i dag. Det är skönt släppa allt vid datorn. Man kommer in i en helt annan värld. Man släpper dom flesta tankarna och funderingar. I dag har jag ängnat min största egentid till att spela ett häftigt datorspel. Det är kuligt.

I dag var vi Till RK (Röda korset). Det är loppis där. Vi var även till Lions loppis. Men vi köpte inget. Kollade mest, men det fanns en del fina saker så jag skall göra ett besök igen dit. Efter loppisrundan gick vi till bolaget och sen tog vi med hemköp och handlade upp några måltider så slipper man gå och ströhandla. Och vi avslutade med centrum grillen för att få lite lunch i magen. Det var väldigt gott. 

När vi kom hem så fortsatte jag att spela spelet i en timme som jag hade börjat spela. Sen gick vi över till Lindén och fikade. Laijla skröt om sina hundra sittups och hundra armhävningar och att hon inte har något röksug, Andå röker hon och är överviktig. Asså. Jag förstår mig inte på hennes förbränning och muskeluppbygnad. Med hennes träning så skulle hon se ut som Arnold Schwarzenegger. Hmm. jag vet inte. Känns som hon ljuger för mig.
Det här med ljuga är det värsta jag vet. Nån gång har jag ljugit. Men dom gångerna är lätträknade. Men jag hatar det och man märker när någon ljuger. För den som ljuger mycket hamnar i en ond cirkel till sist och då låter det inte ens trovärdigt. Då blir man riktigt trött på den människan. Jag vet ett par på rak arm som är riktiga lögnare att de tror på sig själva. Man går och hoppas att det skall bli bättre någon dag. Men jag har hört att det är en sjukdom när man ljuger så mycket. Har för mig at det kallas för mytoman


I dag åt vi Ugnstekt falukorv och potatismos till middag. Det var jättegott. I morgon skall vi äta något som jag inte har ätit sen jag var en liten pojke. Norrlandspölsa med koktpotatis och rödbetor och stekt ägg. Jag tyckte om det då ochskall se om jag tycker om det nu. Det ser ut som en, ja, vad skall jag säga. Vill inte tänka på det. Då hinner jag bli äcklad innan jag ens hunnit smakat :D.

Nu när jag skrivit färdigt bloggen så sskall jag kolla på en Wallander film. Och jag skall poppa lite popcorn till och lägga mig i sängen å titta. Det är min myskväll.
Skulle ju velat ha annan myskväll, men brist på det så får man ta det här.
Efter filmen så får vi se vad som händer då :-P.

Hörs senare. Eller så ses vi i morrn.


Fredag.

Äntligen fredag. Den satt långt inne. En riktigt jobbig vecka. Lagom mycket jobb och en massa möten. Både utanför jobbet och på jobbet. Men som sagt. Fredagen är här. Och jag det betyder sovmorgon i morgon.
Håkan flyttade in hos mig i dag. Det ger bra klirr i kassan. Den här månaden kanske inte ger så mycket klirr kvar pga oväntade räkningar. Men om han skall bo här nästa månad också så har jag en riktigt bra lön tror jag. Eller kanske inte. Har ju faktiskt varit sjukskriven i tio dagar som kommer att synas på nästa lön. Vi får se :)

Till middag i dag blev det kyckling och pommes och en massa grönsaker till. Det var smarrigt.
I morgon till middag tänkte jag göra ugnstekt falukorv med hemlagad potatismos :) Det är mat som är mat. Asså jävligt gott :)

I dag när jag kom hem från jobbet så tog jag en långpromenad med vovven och avslutade med att handla på hemvägen. Sen gick jag hem och städade och tvättade upp hela tvättkorgen. Håkan kom lagomt till att jag städat färdigt.
Sen gick kvällen med stormsteg och jag orkar inte skriva mer om det i nu.

Skriver mer sen när min fina skriver sin vardag på bloggen..
Hörs.


Torsdag forts.

Hej igen Raffe.
Fy fan vilket dåligt flås jag har. När jag skulle upp till affären så gick jag rask takt och jag fick verkligen mjölsyra i benen och tungan hängde som en röd slips nästan hehe.

Sitter och cammar med min fina. Hon har massor att göra till i morgon. Hoppas hon hinner färdigt.
I går dammade jag av mitt ATG konto på webben. Så jag slipper uppsöka spelbutiken på tungelsta. Så till helgen skall jag lämna in en dagens dubbel eller en v75. Satsar man inget så vinner man inget.
Nu skall jag smida lite på min hemsida. Hörs sen kanske.

Torsdag.

Hej Raffe.
I dag är det Torsdag och vi närmar oss slutet av veckan och snart är det helg. Det känns ju hur skönt som helst.
I dag på jobbet var det en ganska smörig dag :). Jag kärde truck fram till frukost. Frukost äter jag vid halv nio. Så jag åt fram till nio i dag och sen var jag på informationsmöte i dag om vårt nya datorsystem på jobbet. Vi skall få röststyrt plock. Men mångmiljon investering. Hoppas det kommer fungera. Hade mötet fram till klockan var tolv. Sen åkte jag hem till vovven och gick ut med henne. Och sen åkte jag tillbakatill jobbet och jobbade fram till fyra.
När jag kom hem så gick jag upp å handlade. Och efter det så gick jag hem å började med maten.

Det blev pannkaka. Det var jätte gott. Men Bella och jag blev sugen på lite soppa också. Så jag gjorde i ordning lite italiensk minnestronesoppa. Och det var smarrigt som fan.


I kväll skall Bella och jag äta semla. Det är ju också så där gudomligt gott.

Skriver mer sen. Kom fan på att jag måste köpa fika bröd till i morrn. För det var min tur å bjuda i morrn på jobbet. Skriver mer sen kanske. Hörs.


Onsdag.

Idag blir det inget inlägg, fastän jag har hur mycket som helst att skriva om.


Skriver i Privata Dagboken istället.


Tisdag kväll.

Hej Raffe.
Det kändes ganska bra i morse. Jag satt klockan på ringning en kvart tidigare asså 05.15.
Det blev inte lika stressigt och jag hann med mer saker på morgonen.
Att vakna upp av att klockradion låter som ett gökur och en kissemiss son stirrar mig rakt i ögonn och undrar hur länge man skall sova. Det får en att sätta sig upp i sängen på direkten :).

I dag var det lite mer jobb på jobbet. Cheferna förstår inte att man har varit sjukskriven så man får ju så mycket att göra. Men jag har verkligen dragit ner på tempot på mitt jobb. Måste göra det om jag skall orka med utan att slita sönder axeln i kväll.

I kväll till middag åt vi kokt korv med potatis och pepparotsås. Det var jättegott.


I morgon är det avslut med soc biten också. Och så skall vi på förmöte med den där barngruppen. Så vi får se vad det visar. Nu skall jag kolla lite på blocket och se om jag kan hitta en bil. Hörs senare sen kanske eller så hörs vi i morrn.

Måndag kväll.

Hej Raffe. Bedövningen har släppt nu. Och jag har pratat med min fina via webcam i kväll. Jag är så glad för hennes skull. Hon är så fin. Jag älskar verkligen henne.
Dagens träning kändes jobbigare än i går. Jag vet inte varför. I dag blev det 20 armhävningar och 20 situps eller hur det nu stavas. Jag gjorde 20 i går också, men det var jobbigare idag. Hoppas det känns bättre i morgon.
I morgon är det tisdag. Då finns inget planerat på schemat efter jobbet. Men där imot på onsdag. Då är hela förmiddagen inbokad av möten utanför på jobbet. Vi skall bland annat runda av soc-biten. Men det är onsdagens bekymmer. Det jag kommer att planera in i morgon är ett besök nere på ica på tungelsta vägen. Jag skall ner och kolla upp lite olika spel som kan va intressant att börja spela på. Så vi får se vad det blir.

Annars tänkte jag gå och kolla en stund på dumburken och se vad den bjuder på fram till man skall gå sova.
Hörs i morrn.

Måndag.

Hej Raffe.
Måndag i dag och det känns. Jag känner mig trött, sliten och frussen och jag har ont i huvudet.
Men mycket beror på att jag har varit rädd och spänd i dag inför dagens tandläkarbesök.
När jag var med min fina i torsdags så gick en lagning sönder när jag borstade tänderna. Så den tanden och den tanden jag hade ett hål i under en lagning lagades i dag. En bedövnings spruta uppe och en nere i munnen på mig. Det känns som jag har åkt på storstyk typ. Och det smakar äcklig tandläkare i hela munnen på mig.
Men nu är det bara ett besök kvar hos tandläkaren och då skall jag ta ut en tand. Det är en visdomstand som är halv.
Känns skänt att va kvitt alla tand trollen. Men jag tycker att det är konstigt. Jag har inte varit hos tandläkaren på tio år och hade bara ett hål och en tand som skall dras ut. Och jag måste ju medge att jag har ju inte varit den bästa på att hålla iordning på tandborstningen. Men nu skall jag gå varje år till tandis så man håller det här i schack.

Det här med middag. Jag kan ju inte äta middag förän i kväll med tanke på bedövningen. Det tar ca fyra timmar innan den börjar släppa lite. Så  tidigast åtta kan jag äta :-(.  Och jag är äckligt hungrig nu när alla spänningar i kroppen har släppt. Halsbrännan är borta också :)


Men i kväll när jag skall äta så blir det makaroner och korv tror jag. Det blir nog populärt för Bellan när hon kommer hem från Åbygården.

Nu skall jag gå och luta mig på sängen en stund så skriver jag mer sen kanske. Hörs.

Sen söndag kväll.

Hej Raffe. Kom precis från duschen. Har gjort lite träning så här på kvällskvisten. Jag har gett mig fan på att bli kvitt min mage snart :-). Klarade jag två kilo på en vecka så klarar jag två kilo till. Så det var så skönt å duscha och raka sig efter trängen att man kände sig som en ny människa för stunden.

Har suttit och spelat lite dataspel i dag. Det var som en liten nostalgi tripp när man satt igång Sim City. Men kul var det. Finns många roliga spel. Men nackdelen med de flesta datorspel är att det är på engelska. Och det fixar ju inte lixom jag så jättebra.

Undra om det här är "Gäspens-Dag". Det har ringt folk hit och alla som rint mig i dag har gäspat så stort att man kan tro att dom vänder ut och in på sina lungor i telefonluren. Det var ett par försäljare som ringde i dag. Det var inte fräscht. Jag frågade om hon ville återkomma. Hon ville sälja ett par boxerkallingar till mig. Antagligen skämdes hon för precis efter gäpandet så la hon på luren. Den andra var en kille som ringde och han höll på med en undersökning och han vände också ut och in på sina lungor i örat på mig i telefon.
Jag sa tilll han att inte göra sig besväret att ringa mig igen. Okej att man kan gäspa lite försiktigt. Men inte vända ut och in på lungorna. Det är äckligt. Får gåshud av det :-/.

Jag har tagit ett par atarax nu innan jag satt mig vid datorn. känner att jag har svårt att komma över tröskeln för att kunna sova i kväll. Det snurrar aldeles för mycket i huvudet på mig i kväll att det känns som jag håller på att bli tokig.
Synd att min fina inte ville snacka så länge i telefon för hon skulle gå lägga sig. Men det är tur att jag har dagboken och bloggen å skriva av mig i då.

Tidigare i dag så kollade jag på videoklippet "Det Vackraste Som Finns". Det är dags att göra en ny video nu snart.
-Satt och kollade på foton i dag om vilka foton jag skall använda. Det blev ett antal foton som jag kommer att använda mig av. Det skall bli ett videoklipp om hur mitt liv är nu. Jag vet bara inte vad jag skall använda för musik. Jag har funderat på Veronica Maggio. Hon är Så bra. Men jag får spåna lite på det.

Nu skall jag gå och lägga mig. Atlas och Tristan ligger redan i sängen och väntar på att få gosa innan vi faller in i drömmarna tillsammans. God natt Raffe. Hörs i morrn.


Söndag.

Hej Raffe.
Här sitter jag i min ensamhet och har inte lust med någonting. På förmiddagen gjorde jag rent köksfläkten och kökstaket och diskade och skurade även rent kryddhyllan. Det var det äckligaste jag har sett på jättelänge. Men nu är det rent i allafall. Jag skall sätta upp garinerna i sovrummet som jag tvättade i går.

Till middag blir det hemmagjord pizza. Det skall bli Så gott. Jag kommer ihåg när Malin och jag och Bella gjorde hemagjord pizza. Det var ju så himla gott. Så det blir det till middag i dag.



Jag tog en fin bild på Atlas och tristan i dag. Dom är så söta. Nu ligger dom och sover middag på mattes säng. I morse var dom jättegosiga.
I morgon tänkte jag försöka gå och jobba också. jag känner mig någorlunda pigg i axeln. Utan kortisonsprutan hade det nog inte varit så här bra.

I går kväll låg jag och skrev och läste dikter. Jag publicerade en dikt på min FB. Inte en reaktion.
Känns inte så kul. Men men. Nån gång kanske man kan få en reation på dikterna man skriver. I min privata dagbok finns en hel del dikter som jag har skrivit. Man får ur sig så mycket genom att skriva en dikt. Men nu orkar jag inte skriva mer. Hör sen.

Middagstallriken

imag0189 (MMS)

Så här ser dagens middag ut.


Lördag middag.

Hej Raffe.
Håkan kommer en stund och vi skall äta gott och dricka gott.
Vi skall eventuellt ut i kväll. Men som jag känner det nu så kommer jag att bli hemma hela kvällen. För jag känner inte alls för att gå ut. Men vi skall äta en god middag i allafall.
Till middag blir det stekt fläskkarré med en potatisgratäng och en god gräddsås och massa grönsaker till.
Det vattnas i munnen bara jag tänker på det :). Nedan är en bild på maten jag håller på att tillaga. Bilden är lånad så det är inte min tallrik. Men likvärdig.

Nu skall jag gå tillbaka till köket. Skriver mer sen kanske. Hörs.

Lördag.

Hej Raffe.
I dag känner jag mig rätt nöjd. Har dammsugit och torkat golven. Jag har tvättat gardinerna i sovrummet, och jag har pysslat hemma. Jag tänker på Malin hela tiden. Hoppas det här jobbiga lägger sig snart. Annars vette sjutton hur jag skall beté mig.
Det blev en liten sovmorgon i morse också till Atlas kom och väkte mig genom att komma och buffa på mig och berättade att han ville ha frukost.

Thomas var förbi en snabbis och hjälpte mig med datorn. Så nu har jag en fungerande dator igen.
Jag skriver mer senare sen. Hörs.

Fredag kväll.

Hej Raffe.
Jag kollade på filmen skytten till maten i dag. Men jag missade halva. När jag hade ätit upp så la jag mig i sängen och kollade på filmen från sängen. Asså. Jag klockade som en vaggad bäbis.
-Skit är det på tv nu. Och jag saknar Redan Malin. Hoppas hon hinner med allt nu och även kunna träffa sina vänner och vinka av dom.
Nu har jag tagit mig en skön dusch och jag har rakat mig. Asså. Man känner sig som en ny människa. 
Den halva tabletten jag tog i går kväll verkar inte vilja gå ur kroppen. Helt sanslösa bra piller haha.
Nu skall jag sätta på en annan Wallanderfilm. Och unna mig lite fredagsgott tillsammans med min grönsakstallrik. Tänkte äta några ostbågar till filmen. Hoppas min fina skriver lite blogg snart. Hörs.

Fredag.

Hej Raffe.
I går fick jag min försenade födelsedagspresent. Det var en helkroppsmasssge. Fy bubblan var skönt det var.
Fast i dag känns det mindre skönt. Det känns ungefär som om man blivit misshandlad mellan skullderbladen. Men det går nog över :-).
Efter massagen åkte vi hem till mig och åt lite snabbmat (Grillad kyckling å lite sånt). För att sedan bege sig till Spånga. Jag hjälpte Malin med packandet och städande. Hon sa att hon klarade det inte utan mig. Å det är vad jag har sagt hela tiden. Vi blev till 98% färdiga. Hon har tid att göra det hon skall nu eftersom hon ligger i fas.

När jag kom hem i dag så mötte Tristan och Atlas mig och blev glada att jag kom hem. Jag packade upp väskan och satt mig vid datorn och kollade mailen. Sen la jag mig 10 min å vila.


Strax före halv ett åkte jag till Haninge. Hade möte där på prima (Barn psykiatri). Det var jobbigt. Men man får se det positivt. Dom kom fram till att vi skall svara på lite frågor via ett formulär och skolan lika så. Sen skall vi prata med kurator var och en. Sen blir det utredning om det nu blir någon. Och en sån utredning tar upp till två månader ungefär. 
Efter det mötet åkte jag till Öb och bytte Bellas huv tröja och fleece tröja till en storlek större. Det gick jättebra. Så ny har hon två schyssta tröjor till.


När jag kom hem så ville Atlas gosa. Så vi gick och la oss på sängen och gosade.


Till middag blir det Chicken nugget pommes och massor av grönsaker.


Och till kvällen blir det lite grönsaker med dipp och film för hela slanten.


Funderar på att kolla på ett antal Wallander filmer.

Jag skriver mer sen kanske eller om det blir ändrade planer.

Torsdag.

Hej Raffe. Torsdag i dag och vi närmar oss helgen.
I helgen skall det bli skoj. Vet dock inte nu riktigt hur jag känner nu bara.
Äsch. Nu orkar jag inte skriva mer här just nu. Hörs

Middagstallriken

imag0174 (MMS)

Så här ser middagen ut i dag.


Ändrad middag.

Hej Raffe. Det blev lite ändringar till middagen i dag. Det blev falukorv men ingen potatismos. Det blev en kålpudding istället. Det är nyttigare och framför allt godare. Så jag får göra hemgjord potatismos någon annan dag.
Det känns jävligt tomt att sitta här utan någon att äta middag med. Men det blir nog inte så länge till man behöver göra det. Nu skall jag gå och äta och sen kolla på tv. Hörs.

Onsdag.

Hej Raffe. I dag var Thomas och jag i väg och skulle kolla på bil. Men det var ju ett skämt. Asså saaben räknas som lyx åk jämnfört med dom. Ena bilen hade ingen bakruta och den andra bilen var det ett hål i golvet vid passargerarsidan. Hålet var lika stort som apelsin i omkrets. Asså. Jag vände på klacken å gick. Kunde dom inte ha nämnt det?

I dag har jag tvättat också. Jag har tvättat upp alla sängkläderna. Det behövdes vill jag säga.
Så nu är det rent och fint och fräscht igen.

Min axel känns bättre å bättre. Fortsätter det att kännas så här bra så behöver jag inte va sjukskriven längre än fram till på måndag. I morgon kommer Malin. Jag längtar som sjutton. Det är sista gången vi ses nu på ett tag vilket känns tråkigt. Men kul för hennes skull.
Malin har bokat massage till i morgon också. Vi skall va där till klockan tre har jag för mig.
Hoppas det är kvinnlig massös så det inte är ett sånt där muskelberg till gubbe som inte är medveten om hur hårt han tar i. Jag vill ha en kvinnlig massös. Det skall bli skönt. Har gått å väntat på min födelsedagspressent sen 11 mars förra året :).

Första alargipillret har jag tagit nu från nya förpackningen. Det känns bra. Känns skönt att läkaren skrev ut så jag har en massa. 
Läkaren skrev inte hur mycket jag skulle ta utan skrev "tas vid behov" hehe. Tror jag kan hämta ut 3 askar till.

Den här Zonnic nikotinsprayen. Det känns skönt att jag inte känner mig så sugen på den längre. Det kan finnas sug i bland. Men suget försvinner jättefort. Jag är så glad att jag slutat röka. Asså vad pengar man sparar. Det är helt sjukt.
Sitter och kollar ut på balkongen på askkopparna som står där på bordet. Jag blir så äcklad att jag inte ens vill gå ut på balkongen å hämta luft. Skall nog ta och städa upp där när jag skrivit färdigt. så man kan gå ut på balkongen å njuta av lite "fresch Air".
Söt suget som jag hade i början när jag slutade röka. Det har nästan försvunnit. Jag skall ju inte säga att jag inte äter godis alls. För då ljuger jag ju. Men jag har tagit mig i kragen som fan.
Och nu inom kort lär man må jättedåligt psykiskt och då lär man väl dala i vikt automatiskt. Så det här med hårdbantning lägger jag på hyllan och tänker i stället på vad jag stoppar i munnen. För som jag skrev så kommer det att lösa sig med min vikt inom kort.

Till middag i dag. ja du. Jag vet inte. Det är mycket jag är sugen på till mat. Men jag orkar inte tillaga känns det som.
Kanske blir av att äta ute i dag eller om man skall köra korv till middag med hemgjort potatismos.


Bilden är inte min. Den har jag lånat!

Min stationära dator i sovrummet har "Fuckat" till sig och är lite konstig. Det är tur att man har datorn i vardagsrummet. Den i vardagsrummet är lite seg, men det går och kolla mailen på och det går att surfa på den. Men den är värdelös och spela på.
Thomas skall hjälpa mig att kolla datorn på Lördag. Jag har kollat själv, men kan inte hitta felet. Antagligen är det en trojansk häst som ligger bakom eller något annat virus. Det skall rättas till sa Thomas. Och han är bra på sånt där så jag litar på han.

Nu är det dags för en promenad med Molly. Skriver mer sen kanske.

Tisdag kväll/Natt.

Hej Raffe. Jag har svårt att sova i dag med. Håkan sover över här i dag. Skönt för han å komma ifrån lite.
Jag har en del å tänka på och framförallt ta ställning. Alla har massor att tänka på. Men det är inte många som har så här djupa tankar som jag har tror jag.

För första gången skrev jag mitt egna ordspråk. Jag har inte lånat det någon annanstans och jag tycker det stämmer.

"You never know what tomorrow looks like.
But you can help influence it so it becomes as you want."

Nu skall jag försöka blunda och koppla av så jag kan sova.
Natti natti.

Kyckling & Pommes

imag0171 (MMS)

Det blev kyckling och pommes till middag. Det var smarrigt. Sen har det bara blivit mys och slappa i dag. Var ut på en långpromenad i dag på förmiddagen. Men sen har jag bara tänkt på mig själv. Håkan kommer över sen efter nio å fikar. Han skulle låna soffan i natt så slipper han åka hem mitt i natten. I morgon är det storstädning bland sängkläderna. Det behövs verkligen ser jag. Annars bjuder inte morgondagen på så speciellt mycket.. Det blir väll att man får lägga sig å mysa och kolla på film medan tvättmaskinen sköter sig. Nu har jag avslutat Wallanderfilmen "Hämden" Det är en riktigt sevärd film och skall ställa mig vid diskbänken nu. Sen är det en lång och varm och skön dusch som gäller. Hörs senare. Annars i morrn.


Tisdag.

Hej Raffe. Malin åkte ganska tidigt i dag :-(. Men kommer åter på torsdag.
I dag händer inte så mycket. Jag skall ta det lite lungt i dag. Thomas skulle eventuellt komma över senare sen på eftermiddagen. Det finns ett och annat att prata om sa han och jag håller med honom.


Till middag i dag blir det nog grillad kyckling och sallad. Det är så gott och sen är det bra mat för mig eftersom jag måste tänka på vad jag stoppar i mig. Skulle va kul å äta middag med någon. Jag får fråga någon om någon vill.

Nu orkar jag inte skriva mer. Skall skriva mer sen.
Skall ta en tablett som jag fick i går. Hörs.

Kan inte sova.

Hej Raffe
jag kommer inte kunna sova. Jag är inte trött.
Min älskling har gått och  lagt  sig. Hon har sån mensvärk och det värker i benen på henne. Jag tycker synd om henne.
Jag ligger funderar vad som skulle kunna göra mig trött. Jag får hitta på något helt enkelt. Hörs

Måndag eftermiddag.

Hej Raffe. Kom från läkaren för en stund sen och mina provsvar var bra. Jag hade förbättrat dom mot sist jag hade tagit prover till och med. Vilket känns väldigt skönt. Jag fick alargimedicin också för en tid fram över. Det lär räcka och bli över.

I dag har jag även tvättat upp hela tvättkorgen och dammsugit. Sen har jag tagit det mestadels lungt. Skulle kunna göra mer, men jag vill inte överanstränga min axel som jag är sjukskriven för. Pratade med Thomas i över en timme förut. han hade en del att berätta som jag inte hade en aning om. Skriver mer om det i den Privata dagboken.
Han har även varit på en kryssning. Jag blev så avundsjuk. Han hade haft det kul. Han frågade om jag ville följa med nästa gång. Jag sa att jag får se. Jag måste ju ha djurvakt och barnvakt då. Så jag ville inte lova något.
Nu skall jag gå och skala lite potatis. Hörs.

Måndag

Hej Raffe. Började dagen med att äta en LCHF frukost med Malin. Det var jättegott och sen tog vi en rask promenad på 50 min. Det var jätteskönt. När vi kom hem så tog vi oss en varm och skön dusch tillsammans. Det var ur mysigt.

Malin blandade sedan en varsin bär smoothie. Det är inte den på bilden, men den såg nästan likadan ut. Det var gott och mätt blev man på en sån. Att något så smalt kan va så gott. Med allt det goda man stoppar i sig så kommer det inte va några problem att hålla sig tror jag.

Till middag i dag blir det stekt rödspätta med spenat. och lite andra grönsaker.

Det var länge sen jag åt rödspätta. Så det skall bli gott.

Malin åkte i väg  för att umgås med sina kompisar en stund. Det gläder mig att hon gör det. Jag skall tvätta och fiffa till hemmet lite medan hon är borta och sen skall jag till läkaren och få reda på mina provsvar. E lite närvös om jag skall vara ärlig. Men det är ju bra att få reda på vad man lider av. Nu skall jag återgå till sysslorna. Skriver mer sen. Hörs.

Söndag.

Hej Raffe.
Efter en skön sovmorgon åkte till Spånga i dag för att köra Malin ut till Västerhaninge. Hon kan inte köra själv eftersom hon festade igår.
Så jag köpte en sms biljett. 54 kronor kostar en sån.
Jag skulle ha gått över till syrran i dag å fråga om hon ville klippa mig. För Håkan skall dit i dag. Men som det synes så blev det ändrade planer för min del. Jag åkte och hämtade min underbara fina i Spånga istället. Men jag messade syrran när jag var i spånga och hon skulle städa. Men skulle messa sen på eftermiddagen när hon kunde klippa mig.

Jag skall göra en kålpuddiing till middag i dag. Det var så jävla gott att jag fick mersmak. Och det är ju faktiskt smalmat. Jag måste komma på något sött som man kan ha på som är nyttigt istället för socker eller sirap.

Till middagen i kväll så kanske man kan kolla på en film eller nått. Det visar sig.
Nu i veckan skall jag få min födelsedagspresent från förra året :-). Antingen floating eller helkroppsmasssge. Floating låter intressant, men skulle va skönt med helkroppsmasssge som jag gått å fantiserat om. Vi får se vad det blir. Skönt skall det bli i allafall :-). I morgon skall jag till läkarstationen och få reda på mina provsvar också.

Jag ställde upp i en studie om prostatacanser forskning också. Det känns helt ok att va med i den studiern. Man bidrar lixom till något gott och det kostar inte mig några pengar. Man fick lämna några rör blod på labbet på läkarstationen. och fylla i ett formulär. Så nu har är man med i den vetenskapliga studiern och det känns skönt.

Skriver mer sen. Hörs

Middag.

imag0167 (MMS)

I dag på dan så bestämde min bror och jag att vi skulle äta middag. Vi åt gott och vi drack gott. Vi drack både grogg och vi delade på en flaska vin. Det var jättemysigt. Vi umgås inte så mycket men vi pratade jättemycket i dag om allt som hänt. Alla roliga och alla tråkiga grejer som hänt. Vi skall äta middag snart igen. Det blir verkligen kul. Håkan gick strax före nio. Vi skall träffas hos syrran i morgon. För han skulle klippa sig där. Och jag skall eventuellt klippa mig också då. Nu skall jag ta en lång och varm skön dusch. Sen skall jag kolla på tv med Isabella fram till hon skall nanna. Sen blir det att sitta vid datorn och surfa lite. Hörs.


Dagens lunch.

Hej Raffe. Tänkte bara berätta vad jag åt till lunch i dag.

Det blev en portion nuttrilett och en banan och ett äpple.
Nuttriletten som jag köpte i går smakade skit. Men den var effektiv. Den med två frukter och jag blev mätt.
Fortsätter jag så här så kanske det kan ge lite resultat.
Hörs!

Lördag.

Hej Raffe.
På ett sätt började den här dagen fel och konstigt. Så det känns lite jobbigt. Skriver mer om det i den privata dagboken. 
I dag åker Malin hem. Hon skall ha en hejdå-tjejmiddag. Men hon kommer på söndag kväll eller måndag.
Hoppas hon får det kuligt och hoppas hon inte mår dåligt i kväll, så hon verkligen får kul med tjejligan.

Vad skall Bella och jag hitta på en dag som denna då? Har funderat på om man skulle åka på bio eller om man skulle åka och hyra film. Något kul blir det. Annars blir det bara lungt. Skall försöka ta mig ner till solariet och sola lite.
Nu har jag köpt en lampa föresten som är till akvariet. Det blev jättebra. Den har varit utan lampa nu ett tag och när jag satt dit den nya så var det som att fisken fick nytt liv haha.

Budgetprogram. Nu när vi var och storhandlade i går så har jag sparat alla kvitton. Jag skall göra en så kallad digital matnota som jag skall använda mig utav när jag storhandlar. På så sätt så kommer jag veta vart jag exempel skall gå och handla den billigaste falukorven osv. Det kommer att ta ett tag å fixa det men tid har ju jag. E lite ringrostig när det gäller programmet Exel. Men får jag sitta en stund så ger väl det med sig.

Till middag har jag inte riktigt bestämt vad det blir. Nu har jag mycket gott hemma och samtidigt är jag sugen på att äta ute. Något som jag har gått och flurat på är Max hamburgare. Och så har jag flurat på rotmos och korv. Och i morse blev jag sugen på hemmagjord pizza. Och nu är jag sugen på lite skaldjur. Jag såg på Lidl i går att dom hade två humrar för 130 kr.
Så en skaldjursmiddag som innehåller hummer, räkor och någon god paj, lite ost och kex å druvor och ett glas gott vin till. Det är inte fel det. Vi får se vad eftermiddagen bjuder på.
I går åt vi ju tacos. Det var läskigt gott. Nu skall jag ringa Thomas och se vad han har att berätta för mig om sin leksak.
Skriver mer sen kanske.
Hörs

Fredagen den 13:de

Hej Raffe. I dag är det fredag och första dagen på sjukskrivningen. Och så är det lön i dag. Å alla pengarna är redan slut :-D. Nä, jag bara skoja haha.Vi gick upp tidigt i morse för att äta lite frukost som min fina hade fixat i ordning. Sen gick jag och la mig igen och Bella gjorde i ordning sig för skolan och malin slocknade i soffan i vardagsrummet.

När vi sovit en timme så gjorde vi oss i ordning för att åka och storhandla. Nu har jag mat och grejer en månad till, till nästa löning. Köpte lite nya kläder till bella också. Och även lite kläder till mig och Malin.

Till middag i dag blev det taco. Så jävla goooottt! :-)

Bella och Malin fixade maten i dag och jag tog ett varv med dammsugan för att snygga till lite. Efter maten så fixade Bella disken och jag dukade av. Nu snart är det en liten dusch tillsammans med min älskling. Det är mysit att duscha tillsammans. I alla fall om man är som jag. Kär upp över öronen. Jag älskar verkligen Malin.

Nu orkar jag inte skriva något mer här i kväll. Jag skall skriva lite i "Privata dagboken" i kväll.
Jag skall skriva om vad jag vill, och hur jag mår å sånt där som inte är kul att dela med sig på en offentlig blogg.
Därför har jag den privata dagboksbloggen.
Hörs sen.

Torsdag.

Hej Raffe.
Torsdag i dag och vaknade upp i morse av att min fina hade sovit konstigt i natt så hon låg på soffan när jag kom upp. Inte nog med det så hade jag snarkat som en gris i natt. Jag får bjuda Malin på ett par Atarax i kväll innan vi skall nanna så inte hon behöver va vaken i natt.

I morse när jag kom till jobbet så kände jag mig inte alls pigg. Hela veckan har det varit tungt på jobbet.
Och i går var det jätte mycket inläggning och det blev droppen för min axel. Jag hade jätte ont och i morse när jag vaknade. När jag kom till jobbet så jobbade jag på fram till åtta. Sen ringde jag Akka och beställde tid så en läkare fick kolla på min axel. Jag fick komma dit 10.15 och jag tyckte läkaren var bra. Läkaren undersökte axeln och kom fram till att axeln är inflamerad. Jag fick en kortisonspruta som gjorde så jävla ont att jag fällde en tår. Asså det går inte att beskriva smärtan. Hon stack den på det stället som gjode ondast. Nu har jag ännu ondare än när jag gick till läkaren.
 
Och hon sa att jag inte får lyfta ett dugg nu på tre dagar eftersom jag fått en sån där spruta.
Medan jag ändå var där så frågade jag om jag kunde få mer Atarax utskrivet för mina sömnproblem när jag är själv och det fick jag. Och så tog jag upp det här med rökningen. Hon tyckte inte att jag skulle sluta med champix. För jag sa att jag håller på att varva ner med dom. Det är bra sa hon, men sluta inte med dom. Så jag fick en ny kur. Men skall ta en gång om dagen. Jag tycker det var bra. För man vet ju inte om man faller dit om man slutar. Och ju längre jag äter dom här tabletterna, ju större är chanserna att tappa röksuget helt efter ett tag.
Sen när jag ändå var där så tog jag upp en annan sak också. Men den är alldeles för privat så det vill jag inte skriva här. Så det skriver jag i min privata dagbok.
När jag gick i från läkarstation så hade jag en sjukskrivning på tio dagar. Hon ville sjukskriva mig i fyra veckor. Men jag tyckte det lät mycket. Jag sa att jag vill ta tio dagar åt gången.

I morgon är det lön. Å vad det känns SKÖNT :).
I morgon skall vi åka till port 73 och shopa. Det blir nice. Vi var där i dag och kollade lite, och jag såg en del saker som jag känner att jag bara MÅSTE ha :-D.

I dag lagar min älskling maten. Det blir currykyckling med ris.

Fy satan vad gott. Min mage vrider sig av hunger snart.
Och Bella skall ta disken efter Maten.

På lördag skall jag åka runt till lite olika affärer och handla. Det är nu jag skall tänka ekonomi. Fick reklamblad i dag och det fanns en hel del billigt på olika ställen. Tänkte göra det på lördag, för jag tror inte att Malin har lust å åka runt som en tok i olika butiker för att jaga billiga prislappar. Mina två tusen som jag brukar handla mat för tänkte jag försöka sänka med en tusenlapp. Åt minstone en femhundring.
Skall även åka till bolaget och köpa några flaskor gott vin.

Har även tandläkaren den här månaden. Jag skall laga ett hål som jag har under en lagning. Hoppas han blir sjuk när jag skall dit så jag får boka om tiden. För jag har ingen lust att gå dit. Asså. Tandläkare är det värsta jag vet. När jag sitter i den hämska tandläkarstolen så känner inte jag mig så kaxig. Men måste hålla med om att det skall bli skönt efteråt.

-Vad skall jag göra hemma nu i tio dagar. Asså, jag kommer att bli sjukt rastlös. Undra om någon kompis som inte jobbar har lust och komma och fika och göra mig sällis då inte min underbara är med mig. Snacka om att jag kommer få det dåligt ekonomiskt nu när jag kommer att bli hemma ett tag. Men vad skall jag göra. Jag kan ju inte jobba och ha ont. Jag får mätta munnen efter matsäcken. Nu orkar inte jag skriva mer. Skriver mer sen, annars skriver jag i morrn.

Onsdag.

Hej Raffe.
Onsdag i dag och det är lill-lördag.
I dag var det lite mer på jobbet vilket är bra. Då finns det att göra. I morse kände jag mig piggare, men ändå trött.
Ser fram mot helgen. Då är det lite sovmorgon. Det är skönt. Och sen ser jag fram emot helgen rent pengamessigt. Jag får lön på fredag och då tänkte jag hitta på göra något eftersom Malin skall ha en liten fest så tänkte jag också göra något med Bellan. Jag skall även handla lite ihelgen. Både mat och kläder.

När jag kom hem så gick jag ut med Mollan på en skön promenad. När jag kom in så tog jag ett varv med dammsugan. Det blir massor av hår. Undra om man kan göra en affärsverksamhet pälsen som djuren har tappat hehe. Jag skulle bli rik på det i så fall :-).
Men till middag i dag blir det lite rester. Pasta och den goda baconsåsen som stått och dragit sig. Och så skall steka upp lite köttbullar till. Der är gott.

Efter middagen är det disk som gäller och fortsätta städa lite.
Malin kommer eventuellt senare. Jag längtar <3.

I dag är det som sagt lill lördag. Och jag tänkte ta ett glas vin till tvn sen. Det är gottis.
Vin har börjat smaka gott nu efter sen jag slutat röka. Jag har frågat Malin om hon tycker att jag har blivit en gringubbe sen jag slutade röka och det tycker hon hehe. Det känns ganska skönt att hon är ensam om det för jag frågade runt på jobbet med samma fråga. Och dom tycker inte det. Men vem vet. Dom kanske ljuger. Men i allafall så håller jag med lite. Man känner humörsvängningar. Och det är kanske den riktiga Mange som tittar fram när dom svängningarna är på topp. Det blir nog bättre med tiden.

Asså, jag har åkt på något skit med min höger axel. I vissa lägen gör det skitont. Det gör ont typ hela tiden lite, men när man över anstränger sig och lyfter tunga saker så ilar det till i axeln och strålar ut i armen och fingrarna. Det är inte skönt. Jag skall hålla det under uppsikt och blir det inte bättre så får jag gå i väg till farbror docktorn.

Nu skall jag sätta fart. Skriver mer senare kanske. Hörs.


Tisdag.

Hej Raffe. I dag är det tisdag. Och jag har känt mig hängig i dag. Har hållt mig på fötterna i dag med hjälp av alvedon.
Den har den här dagen varit hur jobbig som helst. Jag har börjat ta en tablett om dagarna av min champix istället för två tabletter. Man känner skillnaden. Allt blir jobbigt och tankarna snurrar mer än vanligt. och det känns som man lever i  en mardröm. Men det går väl över får jag hoppas.

Jag var jätte sömnig i morse. Det kändes som jag hade kudden kvar i ansiktet i morse när jag kom till jobbet.
På jobbet vid lunchtid så ringer maggan och frågar vad bella är. Hon är hemma svarar jag. Då hade dom börjat skolan i dag och Bella hade fått för sig att dom började i morgon. Men jag ringde upp bella och sa att hon skulle klä sig snabbt och springa iväg till skolan. Hon hann va med en halv dag i allafall :)

När jag kom hem så gick jag ut med vovven på en lång promenad. Sen så började jag med middagen Det blev Smal baconsås med spagetti. Det var jättegott.

Efter middagen så diskade jag upp och fixade i ordning lite hemma. Sen blev det soffan en stund och telefon :).
Det blev väl någon timme i dag med i luren. Det är kul att snacka i telefonen länge och avkopplande. I bland blir det mer än en timme.

I morgon skall jag eventuellt åka upp till Haninge biltorg. Det beror på om jag får någon med mig som kan något om  bilar. Och om jag kommer ur sängen i morrn. Jag har varskott alla att jag eventuellt är hemma i morrn eftersom jag går på alvedon för att hålla mig uppe nu.

I kväll skall jag ha jättegosigt i sängen. Mollan och Tristan och Atlas har redan lagt sig i mattes säng. Och snart kommer jag och då blir det gos på högsta nivå så dom inte är ledsna. Man märker att dom saknar matte när hon inte är här. Å vem gör inte det. Jag längtar till på torsdag när hon kommer hit.

Nu är det dags att gå ut med Smollan så inte hon kissar på sig i natt :) Och sen skall Atlas och Tristan få mat. Det blir nog kött :P. Och Mollan får hålla sig till sitt goa torrfoder. I morgon skall Molly få ett ben och pojkarna skll få något gott då med. För det är ju ändå lill-lördag. Hörs i morgon.

Wok.

imag0163 (MMS)

Hej Raffe.Enkel hemmagjord wok blev det till middag. Woken innehöll thai wok grönsaker, färsk pasta och fläskkött. å så hade jag i en extra gul lök. Det var så gott. Bella som inte brukar äta grönsaker åt 3 hela portioner. Å då måste det ha vart gott :-). I dag är jag riktigt trött. Inte för att det har varit så mycket att göra i dag, men jag har sovit dåligt. Varför jag har gjort det berättar jag inte här. Det är för privat. Så det skriver jag i min privata dagbok. Snackade med min kära medarbetare i dag på eftermiddagen som hjälper mig att bygga script utifrån hans program. Det kommer troligtvis bli det säkraste inloggningsscriptet på nätet :-). Han hade gjort det jag bad han om också utöver inloggningsscriptet. Så i kväll skall jag få se lite resultat.. Men sen är det ju måndag efter lång-helg. Det är inget kul, och jag spyr snart på allt. I dag blev jag riktigt less på jobbet. Jag fräste åt både den ena och den andra. Med andra ord så kanske det här var min "mens-dag". Vad vet jag. Det började bra men sen blev man flyttad som en fucking schackpjäs mellan de olika sysslorna. Bara för att man är kvinna och är över 40 helst utlänning också och så skall man va lite rövslickare. Då behöver man bara göra en syssla och man kan ta hela dagen på sig utan att stressa och ifrågasatt. Asså det är så sjukt. och jag blir så jävla less och arg. Jag skulle vilja jävlas riktigt genom att gå och köpa en burk skokräm å smeta in sig med. Antingen i hela ansiktet så man flyter in i mängden eller runt läpparna så flyter man in i mängden bland alla rövslickare. och så skulle man sätta på en peruk på huvudet. Snacka om att man skulle ligga bra till då. Jag säger bara en sak. Bläää. Tomas och jag stod och dividerade på jobbet. om att jag jag jobbade fel. Asså. Jag höll på att smälla av. Men visst tänkte jag. Han skall få sig en debatt som han sent glömmer. Han ville att jag skulle se till att han fick ett schysst plock typ dagen efter. Men debatten höll på länge och jag sa att jag har jobbat i huset så länge och jag vet att det har inget värde i att va snäll på sådant sätt. För att det skall fungera på jobbet som ett team work så måste alla dra sitt strå till stacken. Inte att en skall slita och dra hela lasset. Man hjälps åt och jag sa att jag är villig att hjälpas åt när andra visar manken till det. Annars kommer jag att gå lyfta lön som de flesta här på lagret. Så allt handlar om att ge och ta och det är slut med det här att utnyttja min snällhet nu när jag inte får något tillbaka.. Tomas var lång i ansiktet och sa att jag hade jävligt rätt. Det är fan slut på snälla Mange nu om jag inte får något tillbaka. Sån skall jag bli. För jag accepterar inte längre att jag utnyttjas för att jag är för snäll. I dag kom Isabella till mig. Gud vad jag har längtat efter henne. Fast än hennes tonårstrotts kan var det mest jävliga man kan tänka sig så älskar jag henne över allt på jorden. Hon hade glömt sina nycklar och kort och mobil på Åby gården. Jag trodde att allt skulle va borta i dag. Men det var det inte :). Allt kom till rätta och det var ju bra. Nu skall jag gå till duschen å ha det skönt där en jättelång stund. Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Eventuellt kommer främmande senare och ta en fika och ljuger ihop lite med mig. Hörs.


Söndag.

Hej Raffe.
I dag är det söndag och det är ju så att man skall helga vilodagen. Och det har vi gjort till fullo i dag.
Det är mindre än två veckor kvar till min älskling åker upp till Umeå för att studera. Känns konstigt i kroppen på mig att veta att vi inte kommer att ses som nu. Men samtidigt är jag väldigt glad för Malins skull att hon skall plugga till det hon vill bli. Måste medge att jag är rädd. E så rädd tt jag inte finner ord. Tre år är ändå tre år. Mycket kan hända på tre år. Men det är tur att man kan tänka positivt och inte bara se allt svart.

I går skrev jag att jag skulle göra i ordning stekt strömmingsflundra med potatismos. Men jag är inte sugen på det ett dugg. Så det blir stekt prinskorv kokt potatis och spenat.

Det är inte exakt så där på bilden, men nästan.

Om en stund skall jag hoppa i duschen, sen skall jag göra mig i ordning för vi skall upp till haninge och lämna filmer på filmkedjan. Sen skulle vi hyra en till. Det kommer att bli Arne Dahl - Ont Blod.
I morgon kommer Bella till mig. Jag längtar efter henne så mycket.
Nu skall jag skriva lite i den privata dagboken som jag startade här om dagen. Hörs.

Lördag middag.

Hej Raffe. Tänkte bara skriva ner vad det blir för middag här hemma i dag.
Det blir chicken nuggets och ris.

Hoppas min älskling vill ha någon mat eftersom hon har kräkits i dag och mår dåligt. Hon kanske blir sugen när hon känner doften. Till kvällen blir det lite chips och dip och läsk och godis. Är det inget bra på tv i kväll så får man sätta på en film som man tankat hem.

I morgon till middag tänkte jag tillaga fisk. Jag har gått och suktat på stekt strömmingsflundra med hemgjort potatismos ett tag nu. Så det blir nog det.

Strömmingen har jag ju fiskat själv och potatis har jag hemma. Så om det blir strömming i morrn så kommer inte det att bli speciellt dyrt. Å det gillar jag :D.
Jag skall börja med att göra i ordning en matsedel för hela veckan. På så sätt kanske man får i ordning på ekonomin. Det blir veckohandla istället för handla för dagen. Så vi får se hur det kommer att fungera.
Hörs senare.

Lördag.

Hej Raffe. I dag är det lördag och jösses vad jag är seg i hela huvudet. Blidde sent i natt igen och upp en timme tidigare än i går. Jag fastnade famför tvn i natt. Det var Rocky på tvn. Den är också så att man kan se den flera gånger. Och den är lika bra för varje gång.

Nu på morgonkvisten åt vi frukost i sängen och kollade på en Wallanderfilm. Indrivaren heter den filmen. Jag minns inte för fem öre att jag har sett den förut, fast än Malin säger att jag har sett den. Bra var den i alla fall.
Min älskling mår inte alls bra i dag. Jag tycker så synd om henne. Massagen blir inställd i dag eftersom min älskling inte mår bra. Skulle vart där vid två i dag, men får sätta på en film å luta mig tillbaka eftersom det är en slappardag i dag.
Hoppas min älskling blir frisk snart. Annars känns det inte så kul för henne att plugga som hon skall göra. Men men. Vi får tänka positivt.

Jag är väldigt sugen redan på en ny telefon. Inte för att min telefon jag har nu är dålig. Men skulle vilja byta upp mig mot något bättre. Men jag får lov å vänta ett år. Eftersom jag har bindningstid ett år till drygt.

Satt och kollade på mina champix. Jag har bara tabletter för 7 dagar från och med i morgon. Det är så man får lite så här panik. Kommer jag att klara det. Jag tor jag kommer klara det. Efter som jag glömmer bort och tar dom i bland. Så min plan är att från och med i morgon skall jag bara äta mina champix en gång om dagen istället för två. Det blir nog det bästa. på så sätt så vänjer man sig av med tabletterna sakta med säkert.

Nu skall jag gå röja lite i köket så det inte ser ut som en rövarkula. Sen skall jag nog lägga mig på sängen och kolla färdigt på "Rise of the Planet of the Apes". Skriver mer sen kanske. Hörs.

Fredag.

Hej Raffe.
I dag blev det en lång sov morgon. gick inte upp ur sängen förän halv elva :-). Satt på kaffebryggan direkt när jag kom upp. Medan kaffet bryggdes så gick jag ut med vovven. Varför jag sov så länge i går var för att vi låg och kollade på film till sena natten och sen kunde jag inte somna. Sista gången jag kollade på klockan var hon 02.18.
När jag kom in så drack jag lite kaffe och började diska efteråt och sen tog jag fram snabeldraken. Skulle ha plockat undan julsakerna i dag. Men dom får sitta ett tag till. Jag tycker det är mysigt med alla julsaker. och det är ju inte vår på länge. Så dom kan gärna sitta.

Efter mitt städande så blev det en film. En av filmerna jag laddade hem igår. Det var en Wallander film som hette "Vittnet". Jag har sett den förr. Alla Wallanderfilmer är så bra att man kan se dom om och om igen. Jag laddade hem några andra bra filmer också. Bröderna Karlsson, Flickan, Ice Age 2012, Jag saknar dig, Johan Falk (Leo Gaut), Rise of the Planet of the Apes, Shark Night, The Storm, Äntligen midsommar, och så tankade jag ner 11 olika Walanderfilmer.

Sen blev det affären och nu har min älskling kommit och nu orkar jag inte skriva mer i dag. Hörs.

Torsdag.

Hej Raffe. I dag är det Torsdag. Skönt som fan måste jag säga. Det är sista arbetsdagen på veckan. Och tre dagars ledigt nu. Inte helt fel om man säger så.
I går var det lill lördag och då tog jag ett glas vin till Jönssonligan filmen. I kväll blir det nog ett glas vin till eller varför inte en Capten Morgan :-P.
Jag slutade jobbet tidigt i dag. Det var jättelite jobb så jag var hemma vid lunch. Så det var bara att slänga in en maskin tvätt med svarta kläder så har man rena arbetskläder på måndag morgon.

Om en stund skall jag ut på lång promenad med vovven. Tänkte försöka ta den i rask takt så man förbränner lite fett.
Sen har jag inget annat planerat inför eftermiddagen. Bara sitta vid datorn å ta det lungt å koppla av. Jag är sjukt sugen på att köpa något nytt datorspel som man kan traggla sig igenom. Men nu räcker inte pengarna till det på ett tag. Finns annat jag skall köpa före datorspelet. En ny armbandsklocka till exempel.

Den här klockan skulle passa mig. Den är ganska läcker.
Sen skulle jag vilja spara ihop till en spa helg. Men det ligger långt fram i tiden. För det har jag inte råd med nu hehe.

I dag åkte min kärlek hem till sig. Hon skall packa sina saker. Hon börjar ju plugga i Umeå snart. Jag är så glad för hennes skull att hon kom in på sin utbildning. Missarna har gjort sig hemmastadda. Dom ligger och sover middag nu. Och dom har det bra. Just nu är vi långt över majoriteten med killar här hemma. Så snacka om att vi kan köra med tjejerna :-D. Typ vårat ord är deras lag haha.

Vad tomt det kommer att bli när när man plockar ihop alla julsaker. Fast än man har satt upp julprylarna så tidigt så känns det som det inte fått suttit så länge. Men det en god vän till mig sa är ganska sant. ut med julsakerna och sträva mot ljusare tider hehe. Det är ju ganska sant och ljusare tider är ju våren.
Nu skall jag hänga tvätt i allafall och sen är det en långis som gäller med mollan. Hörs senare.

Onsdag.

Hej Raffe. I dag är det lill lördag. Och vad skönt det känns att det bara är en arbetsdag dag kvar på den här veckan. För på fredag är vi lediga. Å då är det trettondag jul. Då åker julsakerna ner :).

Jag har fått ett mail i dag från facebook. Dom ville berätta att jag hade varit inne på min FB från två platser samtidigt med två olika ipnummer. hmm tänkte jag. Det har inte jag alls varit. Inte vad jag vet i allafall.
Jag bekräftade mailet att jag inte hade varit det utan varit å jobbat. Jag bad dom kolla upp vem som varit inne, när dom varit inne och vad dom varit inne på, på min fb. Dom skulle höra av sig inom kort.

I kväll skall jag göra rent i akvariet. Det är jätteskitit där. Men först skall jag äta och diska och kanske duscha.
Min fina skulle ha åkt hem i dag på dan. Men hon har inte mått så bra i dag så hon skall åka hem till sig i kväll. berättade hon i ett sms när jag var på jobbet. Jag blev jätte glad att hon ville äta middag med mig innan hon skulle hem. Det var som att det fylldes på ny energi i kroppen på mig när hon skrev det i smset.
Maten står i ugen som hon har fixat. Det doftar ljuvligt.

I bland blir jag riktigt less på folk på jobbet. Camilla skulle ju fan förflyttas. Hon har så stora attitydsproblem. Asså. Jag är färdig för att gå upp och prata med företaget om den punkten. Men det tar jag i morrn. Jag vill inte förstöra kvällen med en sån människa.

Asså. vilken hemsk månad det här när man tänker på ekonomi. Asså. Jag har mat så jag klarar mig. Men det här att ha lite pengar att kunna gå handla för, sola eller gå till loppis ets. Sånt saknar jag när jag inga pengar har.
Men snart är det löning och jag lär få en schysst lön den här månaden tor jag.
Nu orkar jag inte skriva något mer. Hörs

Tisdag.

Hej Raffe.
I dag har det varit den segaste dagen på länge på jobbet. Dagen har gått så jävla segt att man har velat vrida fram klockan.

I dag har mitt röksug varit jättejobbigt. I mellan åt är det skitjobbigt rent av sagt. Jag är så glad att mina nära och kära inte bjuder mig på en cigg när jag frågar efter en. I dag har det bått två månader och tre veckor sen jag fimpade. Nästa vecka är det tre menader sen jag slutade röka. Helt sinnessjukt vad tiden har gått fort.
Men jag har kommit till insikt med vad det betyder att vara rökfri och det är jag väldigt glad för. Det här med de intensiva röksugen som är så jobbiga, lär jag få dras med hur länge som helst verkar det som. Men jag börjar se det som en del av vardagen. För när jag blir röksugen på jobbet så går jag och sätter mig i pausrummet och tar en kopp skitäckligt kaffe. Asså vårt kaffe på jobbet smakar verkligen "Junk". Men i allafall. Har jag frukt med mig så brukar jag ta en frukt på mina småpauser :)

I dag har jag kännt mig som en kärlekskrank på jobbet. Jag har längtat efter Malin hela dagen. På min sköna pauser har jag lutat mig tillbaka och tänkt på min fina, hur underbar denna varelse igentligen är.

Till middag i dag blev det fiskpinnar och pommes och bladspenat. Det var verkligen gott. I morgon kanske det blir köttbullar och pasta.

Ullis på jobbet berättade i morse när hon åkte med mig att hon hade blivit påkörd av en bil i tordags. Asså det kunde ha slutat illa. Tycker så synd om henne. Hon hade lagt ut så mycket pengar på sin bil och så hände det där. Bilen var visserligen helförsäkrad, men ändå. Så länge hon är i livet så.



På eftermiddagsrasten så satt jag lite längre eftersom det inte var så mycket att göra.
Jag passade på att påbörja en matnota som jag skall gå efter när jag storhandlar. Och jag skall bara gå efter den. Eftersom jag skall bli bättre med min ekonomi så skall jag verkligen lägga manken till att få det billigaste och det bästa. Det är slut med onödiga köp nu.

Nu när jag inte röker längre så tänkte jag att jag skall förbättra chanserna att få till en ny bättre ekonomi. Jag skall börja spela på något. Kanske keno, lotto. Rätt som det är så sitter man med flera rätt och vinner massa pengar. Det skulle ju inte va helt fel. Så vi får se om ett år om jag sitter här på samma storl och försöker vinna pengar eller om jag är på väg att utforska världen med alla vinstpengarna :-).

Stormen. I natt skall en storm dra in över sverige. Undra vad den kommer att ställa till med. Hoppas att den inte gör för mycket skada bara. Nu kan jag inte skriva mer. Det blir säkert skit tråkigt å läsa för långt. Där för slutar jag nu.
Hörs.


Måndag.

Hej Raffe.
Måndag i dag och dagen började fel på jobbet. Jag bad Camilla på jobbet att dra åt helvete. Hon anklagade mig för en sak jag inte har gjort. Så hon kan fara och flyga. Jag har pratat med chefen, så jag får se vad som händer. Man kan ju hoppas på att hon får en varning eller nått.

I kväll känner jag mig så lugn i själen. Men jag känner mig inte trött, snarare tvärt om. Men det beror bara på en sak. Så jag vet inte vad jag skall göra åt saken. Jag får väl ta en bok å börja läsa så kanske det vänder om och jag blir trött. Jag messade lite med Thomas nu i kväll och han sköter sin uppgift rätt bra. Vi skall väl ses snart och se vad han har åstadkommit med sitt.

Till middag i dag åt vi ugnstekt falukorv med hemgjort potatismos och grönsaker. Fy fabian vad gott det var.
Nu blir det inte mer skrivande i kväll. Nu skall jag borsta tänderna och lägga mig i sägen. Hörs i morrn.

Söndag.

Hej Raffe.
Nyårsdagen i dag och en skön slappar dag.
Nu är det 2012 och hoppas det bästa händer oss. I går flyttade pojkarna hem till mig eftersom min fina skall plugga.
Som jag har sett fram emot det. Dom är verkligen en del av mitt liv. Molly och katterna kommer så bra överens. Och det gör mig så glad.

I dag var vi och handlade på ica Maxi. Vi handlade lite bak ingredienser. Malin skall baka mazariner. Så smarrigt. Hon är verkligen så duktig tycker jag. Vi var till filmkedjan i Haninge och hyrde tre filmer också. I kväll sen skall vi till Laijla och Christer å fika. Jag tänkte höra om laijla har lust å klippa mig också. Men hon kanske inte orkar det i kväll. Men jag skall fråga.

I dag till middag skall vi ha makaronipudding.


Det är så got. Jag har inte ätit det på många år. Så jag kommer ju kurra som en kattunge vid matbordet haha.
Nu snart skall jag hänga en maskin tvätt och sen lägga in en ny. Hörs senare kanske.

RSS 2.0