Tisdagen den 31:a Juli

Hej Raffe.
I dag har det var en ganska bra dag på jobbet. Den har gått rätt så fort och jag har haft å göra hela tiden.
Tiden går så långsamt när man inte har något att göra.
I kväll har jag lämnat in en ansökan på att bli ställföreträdande arbetsledare. Det skall bli en intressant utmaning om jag får den tjänsten.
I dag kändes det lite konstigt när man inte gick upp till affären och köpte cigg.
Jag har några ciggaretter kvar. Jag tänkte att jag skulle röka dom så man inte har sparat något så man kan rammla tillbaka på. Så under morgondagen skall jag fimpa och göra uppehåll för en tid fram över. Kanske för hela livet.
 
När jag kom hem så började jag tvätta och dammsuga. Så nu är det fint här hemma igen.
Jag håller på med sista maskinen nu.
Till middag i dag blev det kycklingkorv och pommes med tillbehör. Det var faktiskt gott.
 
I går kväll när jag kollade på film så kände jag saknad igen efter Molly, Atlas och Mamma. Så jag och Tristan låg och mös i soffan och tände ljus för dom.
Att man blir så lugn i själen av att tända ett ljus. Det är så fint. E det bara jag som känner sån saknad? Måste ju va fler som känner sån saknad som jag gör. Dom lärda säger att tid läker sår. Men mitt sår blir nog inte läkt.
Det hade kanske läkt om det bara var en sak. Men när det är så många saker som gör ont i hjärtat som har hänt, så känns det hopplöst för hjärtat att läka. Först så gick mamma bort, sen den jobbiga soc biten sen fick Atlas cancer och var tvungen att avlivas. Sen fick Molly cancer och var tvungen att avlivas. Sen blev det som det blev mellan mig och Malin.
Undra hur mycket jobbigt man kan bära på innan man lämnar in själv? Den frågan har jag ställt mig massor av gånger.
Jag har spårat ur en gång. Det var inte kul. Jag tänker på det varje gång jag mår dåligt och känner att jag inte vill hamna där igen. Men någonstans måste det finnas en tröskel som inte man kan stå emot. Ibland känns det som man är rätt nära den, men jag kan inte nudda den än. Men nu skall jag inte skriva mer. Nu skall jag gå och ta en skön dusch. sen hänga tvätt. Sen kolla lite på tv. Hörs gott folk.

Måndag.

Hej Raffe.
I dag var första dagen efter semestern. Jag känner det enda upp i knät. Känns som om jag skulle ha vatten i knät eller nått.
Det var skitjobbigt att gå upp så tidigt i morse nu när man har vant sig med sovmorgon.
Men när jag väl kom till jobbet så kändes det ok.
När jag kom hem från jobbet så lagade jag lite middag. Det blev pasta och falukorv. Efter maten så åkte jag ner och öste båten efter gårdagens regn. Sen vidare till din mat och handla lite. Och nu sitter jag här. Så speciellt mycket har jag inte gjort i dag. Eller jo det har jag kanske, men jag orkar inte skriva mer. Känner mig fortfarande sur för i går, efter vad jag vfick reda på.
Nu skall jag göra lite annat än att skriva bligg.
Hörs.

Oväntat besök.

Hej Raffe.
I kväll fick jag oväntat besök av Thomas.
Vi tog en fika och fortsatte prata om det vi tidigare hade pratat om i dag. Han hade även printat ut en del konversationer mellan två pissråttor som har ägt rum för en tid sen. Asså. När jag läste det blev jag mest förbannad. Att en människa kan va så otroligt sjuk i huvudet. Att gå bakom någons rygg på det sättet är nästan obegripligt om man inte ser det med egna ögon som jag har gjort ikväll. Och det mest sjukaste är att det handlar inte bara om en gång utan flertalet gånger. Att man kan ha varit så blind.
Måste faktiskt erkänna att det är skönt att inte ha någon kontakt med den pissråttan längre.

Medan vi pratade och fikade så kollade vi på en sjukt bra film på femman. Thomas dröp av efter filmen och jag gjorde i ordning mig.
Nu ligger jag och väntar på att mina Atarax skall göra verkan. För i kväll var jag tvungen och ta ett gäng.
Nu släcker jag.
Natti natti.

Söndag.

Hej Raffe.
Söndag i dag. Och i dag har jag Nästan helgat vilodagen till fullo.
Jag tog en lång sovmorgon och vaknade vid elva. Sen har jag suttit vid datorn nästan hela dagen. Jag har varit å handlat lite och innan middagen så var jag ut i elljusspåret och avverkade 3,5 kilometer.
Sen blidde det lite god söndagsmat. Det blev stekt entricotte med en klick vitlökssmör och till det hade jag pommes.
I morgon är det jobb som gäller. Det känns lite ångestfyllt att börja jobba igen.
Men jag har ju en vecka semester kvar som jag har prickat in vid jul. Men jag är nästan säker på att jag inte kommer att få ta den då. Så jag sitter och funderar på om jag skall beställa en resa och resa bort någonstans i höst.
Jag har frågat en kompis om hon vill hänga på. Och det var inte omöjligt sa hon. Vi skulle bestämma mer sen.
 
Asså fatta vad jag kommer att tjäna in pengar från och med den 1:a. Det är inte klokt. Men det blir bra. För runt den 15:de skall vi åka till Åland. Det skall bli skitkul. Det blir med Vikinig Line som går inne från stan.
Det var skitlänge sen jag var till Åland. Dom minnena man har ifrån Åland är fina. Den här resan kommer att bli lika kul den. Den lönen som kommer kommer att bli fett bra så jag skall verkligen unna mig på den resan.
 
Nu orkar jag inte skriva mer. Nu skall jag ta hand om köket och sen blir det en skön och lung dusch.
Ha det bra alla.

Fredag & Lördag

Hej Raffe.
Det har varit lite strul med bloggen och har inte kunnat uppdatera som vanligt.
I går var det en helt underbar dag. Tog en ordentlig sovmorgon. Och sen hade jag projektet att röka abborrarna som vi fick i torsdags kväll.
Det var kanonväder i går. Lite blåsigt bara. Men jag gick ner till viken för att hålla till där. För där blåste det inte.
Jag gjorde i ordning en lägereld
Medan elden brann ner till en fin glödbädd så gjorde jag i ordning röken.
När jag hade gjort i ordning röken och lagt i fisk i den så hade elden brunnit ner till en fin glödbädd. Då stoppade jag på röken på glödbädden och det började dofta gott om rökt abborre.
Efter ett tag i röken så blev det gott resultat.
Det var den rökningen det. Asså. Så Jävla gott.
Medan jag höll på att röka som kom Johan förbi. Han var på väg ut till mickrums  brygga för att äta. Sen skulle han vidare till Årsta på fest. När Laijla och Christer kom till baka från nynäs så började vi med middagen. Då var man bra hungrig.
 Efter middagen så diskade vi undan och sen började vi plocka hallon. Asså, shit vad hallon det blir i år.
Det här är bara en bråkdel av vad som finns kvar i hallonlandet. Laijla skall koka saft och hallonsylt. Det är smarrigt. Efter hallonplockningen var det dags att gå kolla på os invigningen. Snacka om att den var påkostad.
Och efter det så var det bingen som gällde.
 
Lördagen:
Vaknade upp efter en skön sovmorgon. Kände att det var dags att åka hem och tillbringa resten av helgen med Tristan. Sen har dom hotat med regn i morgon. Så jag tänkte ligga steget före och åka i dag så slipper jag åka när det blåser och regnar.
Plockade även med mig fiskegrejerna så kan man åka ner och fiska efter jobbet.
I dag blir det chicken nugget med ris. Det var länge sen så det skall bli gott.
Nu skall jag ta tag i hemmet och göra det lite fint så slipper jag städa i veckan när man kommer hem från jobbet. För då är man trött som fan.
Hörs senare alla läsare.
 

Torsdag kväll.

Hej Raffe.
Ligger i sängen och slappar och tänker på hur kul jag haft ikväll.
Efter Bella gått till sin mamma så åkte jag till Biltema och Lidl. Sen åkte jag hem å packade det sista inför landet. När jag kom ut till landet så fikade vi och senare på eftermiddagen bjöd jag på lite middag. Det var inget märkvärdigt, men gott var det eftersom man var hungrig. Det blev makaroner och falukorv.
Sen fixade vi undan disken lite snabbt och så åkte vi runt på olika ställen å fiska. Asså vilka fina abborrar vi fick. I morgon medan Laijla och Christer åker in till Nynäshamn skall jag röka dom här abborrarna. Så skall vi ha abborre middag i morgon. Det skall bli sjukt gott.

Sen skall jag få besök i morrn på förmiddagen. Det blir kul. Och då behöver jag inte va själv så länge medan Lindèn är i Nynäshamn.

Nu skall jag spela lite spel. Skriver mer i morrn.
Hörs

Torsdag.

Hej Raffe. Nu har jag varit och handlat på Biltema och Lidl. Bella har åkt iväg till sin mormor och nu är jag på väg ut på landet igen. Det skall bli så skönt. Skriver mer sen kanske.
Hörs.

Saknad

Hej Raffe.
I kväll känner jag en så otrolig saknad av min Molly.
Jag kan inte låta bli att fälla en tår. Nu när jag håller på att sluta röka är jag också mycket känsligare.
Men i allafall så saknar jag henne så otroligt mycket.
Jag kollade på ett par filmklipp jag hade gjort för en tid sedan. Klicka här för att se det. Här är ett annat där även Atlas är med som jag saknar som sjutton. Klicka här för att se det.
 
Det är så jobbigt i bland. Allt man går igenom. Det här med Atlas bortgång, Mollys bortgång, Bellas diagnos, det Malin och jag hade som vi inte har nu längre, tankarna om mamma, sluta röka köret. Jag har säkert glömt någonting. Men det är fan inte undra på att man kan känna sig nere ibland.
Tänk om det kunde komma någon som kan pigga upp en någon dag. Något som får en att se ljust på saker och ting istället. Men var dag kämpar jag för att inte må sämmre än vad jag gör.
 
Du som läser det här tycker säkert att jag är en gnällspik och kanske tycker det låter patetiskt.
Men så känner inte jag. Ville bara säga det.
Nu har jag skrivit yttligare en gång och det känns bra.
Hörs.

Onsdag kväll.

Hej Raffe. Vilken underbar dag. Varm och skönt. Men jag upplevde inte den här dagen som den varmaste i år.
På eftermiddagen blev det mulet och trodde nästan det skulle bli regn. Men det har varit underbart i dag.
I dag rodde vi runt halva frinsholmen. Laijla rodde och jag fiskade. Efter det så började vi med att fixa i ordning en ny badplats. Den är på ett helt perfekt ställe. Långgrund och sandbotten. Det blir kanon när det blir klart.
 
Efter när vi var klara med det så åkte jag och Bellan hem. Jag var tvungen att ta tag i klädkorgen så Bella har rena kläder när hon skall upp till sin mormor.
Så fort hon åkt här ifrån så drar jag ut på landet igen. Det skall bli skönt. Eventuellt får jag sällis med mig ut som skall stanna över natten.
 
Till middag i dag blev det stekt fläskkarré och pommes. Jag gjorde eget kryddsmör till köttet och så gjorde jag en liten lätt gräddsås. Asså, det var så gott. I kväll blir det att packa Bellas väska och min som jag skall ha med mig på landet. Sen blir det inget speciellt förutom att jag skall in i duschen å ha det skönt. Men det blir nog nanna tidigt i kväll. För Nu känner jag mig trött. Hoppas jag är trött sen också.
Hörs

Tisdag.

Hej Raffe. I morse gick Bella och jag upp klockan nio efter vi satt klockan på ringning.
Vi skulle åka ut till landet och fiska och sova över där och bara mysa. När vi kom ut så tog vi en fika och bara slappade. När det var middagstid så hjälptes vi åt med middagen. Det blev korngrynspytt med kokt färskpotatis och grönsaker. Så jävla gott det var.
Efter maten diskade vi och sen var det fiske som gälde. Det var så fantastiskt skönt. Nästan inga vindar och varmt och skönt. Vi fick bra med abborre. Men sparade fem fina matabborrar. Så i morgon blir det abborre till mat och kokt potatis.
När vi fiskat klart så fikade vi och åt jordgubbar, hallon och smultron. Och till det hade vi grädde till. GOTT.

I morgon har dom lovat vackert väder. Så i morgon blir det att ligga och sola och bada. Funderar på att ta med fika till badstranden och ta en heldag där.

Sen i morgon kväll så åker jag hem med Bellan. För på torsdag morgon åker hon upp till sin mormor i några dagar. Och på söndag åker dom till Leksand sommarland och är där en vecka.

Nu skall jag spela lite spel. Sen knyta mig. Hörs i morgon alla läsare

Midnatt.

Hej Raffe.
Jag har fan inte hunnit med något i kväll.
Skullle duscha och så men har nte hunnut det. Skall hoppa in i duschen en snabbis nu snart.
Känner mig inte trött för fem öre. Men kanske blir det efter duschen. blabla. Gud vad jag babblar. Hörs.
 

Måndag eftermiddag.

Hej Raffe.
Kom hem från landet för någon timme sen. Fy satan vad det blåste. Det är så jag var lite skraj där ute.
Det finns saker i mitt liv jag går och retar mig på. Å jag vette fan hur jag skall gå till väga för att inte reta mig på dem. Det är så det har bitit sig fast inne i skallen på mig så att det har blivit djupa ärr.
Alla saker man man har gjort och köpt under åren till absolut ingen nytta i dagens läge. Kunde lika gärna kastat pengarna i sjön eller torkat mig med dom efter ett toalettbesök. Men en sak är säker. Det djupa ärret som jag snackade om har man ju tagit lärdom av.
Tänk om man kunde se i framtiden. Då hade man nog inte gett sig in på det här som man har varit med om. Då kunde allt lika gärna varit ogjort. Och då hade man nog haft lite mer gniste för sitt liv. Mitt liv hade definitivt sett helt anorlunda ut. Men nu är jag där jag är och jag får göra det bästa av det.
 
I morse morse var vi upp i skogen igen och plockade svamp. Det är helt sjukt mycket svamp i skogen nu. Det är skitkul å plocka. På två dagar har vi plockat två stora korgar med kantareller och då har vi bara gått på ena halvan på Frinsholmen.
 
Till middag i dag blir det ugnstekt kyckling och pommes med gräddsås och grönsaker.
Det skall bli smarrigt. Och till middagen blir det någon Wallander film.
 
 
I helgen när jag var ute på torpet så chattade jag med en tjej på WF. Vi addade varandra på KIK.
En tjej som är jättesöt och jättretrevlig. Vi har pratat som sjutton och fastnat för varandra. Men är det inte typiskt att när man har chattat och börjat gilla en människa så visar sig att människan bor hur långt bort som helst. Asså det är typiskt. Vi får väl se hur det blir med den saken. Jag vill inte ha något distansförhållande. Jag är jävligt less på det. Det har bevistats tillräckligt för mig att det inte fungerar. Kanske en kortare period. Men aldrig i längden.
Ett förhållande för mig skall man va varandra nära och ge varandra kärlek, dela gläde och sorg med varandra. Ja massor av tuttinuttit. Men ett distansförhållande. Det är inget för mig. Då kan jag lika gärna vara utan.
Jag skall fan bli kräsen när det gäller fruntimmer. Det finns alltid den rätta och jag är så skittrött på att få ont varje gång det skiter sig. Så nu skall jag förska ha tålamod.
 
Nu skall jag gå och fixa med maten. Skriver nog mer sen. Annars skriver jag någon annan gång.
Hörs

Måndag.

Hej Raffe.
Måndag i dag och semester i en vecka nu. Fjärde dagen med champix. I dag skall jag ta två tabletter.
Det blåser apa ute nu så jag får vänta och åka hem till blåsten har lugnat sig.

Det var skönt med lite sovmorgon och nu skall jag äta frulle. Sen skall plocka i ordning så det bara är att åka när blåsten börjar lugna sig.
Hörs sen

Söndag natt.

Hej Raffe.
Vilken kul dag det här har varit.
Annica och Peter kom hit i förmiddags och åkte hem på kvällskvisten runt nio.
Vi har pratat, fikat, gått i skogen och plockat svamp, grillat och umgåtts.
Fy vad kul det var att plocka svamp i dag. Vi hittade Så mycket kantareller. Och det hade vi till middag.
Vi hade både stuvde och smörstekta kantareller. Det var så gott till allt grillat vi åt.

I morgon skall jag åka hem. Det är "barnbytardag". Asså min prinsessa kommer till mig från sin mamma.
Jag längtar efter henne Så mycket.
När jag kommer hem i morrn skall jag kolla om jag fått svar på min annons. Känns lite nervöst om någon nappat på annonsen. Man kan ju hoppas att någon har gjort det.
Vi får se om jag får mitt paket på posten i morgon från LB. Har sett fram mot det länge.
Nu skall jag borsta tänderna och sova. Natti natti

Söndag.

Hej Raffe.
Efter en lång sovmorgon och en god frukost så får jag säga att jag mår prima.
Igår hade Malin namnsdag. Tänkte å ville skicka en grattishälsning, men gjorde inte det. Hon kanske skulle ha tagit illa upp. Jag tänker Ofta på henne.
Idag får vi främmande här ute. Vi skall grilla och umgås. Det skall bli trevligt å kul.
Sen tänkte jag att jag skall ta tag i vassen nere i viken. Tänkte ta en lie och slå bakom båtarna och ta en kratta och samla ihop vassen så det ser fint ut. Det är jättefin sandbotten bakom båtarna där, så får jag röja där så blir det bra.

I dag är det tredje dagen med champix. Och ciggaretterna smakar mer illa för varje bloss. Jag känner mig så taggad att fimpa den 1:a augusti.
Nackdelarna med champix är väl biverkningarna. Men dom smällarna får jag ta nu. Och fixar jag att sluta röka så är biverkningarna inte något alls jämnfört med rökningen.
Nu skall jag diska undan och städa lite innan jag fortsätter med vassen. Hörs

Lördag natt.

Hej Raffe. Idag känner jag mig lite piggare. Men ändå orkeslös.
Gick upp tidigt i morse för att jobba. Det har gått jättebra på jobbet i dag. Efter jobbet så var det bara att åka hem å packa inför den underbara semester veckan. Efter packandet åkte jag ut till landet.
Vi åt middag med en gång när jag kom ut. Efter det åkte vi ut å fiskade. När vi gett oss så åkte vi tillbaka och åt räkmacka.
Sen vid midnatt blev jag så trött. Jag skall sova. Hörs sen

Orkar inte

Hej Raffe.
Jag känner mig inte i form och jag känner mig hängig. Känner mig orkeslös och känner att jag inte orkar skriva något speciellt i dag.
Jag började ta champix i dag och nu är den karusellen i gång.
Får se när den personen som jag tänker på som har sagt att den skall sluta röka. Eller om det inte finns någon karaktär där. Jag tror det är bara snacka som allt annat. bara för att den skall visa sig så duktig.
Men men. Orkar inte lägga energi på det heller.
Tänkte gå lägga mig nu. Hörs i morrn.

Torsdag.

Hej Raffe.
I dag har det varit en stressig dag på jobbet och hemma.
När jag kom hem från jobbet så var jag och handlade. Och efter det så fixade jag middag.
Jag hade grillad kyckling kvar sen i går när jag var ut på sjön och fiskade. Så till middag i dag blev det kycklingsallad. Det blev mycket kycklingsallad. Jag hade massor av gott i den.
Efter när maten var klar så var det bara att springa upp till affären igen. Jag hade glömt dressing. Självklart så blev det lätt dressing :).
Och efter maten så blev det spela dator och spela lite till. Sen var jag tvungen å diska och så städade jag hela kvarten efter det. Fråga mig inte vart jag fick all energi ifrån :)
Nu har jag bara tvättkorgen kvar och den tänkte jag fixa i morrn. För på lördag jobbar jag och efter jobbet då så drar jag eller vi ut till landet.
Skall bli så skönt att komma ut. Det är lite så jag ångrar mig att jag skall jobba på lördag. Men det ger som sagt bra klirr i kassan. Det lär behövas.
Nu börjar det rulla angående lägenheten. I dag när jag var och handlade så kollade jag ut färg och tapeter. Jag skall börja så snart som möjligt att renovera lägenheten. För så fort den är renoverad så går den ut till försäljning. Å sen är jag skuldfri. Asså Det låter för bra för att va sant. Men det är sant.
 
Jag var till bolaget i dag och köpte lite vuxendricka. Tänkte ha med mig det ut på landet i helgen.
Jag har börjat läsa en bok också. Det går inte fort, men jag lär mig. Och jag har fixat en ny privat dagboksblogg där jag kan skriva av mig om sånt som inte skall stå här.
Vi har fått intyg i dag också från Prima Barn & Ungdoms psykiatri i dag. Och utredning fanns med där också.
Skall ta lite kopior på den och dela ut till berörda parter. Så får vi se hur det går.
Nu skall jag fixa lunchlåda till i morgon. Det blir kycklingsallad i den och så skall jag fixa frukostmackor och fixa kaffebryggaren. Det är så skönt att ha allt klart på morgonen. För då kan man koncentrera sig på att vakna på rätt sida.
Ha det!
Hörs.

Onsdag kväll.

Hej Raffe.
Jag kom hem från sjön strax efter 22. Fy fabian vad underbart det var. Å vilken solnedgång. Den var magisk. Jag blev alldeles kväsvag. Säga vad dom vill om saker som är vackert. Men en solnedgång är det inget som slår.
Jag köpte med mig lite grillat och lite sallad från salladsbaren på Hemköp. Det var gott. Orkade dock inte äta upp allt. Så det blir grillad kyckling till lunch i morrn.
Jag fick ett kraftigt hugg på kast och såå fick jag några små abborrar på mete. Men dom fick gå tillbaka på uppväxt.
Jag har tagit två atarax för en stund sen. Så jag kommer somna som en klubbad oxe när jag slänger mig i bingen.
 
I morgon eftermiddag blir det ingen sjön. Jag måste städa här hemma och tvätta lite. Sen är det tv eller dator för resten av kvällen.
Nu skall jag fixa till i morgon bitti. Natti natti alla läsare.

Onsdag eftermiddag.

Hej Raffe.
I dag känner jag mig glad. Jag hämtade ut mina Champix i dag. Hade tur som fick en läkartid så jag fick dom utskrivna i dag. För hade jag fått dom utskrivna i morgon så hade jag fått betala fullt pris eftersom högkostnads skyddet gåt ut i dag. Passade även på att hämta ut mer alargimedicin och så fick jag en förpakning atarax utskrivet. Så hela prislappen blev 14 kr istället för två 2000 kronor. Känns som jag har turen med mig.
Jag fick mina dyra tabletter också i starkare dos. Nu ligger dom på 100 mg istället för 50 mg :-).
Så nu gäller det bara att ha någon som vill va med och exprementera lite *skrattar*.
Men nu i allafall skall börja ta dom här champix om någon dag så blir det rökstopp den 1:a augusti. Jag känner mig så taggad.
 
Det är vackert väder i dag. Funderar på att åka till sjön i dag också å slänga i metreven och inandas lite sjöluft. Man mår bra i kropp och själ av det. Funderar på att köpa med mig något att äta på sjön med. Men vad det vet jag inte än.
Det var en anorlunda dag på jobbet i dag. Jag fick plocka för första gången sen "Go live". Måste säga att det gick bättre än förväntat. Får se hur länge jag får plocka nu innan jag åker på inläggningen igen.
Nu skall jag sätta fart så jag kommer iväg. Hörs

Tisdag kväll.

Hej Raffe.
Till middag i dag blev det hemmgjorda hamburgare. Det var ganska gott.
Efter middagen åkte jag ner till båten och öste den. Det hade inte kommit så mycket regn nere vid båtplatsen. Men jag fick den öst ändå. Jag hade maskburken och medreven med mig. Asså det var aldeles spegelblankt på vattnet. Det var så vackert. Lasse och hans tjej kom ner. Lasse fiskade och sen begavs sig han hem, och hans tjej gick och badade. Det var så varmt där nere. Dom hade en jättefin vovve. Gud vad jag saknade Molly när jag såg den. Hon hade samma ögon och samma lynne som Smollan. Så när jag kollade in i den vovvens ögon så såg jag en Molly.
Jag åkte hem så där strax efter åtta. Skulle handla lite frukost och så.
När jag kom hem där ifrån så tog jag en lång och skön dusch. Det var inte fel det.
Nu tänkte jag kolla runt lite på nätet och se "Om jag hittar någon intressant person". Precis så tänkte jag när jag stötte på Malin på chatten. Det glömmer jag aldrig.
I morgon skall jag till Akka också. Det är dags att införskaffa sig på lite Champix och mer atarax. På senaste tiden har det gått åt atarax. Men det är väl inte så konstigt.
Jag har satt ett datum jag skall fimpa nu. Den 1 augusti. Efter det är det slutrökt. Det är ett steg i mitt nya liv som jag håller på att skapa.
Jag vet en som skall sluta röka inom kort. Det tror jag vad jag vill om. Den människan har ingen karaktär för fem öre. Håller max två veckor. Inte mer. Hon har inte den viljan att sluta. Lika så med hennes träning och bantning *småskrattar*
Okej. Jag har väl inte heller så stor karaktär. Men jag skall inte sluta. Jag skall göra uppehåll. till nästa vår. För snart är det höst och då blir det kallt ute. Känner jag inget röksug i vår så fortsätter jag då att vara rökfri.
Men den 1:a augusti fimpar jag.
Nu orkar jag inte skriva något mer. Hörs.
 

Tisdag.

Hej Raffe.
I dag är jag sliten. Jag har jobbat som ett bi idag.
Eventuellt skall jag jobba på lördag. Ove på ankomstsidan behöver en truckförare. Så jag tackade ja . Det är brs klirr i kassan.
När jag kom hem så loggade jag in på One (Mitt webbhotell). Jag raderade min privata dagboksblogg.
Det var mitt gamla jag. Mitt nya jag och mitt nya liv skall inte behöva se allt elände som stog där.
Skall starta en ny privat dagboksblogg som jag kan skiva i som jag inte vill publicera här.

I kväll blir det båten. Måste åka och ösa den. Det har regnat skitmycket nu på eftermiddagen.
Skriver mer sen. Hörs

Svårt att sova.

Hej Raffe. Jag har svårt att sova
Vrider och vänder mig bara. Ligger och tänker på Malin av någon anledning. Jag borde inte göra det med tanke på vad som sas sist från henne.

Just nu känns det som jag skulle vilja ta mig en redig fylla. Bara glömma allt för stunden. Men det värsta är att det kommer tiofallt tillbaka dagen efter.
I morgon skall jag ringa till akka också för att beställa tid. Men man lär väl dö före innan man får en tid.
Men skulle jag dö så gör inte det något. Då får jag ju träffa mammsen mm.
Nu skall jag ta en Atarax å försöka sova.
Hörs

Måndag.

Hej Raffe. Känner mig rätt sliten i kväll. Första dagen på jobbet i dag efter 14 dagar semester.
Jag har rätt så ont i fötterna. Till middag i dag så blev det grillade rebenspjäll med en sallads kruka från salladasbaren. Det var ganska gott.
I kväll blir det inget speciellt att göra. Skall bara å runt spåret så man avverkar några kilometer. Sen skall jag bara ta  det lungt och koppla av. I morgon blir det kanske landet. Tänkte sova där ute och åka direkt till jobbet. Men vi får se. Jag kanske inte orkar.
Nu skall jag lägga mig på soffan och vila. Hörs.

Måndag.

God morgon Raffe.
Måndag i dag och jobb. Har varit ledig nu i två veckor. Så nu jobbar jag en vecka, sen ledig en vecka till.
Det blidde ingen tv alls i går. Jag fastnade vid ett datorspel som heter Sim City 4 och där blev jag sittandes till klockan nästan blev midnatt.
Känns lite boring att få jobba en vecka nu. Men en vecka går fort.
Det är ingen värme ute i dag. Jag frös när jag satt på ballkongen och tog morgonciggen.
Nu skall jag sätta fart här så jag inte behöver stressa.
Hörs

Söndagen den 15:de

Hej Raffe.
Vi kom hem för en stund sen. Bella har dragit till en kompis och jag håller på att tvätta.
Asså det har regnat hela natten. Båten var halvfull med vatten i morse. Regnmätaren visade 16 millimeter sen i går eftermiddag. Så det måste ha vräkt ner i natt.
Vå gick upp vid nio och åt en god frukost. Sen började jag packa lite smått för hemfärd. Det regnade och jag såg hur allt framför mig skulle bli blött. Så jag packade allt i påsar, så det inte skulle bli blött.
När vi packat klart och skulle ge oss i väg så blev det upphåll och alldeles kavis var det. Det var så vackert.
 
I går när vi skulle äta kräftor å så så hade vi dukat nere vid strandkanten. Vi hade suttit och ätit i 10 minuter. Då säger Bella. "Har du sett vilken dimma". Men det var ingen dimma. Det var regn som var på väg emot oss. Regnet rörde sig snabbt. Men vi rörde oss ännu snabbare :D. Vi tog allt som stod på matbordet och sprang in i huset och fort satte äta där. Asså. Det är bra typiskt att det skulle bli så då. Här är en bild på när Bella gottar sig.
Till middag i kväll blir det korv och mackaroner. Sen blir det inte speciellt överdrivet mycket att göra i kväll. Mestadels blir det väl tvn. Nu skall jag städa lite  så det ser snyggt ut. Hörs.

Lördag eftermiddag.

Hej Raffe.
Vilken underbar dag. Sist jag skrev skulle vi gå och bada. Jag badade för andra gången i år. När man väl kommit i vattnet måste jag erkänna att det är rätt skönt. Det bästa med landet är att man kan bada naken om man vill. Vi hade badkläder med oss. Men vi använde dom inte. Det är skönast att bada naken.
På vägen till badstranden så kollade vi efter lite kantareller. Vi hittade en hel del som vi smörstekte som vi sedan hade på kexen när vi åt kräftorna.
Så på bordet hade vi fem olika sorters ostar, kräftor, kex, paprika, vindruvor och smörstekta kantareller.
Och så hade vi öl, och läsk till. Asså, det var Så gott. Den här dagen och eftermiddagen känns magisk. Om en stund skall vi gå och fiska och testa fiskelyckan. Men jag tror inte vi kommer få något. Dom väntar regn fiskarna.
Men kul blir det om vi får någon fisk. Då har jag tur i allt i dag :)).
Nu skall jag skriva lite i dagboksbloggen om vad som hände när Bella låg kvar i badet medan berget en bit bort lockade :)
Hörs

Lördag.

Hej Raffe. Det blev rätt sent i natt. Innan jag slockna så skrev jag min privata dagboksblogg. Säger en sak. Det är så skönt att ha en sån. Skrev rätt mycket där igår kväll om hur glad jag var igår osv. Sen läste jag historik från den, och förstår nu varför jag har varit så nere.
Men i allafall, efter en skön sovmorgon så åt vi en god frukost och vi njöt till fullo. Efter frukosten så började jag med att klippa gräset. Det doftar så gott om nyklippt gräs. När det var färdig klippt så blev det så fint. Så nu är det fint till Laijla och Christer kommer ut.
Vi skall gå bort till badstranden strax. Badkläderna packades tillsammans med lite fika medan jag klippte gräset.
För mig är det behövligt å bada, för jag är genomsvettig :-P.
Skriver mer sen. Hörs

Fredag kväll.

Hej Raffe. Det blir lite uppdatering. Kom ut på torpet på eftermiddagen. Vi var dyngblöta när vi kom ut. Så när vi kommit ut och i ordning slängde vi av oss dom blöta kläderna, så nu sitter vi nakna. Snacka om nudist camp hehe.
Vi var tunglastade och det blåste vidrig sydlig kulingvind. När vi åkte ut så sköljde vattnet in i båten.
Efter nån timme åt vi lite god middag. Vi åt köttbullar med gräddsås och potatismos och grönsaker. Och Bella tog disken efter maten. Hon är jätteduktig. Och vi plockade i ordning och fixade fram kortspelet.
Ingen av oss har torra byxor eller så. Även reservkläderna som låg i väskorna var blöta efter färden hit. Så det är tur att ingen är generad här.

Gräsmattorna var långa som jag trodde. Dom kommer att behövas klippas i morgon. Det hade inte kommit så mycket regn här ute på en vecka. 16 millimeter har det kommit. Men något mer har vi inte planerat för morgon.
Nu skall vi fortsätta spela plump. Och sen är det sängen som gäller.
Skriver mer i morgon troligtvis. Hörs

Fredagen den 13:de

Hej Raffe. Som jag skrev på Face Book. Jag gillar verkligen inte fredagen den 13:de.
Det är ju rena otursdagen. Fast det händer lite gott också. Det är löning i dag. Och det är positivt.
Jag hade läst fel på möteslappen. Trodde mötet började klockan 11 som dom andra mötena. Men det här mötet börjar klockan 13.
Så väskan och allt är packat redan. Så när mötet är klart skall vi bara handla lite. Sen åker vi hem å hämtar väskan. Och sen ger vi oss av ut på landet.
Kollade på aftonbladets horoskop vad det gäller för fiskarna.
"Fredagen blir romantisk och flirtig men det finns ochså en risk för svartsjuka och komplikationer." Svartsjuka och komplikationer kan jag va utan. Men romantik och flirt vill jag gärna ha. Det skule inte sitta helt fel nu. Jag vill verkligen ha en kvinna i mitt liv känns det som. Vakna upp brevid den man älskar. Dela glädje och sorg med. Ja, du vet allt det där.
 
Nu på morgonkvisten kom det en liten regnskur och nu åskar det. Hoppas det försvinner till eftermiddagen när vi skall ut på landet. Innan vi drar skall jag till ÖB, Biltema och sen skall vi till Hemköp.
Får se om jag skriver något i helgen när vi är ute. Det beror på om det finns tillfälle till det. Skall ju som sagt umgås och ha mys hela helgen. Om inte så får alla läsare ha en underbar helg. För det skall vi ha.
Hörs.
 

Torsdag Natten

Hej Raffe.Klockan börjar närma sig läggdags. Men känner att jag vill skriva av mig lite.
Det känns så konstigt i kroppen på mig. Det känns som en del fattas innuti mig. En del av mitt hjärta blöder känns det som. Jag känner ångest och saknad.
Undra hur länge det skall kännas så. Kanske man skall gå prata med någon som kan hjälpa mig så jag inte mår så piss som jag gör.
Jag vill inte gnälla inför andra att jag mår dåligt. Så fort någon frågar mig hur jag mår så säger jag bara "Det är kanon" eller "Det är bara eller ganska bra" Inte att jag mår så dåligt som jag gör.
Känns som jag inte vill belasta mina vänner med mina problem. Dom har säkert problem ändå.
 
Annars har kvällen har varit ganska slö. Har suttit och spela Sim City hela kvällen bortsätt från lite mys vid tvn med min prinsessa.
Till middag blev det ris blandat med grönsaker och stekt fläsk karré.
Det var så gott med kött när man inte ätit en köttbit på ett tag.
 
I morgon skall vi ut på landet. Jag skall packa lite snabbt i morgon när vi kommer från det sista mötet hos Prima.
Sen drar vi med en gång. Tänkte att vi skulle grilla i morrn och äta skaldjuren på lördag.
Men vad vi skall grilla har jag ingen aning om.
Det blir nog till att klippa gräset i morrn med när vi kommer ut. För gräset lär väl vara högt som fan pga regnet och värmen.
Nu skall jag skriva i den andra bloggen lite innan jag skall försöka sova.
Hörs.
 
 

Torsdag.

Hej Raffe. Efter dagens möte på Prima känns det bra.
Vad som sas på utvärdering där skriver jag inte här. Utan skriver det i min privata dagboksblogg.

Usch. I morgon är det fredagen den 13:e.
Men samtidigt längtar jag dit. Det är lön och jag fick bra lön. Och i morgon åker vi ut till landet och är där till på söndag.
I morgon tänkte jag köpa med mig kräftor och lite andra skaldjur, ost och kex, druvor, paprika och en flaska vin och läsk till Bellan.
Det skall bli så mysigt. Skulle va trevligt med ett kvinnligt sällskap så jag skall fråga en vän om hon vill följa med och äta & dricka lite gott och ha kul i helgen med oss.
Jag saknar att ha en kvinna vid min sida att kunna dela Allt med.
Nu när jag inte har någon flickvän längre så skall jag testa att sätta ut en kontakt annons. Man vet ju inte om det finns någon intressant tjej där ute. Dom lärda säger ju att det finns en tjej till alla killar.
Jag kommer ihåg att mamma sa till mig när det tog slut mellan mig och en kärlek för länge sen. "Mister man en så finns det tusen åter". Hon hade också det där ordspråket "Gråt aldrig över spilld mjölk".

Snart skall jag gå till garaget. Tänkte försöka tvätta & vaxa och städa bilen. Det känns behövligt.
Skriver mer sen. Hörs

Onsdag kväll.

Hej Raffe. En skön kväll i spåret och i skogen. Motionerade och plockade svamp och tänkte samtidigt. Jag är pinsvettig nu.
Tänkte på mitt sms jag skickade till Malin i söndags och allt som varit. Alla fina stunder och lite allt möjligt faktiskt. Men jag skriver mer i den privata dagboken istället. Det är bättre det.
 
När jag var ute i skogen så såg jag en jättestor myrstack. Den kändes gigantisk. Vilket jobb dom har lagt ner på den. Undra hur många myror det finns i en sån här myrstack.
 
Bella skall va hemma om en stund. Och en vän kommer över till mig på en kaffe om en stund. Så jag skall sätta fart och diska undan nu och sen ta en skön dusch och raka mig så man är fräsch.
Jag skriver med i morgon. Hörs.

Onsdag.

Hej Raffe.
Onsdag i dag och sista mötet för Bella med psykologen. I morgon skall jag och Jenny dit och få reda på allt. Det skall bli intressant. När vi var klara på Prima i dag i dag så gick vi och shopade Bellan och jag. Bellan fick ett par skor (igen). Men den här gången blev det ett par bra skor som hon kommer att ha svårt att slita ut. Sen gick vi in på lite andra klädesaffärer. Och till slut så avslutade vi med lunch på mcdonalds.
När vi kom hem så hade inte Bellan någon lust att åka ut på sjön så hon gick till sina kompisar och jag gick till garaget å pysslade lite. En rätt lungn och skön dag.
Till middag i dag blir det lite rester med lite uppstekta köttbullar.
Sen vet inte jag om jag kommer få besök i kväll. Annars blir det bara att ligga på soffan och jäsa :).
Hörs.
 

Tisdag kväll.

Hej Raffe. Vi har kollat på allsång i kväll. Loreen ägde skansen publiken. 22000 var på skansen i kväll. Snacka om intäckter på inträde. Strax över tre miljoner.
 
Till middag i dag blev det köttgryta med ris och ugnsrostad blommkål och lite vitkålsallad.
Det var jättegott. Det var jättelänge sen som vi åt det.
Efter maten blev jag skittrött så jag la mig på sängen och sov en halvtimme.
Sen var det dags att ta reda på disken innan främmande kom.
Sjukt jättemysigt i kväll. När vi satt och kollade på allsången så berättade jag att Bellan och jag var in för nått år sen på allsång. Det var när Eric Saade framförde Manboy. Då var det också så där sjukt mycket folk.
Vi skall gå på allsången om ett par veckor har vi bestämt.
Tristan njöt också av allsången :). Han låg vid mig programmet igenom nästan.
 
I morgon är det Prima igen. Jag tycker Bella är så duktig som orkar med allt. Snart är det färdigt där och då får vi reda på resultatet. Det skall bli skönt sen när vi har resultatet i handen.
Efter Prima i morgon skall vi till landet. Vi skall åka och bada och fiska. Middag blir det där ute. För mat har vi där så vi slipper plocka med oss.
Nu skall jag ta en skön dusch. Sen är det mys i soffan som gäller till en bra film.
Jag tror det blir en Wallander film.
Får se om jag skriver mer sen. Annars skriver jag i morrn. Hörs.

Tisdag

Hej Raffe.
I dag mår jag jättebra. Och i dag var det andra dagen på Prima. Det gick jättebra. Bella är Så duktig.
I morse blev jag väckt med frukost på sängen. Det är uppskattat. Jag har inte fått det så mycket jämtemot vad jag har givit det. Så jag blir jätteglad när jag får det. Så min dag började helt perfekt.
Vi skulle ha åkt ut på landet i dag. Men känner mig lite mör. Så i dag tar vi en slappardag hemma. Och till kvällen får vi främmande.
Jag pratade med akutmottagningen i dag om Bellas smärta i svanskotan. Hon sa att det kommer att va smärta ett tag och att jag skulle ge Bella voltaren och alvedon var åttonde timme.
Nu orkar jag inte skriva något mer. Skriver antagligen mer sen. Hörs.

Underbara kväll.

Hej Raffe..
Underbara kväll. Efter dagen på Prima så packade Bellan och jag väskan med maten och åkte ut på sjön. Det var så underbart och mysigt. Vi hade grillad kyckling med oss och så hade vi köpt sallad med oss från salladsbaren. Och som pricken över i:et så hade vi med oss en påse räkor. Det var så otroligt skönt och gott.
Strax före nio åkte vi hem. Det hade börjat lugnat ner sig med blåsten.
Vi fick ingen fisk att ta med hem. Den fisken vi fick släppte vi tillbaka eftersom den var för liten.
Här är ett litet videoklipp jag filmade på från båten
 
Nu när vi är hemma igen så är det en skön dusch som gäller och sen lite mys vid tvn innan vi skall sova.
Hörs.
 

Måndag.

Hej Raffe. I dag är det måndag. Den här veckan är det mycket möten.
Jag mår bra trots allt. Det känns bättre i dag än i går. Skall till Haninge i snart på första mötet. Det går nog bra.
Efter det skall jag nog åka ner till sjön och fiska. Hörs.

Usch å fy..

Hej Raffe.
I kväll fick jag reda på en massa som jag inte hade en aning om. Asså det är sjukt...
Jag är glad att det kommit fram i allafall. Om det inte kommer fram på ena sättet så kommer det fram på andra. Men det hade varit trevligt om det hade kommit från personen själv, och mycket tidigare.

Ligger i soffan och slappar och har gråten i halsen. Det känns jobbigt nu...
Jag har tagit några Atarax nu så jag får somna in.
Bye

Middag

Hej Raffe.
Till middag i dag blir det köttbullar. Jag hade funderat på mos eller pasta till. Men det blev stekt potatis, stekt ägg och köttbullar.
Vad det gäller prylarna som Malin har här så valde hon att inte hämta dom. Hon sa att jag kunde slänga dom. Så jag får väl göra det..
Hon plockade bort mig från FB rätt så snabbt också. Det är bra. Annars hade jag plockat bort henne. För det fungerar inte annars..
 
Det har börjat regna här så det blir bara promenad efter middagen med paraply. Jag får cyckla några extra kilometer i kväll istället.
Efter när jag har tränat klart skall jag iväg till Brandbergen en stund. Efter det så är det nog tv soffan som gäller.
Ikväll får jag peta i mig ett par atarax så jag blir trött. Så det inte blir som i natt som var då jag inte sov speciellt mycket. Kanske skriver mer sen. Hörs

Söndag.

Hej Raffe.
Idag känns inte den här dagen som alla andra. Varför inte den gör det skriver jag i min privata dagboksblogg :(.
Mina planer att åka ut på sjön i dag ändrades. Just på grund av att den här dagen känns jobbig. Och sen för att det inte är skönt i vädret. Så i dag har jag pysslat i garaget. Så nu är det städat där. Jag har tagit hand om tvättkorgen. Så nu är är den tom.
Till middag i dag tänkte jag äta lite köttbullar och mos eller om det blir pasta till. Det beror på vad jag är sugen på sen.
I kväll skall jag ut i motionsspåret en runda. Annars skall jag inte göra något speciellt. Förutom att vänta på att Malin skall hämta sina sista grejer hos mig. Känns bara jobbigt att dom är här just nu. Så ju fortare hon hämtar dom ju fortare kommer det att kännas bättre. Om hon nu vill ha grejerna som hon har kvar här.
 
Jag har inte kollat tv tidningen om det är något bra på tv i kväll. Är det inte det så får det bli en film.
Nu orkar jag inte skriva mer här. Hörs.
 
 

Första doppet.

Hej Raffe.
I dag tog jag en ordentlig sovmorgon. Klev inte upp ur sängen förän vid halv tolv :).
Fy tjyvingen vad varmt det var i dag. Det var så fuktigt ute. Man behövde inte röra sig för att bli svettig.
Thomas och jag skulle fiska i dag, men han hade så baksmälla så han ville inte gå ut utanför dörren.
I morgon skall jag och Stina ut och fiska. Eventuellt bada också. Det skall bli jättekul.
 
Jag packade en vattenflaska och tog bilen till båtplatsen och åkte ut på torpet och tänkte att det svalkar väl där.
Men shit vad jag bedrog mig. Det var snorvarmt där också. Så jag frågade Laijla om hon hon ville bada. Det ville hon. Så vi åkte bort till badplatsen. Där badade vi en stund.
Sen gick vi upp i skogen och kollade efter kantareller. Det fanns lite, så vi plockade dom så vi kunde ha dom till middag. När vi komtillbaka till stranden så var vi lika svettiga igen så det var bara att hoppa i plurret igen. 22 grader var det i vattnet. Men det kändes som 18-19 grader.
 
I morgon blir en jobbig dag för psyket känner jag på mig. Vad det är går jag inte in på här. Det skriver jag i den privata dagboksbloggen. Känner mig ungefär som. Ja, jag kan inte ens beskriva det. Suck.
Sen skall jag fortsätta att kolla på tv. Hörs.

Svampmacka.

Hej Raffe.
Shit vad gott det var med kantarellmacka.
Det fanns ett par sugna själar på Face Book. Dom gillade mina mackor :). En del har kommenterat. Det är kul.
Så här gjorde jag mackorna.
Jag började med att sätta på varmluftsugnen på 225 grader.
 
Jag stekte svampen tillsammans med löken med mycket smör.
Kantarellerna suger åt sig mycket fett.
När kantarellerna och löken kändes färdigt så slog jag på två dl vispgrädde. Delade en köttbuljong och la ner den i stekpannan. Hade i ca 1½ msk soja. Kryddade med salt, peppar, aromat, socker, och en uns grill krydda.
Sen fick det stå puttra på spisen på svag värme i ca 10 minuter. Man rör så klart då och då.
Och medans det står och puttrar på spisen så tod jag fram lantbrödet med havsslat. Bredde smör på dem, och la på en skinkskiva.
Jag la på kantarellstuvningen. Det räckte precis till fyra mackor.
Efter det så toppade jag mackorna rikligt med riven ost. Sen körde jag in fatet i ugenen och satt på grillfunktionen med kombinerad varmluftsugen. Fatet stod inne ca 10-12 minuter.
Resultatet av det blev bilden nedan.
 
Asså. Det var så gott. Men jag orkade inte äta mer än två mackor. Så två mackor finns sparat i kylen.
Efter maten åkte jag till Thomas. Vi fikade och snackade lite om morgondagen.
Han frågade om Stina skulle med. Men jag röck på axlarna och sa att jag inte vet. Hon har inte sagt något. Så är det fint väder i morrn så skall vi åka ut och fiska. Men dom har hotat med regn i morrn. Och regnar det så blir jag nog hemma. För jag har inget annat planerat.
Skulle ha varit kul å träffat Malin. Men hon är uppbokad och jag har inte hunnit boka henne. Och nästa vecka lär det inte bli av att ses eftersom hon sa att hon skall jobba så mycket nästa vecka. Så vi får väl se när vi ses..
 
Nästa vecka är det en massa möten också. Men det är tur att jag har semester så slipper jag ta ledigt från jobbet. Så vi får se hur dagarnas slut ser ut i nästa vecka. 
När jag pratade i telefon ikväll med en vän så kändes det så kallt. Det kändes inte bra.
Skall nog inte ringa något mer..
Nu skall jag gå och ta en skön dusch. Sen är det tvn som gäller. Hörs.

Tur i skogen

Hej Raffe.
Kom hem från skogen för en stund sen. Jösses vad skönt det var att gå i skogen. Att släppa det mesta och koncentrera sig på en enda sak. Jag hade sällskap av ett par kompisar som begav sig hemåt efter skogspromenaden.
Att man tänker bäst i skogen. Det är jag inte ensam om vet jag. Det är många som beger sig ut i skogen när dom vill tänka bättre. Fast jag blev inte klokare den här gången av mina tankar. Så jag koncentrerade mig på att försöka ha kul, vilket jag hade. Jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde i dag på väldigt länge.
Det plockades smultron, blåbär och kantareller.
Det blev lite mer än en halvliter smultron och blåbär och lite med svamp.
Nu ser det ut som jag har fått eksem på fingrarna av all smultronsaft :).
 
Så här mycket kantareller blev det när jag la upp dom på en bricka.
Och när jag rensat det så ser det ut så här.
Skall blanda kantarellerna med en gul lök och fräsa det i stekpannan med smör. När jag gjort det skall jag toppa med grädde och en halv köttbuljon, lite soja och salt och peppar. Då blir det som en stuvning.
När jag gjort det så skall jag ta en bit lantbröd och lägga upp stuvningen på den och toppa med lite ost.
Sen kör jag in den i ugnen på 225 grader tills osten har fått en fin  färg.
Jag skall lägga upp en bild sen på hur det ser ut när det är färdigt.
Asså det är så smarrigt att man inte ens kan föreställa sig hur gott det är. Det vattnas redan i munnen på mig.
Nu skall jag gå och laga till svampen. Hörs

Fredagen den 6:e

Hej Raffe.
Idag blir det skogen och sen lite smultronplockning tillsammans med en kompis.
När jag kommer hem så skall jag tvätta och städa. Till middag i dag vet jag inte vad det blir. Men vi skall äta något gott. Sen om vi får ihop lite smultron så så skall vi äta lite smultronglass och smultron till  fikat i kväll.
 
Får se om det blir torpet efter det eller om jag åker ut i morgon. Nu orkar jag inte skriva mer.
 
 

Torsdagen den 5:e

Hej Raffe.
I dag har dagen kännts så lång. Dagen började med att min underbara messade godmorgonmesset och då vaknade jag. Hade hon inte gjort det så hade inte dagen blivit så givande som den blev.
Klockan var ca halv tio. Jag hade planerat att gå upp tidigt så jag slapp stessa. Men Stress blev det :D.
Klockan elva var jag i hamn och jag rinde Bella och frågade om hon hade lust att göra en inpulsgrej att åka till Skansen. Hon hade lust med det. Så hem och packa upp lite saker och byta om. Sen satt vi oss på tåget in till t-centralen. Och när vi kom till Djurgårdsfärjan så kändes det som jag var nära Skansen.
Färjan är lixom en grej som hör till Skansen.
Asså det var varmt i dag. Men när vi kom till Skansen så gick vi till Terariet med en gång.
Det är kul att strosa omkring där.

Är dom inte söta dom små liven :)
Sen blev det spela lite på chockladhjul, men det gav ingen vinst den här gången. och sen var det vidare till att köpa den goda mjukglassen. SÅ GOTT det var :).
Efter det så var det lite promenera och kolla på djuren. Men jag blev lite besviken. Det kändes som det var mindre djur nu än vad det var förr. Fast Bella tyckte lillskansen va rolig.
Vi strosade omkring till klockan blev eftermiddag, så vi var hemma runt fem har jag för mig.
Sen har det varit lungna gatan (Nästan).
Bellan hade några kompisar här som kollade på film. Men dom har också givit sig av nyligen. Så nu sitter jag själv här.
Skall snart hoppa i duschen. För det är behövligt. För jag luktar svett känner jag efter dagens strapatts.
I morgon blir det att tag i tvättkorgen. Sen är det bara att slappa tror jag. Om jag inte skall ge mig ut i skogen och kolla efter svamp igen. För jag har sett bilar stå längs vägarna så det måste ju finnas någonstans. Eller om man skall kolla efter smultron i morgon.
Det är lite gott och plocka. Kanske man skall frysa ner så man har i frysen.
Men nu är det duschen som gäller och sen lite gott. Hörs.

Onsdag eftermiddag.

Hej Raffe.
Känner mig uttåkad. Kan inte va ute i solen. Det är för varmt. Så man får hålla sig i skuggan. I morgon tänkte jag åka hem och tillbringa någon dag på landbacken.
Om det är hyffsat väder i morgon eller på fredag så funderar jag på att låna Bellan och åka in till skansen.
Skall ringa Malin och fråga om hon vill följa med.

Jag åt tidig middag idag. Jag åt gäddfilé. Asså, det var så gott. Tänkte snart åka iväg nu när inte solen står så högt på himlen och fiska. Jag har tankat fullt, så jag tänkte åka runt på en del ställen nu ikväll.

Skriver mer sen.
Hörs

onsdagen den 4:de

Hej Raffe.
Vilken underbar sovmorgon. Snart dags för lite god frukost.
Asså. Det finns saker som inte jag accepterar. Det kryper i skinnet på mig. Att det inte finns någon skamm i kroppen på vissa. Det som har hänt har hänt..

Idag är det en hms-dag. Och jag skall verkligen ta reda på den här dagen. Skriver mer sen. Hörs

Fisk i kväll

Hej Raffe. Tänkte bara uppdatera en snabbis.
Jag fick två gäddor och några abborrar och några hugg ikväll.
Jag skickade tillbaka allt utom den stora gäddan på tre kilo. Snacka om kul det var att fiska.
I morgon skall jag fiska på djupet. Och så skall jag till laga gäddan som jag fick ikväll.
Nu skall jag fibbla lite med mobilen en stund.
Hörs

Tisdagen den 3:dje

Hej Raffe.
Andra dagen på semestern och den började väldans bra. Min underbara flickvän kom till mig i går eftermiddag. Vi åt gott, myste och kollade på film. Hon åkte hem till sig i dag, för hon skall plugga, och jag åkte ut på landet igen.
Det blev så mycket mat kvar igår så det blir rester sen igår till middag. Jag skall äta när jag skrivit färdigt. Sen är det fiske som gäller.
Eventuellt kommer Stina ut i morgon. Hon har skaffat båt och båtplats. Hon sa att hon ville testa nya metarstället där Laijla och jag fick dom där stora abborrarna.

Just nu är jag själv. Asså, när jag kom ut så var jag genomsvettig. Jag hade ju glömt mina shorts här ute när jag var här sist.
Så när jag kom ut så slet jag av mig alla kläder haha. Jag känner mig som en nakenfis :).
Det bästa med landet är att man kan gå naken här. I allafall när inte Lindén är här. För här är det väldigt glest mellan grannarna. Så det är ingen som ser en. Jag tror det bor en liten nudist i mig. För jag gillar att va naken i såna här situationer.

Det skall bli kul å fiska sen. Men först skall jag äta. Skriver jag inte mer ikväll så skriver jag kanske i morrn. Hörs!

Måndag.

Hej Raffe. I dag är det första dagen på semestern. Hur börjar man denna. Jo. Städa och tvätta. Suck. Men nu är det i allafall gjort :)
 
Min älskling kommer hit snart och vi skall äta gott och mysa och umgås lite. Saknar henne något så fruktansvärt mycket när hon inte är här. Men i dag kommer hn och skall sova över till i morgon. Sen när hon har åkt hem så är det en fisketur som gäller.
 
Till middag i dag blir det lassagne och grönsaker. Det är smarrigt. Det var länge sen jag åt det.
Nu okar jag inte uppdatera mer i dag. Jag uppdaterar mer i morgon.
Hörs.

Söndag kväll.

Hej Raffe. Kom hem från torptet nu i kväll. För det är barnbytardag och sen skall jag träffa min älskling. Hon kommer hit i morrn och vi skall äta en god middag å mysa lite tillsammans.
När jag hade fixat till efter hemgången från torpet så gav jag mig ut i elljusspåret och joggade tre och en halv kilometer. När jag kom hem så avverkade jag fyra kilometer på motioncyckeln. och sen gjorde jag lite situps.
Så nu känns det bra. Lagom såsig i huvudet och trött i benen. Men det går lättare och lättare att jogga nu. Snart orkar jag jogga runt hela spåret.
 
Till middag i dag blev det som jag skrev i går. Det blev grillad abborre med kokt färskpotatis och gräddfilsås och sen hade vi Massor med grönsaker.
Asså dom där feta abborrarna som vi fick. Dom var kuliga att få och vad goda dom var. I veckan skall jag ut och fiska massor och då skall jag försöka få ihop massa abborre.
 
När vi satt ute och fiskade i går kväll så var det ett par fina bilder på solnedgången.
Asså. jag blir salig när det gäller solnedgångar. Dom är magiska. Asså. Jag har så mycket foton på solnedgångar. Ingen solnedgång är sig lik den andra. Därför är dom så speciella. Och många mer foton kommer det bli.
Jag pratade med en kompis om abborrarna som vi fick i går. Asså hon blev eld och lågor när jag berättade om det där braiga fiskestället. Hon sa att hon ville hänga med när jag skulle dit nästa gång.
Jag tog med mig fiskegrejerna från torpet så jag inte behöver åka dit å hämta dom när fisket nalkas.
 
Jag satt och snackade med en kompis. Han berättade att han hade varit på Mikrums brygga och ätit middag med hans tjej. Till en början hade dom mysigt och sen gick det utför. Jag skall också äta på Mikrums brygga innom kort. Det är sjukt billigt och jättefin mat. Man får verkligen valuta för pengarna.
Men i allafall, han var så sur för att dom hade bråkat om en bagatellsak. Handlade om att han hade berättat en massa som han hade varit med om när han hade varit bortrest. Och han ställde en motfråga om samma sak. Å det ända hon svarade var "jodå. Det har varit bra. Har inte hänt något speciellt när du varit borta." Fattar inte hur man kan va så sjukt hemlighetsfull. Något måste ju ha hänt...
Han sa att man kunde tro att hon suttit hemma på köksstolen och filosoferat bara. Och därför kunde hon inte berätta något.
Men asså Om den ena berättar vad den ena har gjort så förväntar man väl sig att den andra också berättar något, och inte får dra ur orden av människan. Jag gav honom rådet att håller hon käfft så gör det du också :D. "Ja, sa han. Det skall jag fan göra så kanske det blir bättre hehe."
 
Nu i kväll skall jag sortera tvätt så jag bara har att tvätta i morgon bitti. Jag vill få undan all smuttstvätt innan jag åker ut på landet igen. Sen skall jag plocka lite här hemma så det ser vettigt ut.
Nu orkar jag inte skriva mer i kväll. Får se när nästa uppdatering blir.
Hörs.
 

Natten till söndag.

Hej Raffe.
Ligger i sängen nu och skall till och sova.
Det blidde inte något med att ta det lungt idag. Jag klippte alla gräsmattor i dag. Det var behövligt. Efter det var det dags för middagen. Det blev grillat och kräftor.Och sen efter det blev det fiske. Å jösses vad kul det var. Vi fick ihop mycket abborre. Och det blev två jättestora abborrar. Så i morgon skall vi äta grillad abborre och kokt potatis och så skall vi göra en gräddfilsås med rödlök till. Smarrigt :-).
Jag skriver mer i morrn. För jag håller på att somna nu.
Hörs

RSS 2.0