Lillördag.

Hej Raffe.
En onsdag helt enkelt. Halva veckan är gjord och snart är det helg.
Jag är fortfarande kvar i jordbro på Åhléns. Men vet inte hur länge. Jag jobbar ute ifrån vaktkuren och är knappt inne på lagret. Det känns som en kul arbetsuppgift. Jag har att göra hela tiden. Jag tillhör fortfarande plocket. Men det verkar som man blir bortglömd.. 
Företaget bjuder på typ promenad på hälsomånad. Förr sas det till så man kunde fixa ersättare till kuren, så man kunde gå med. Men nu sägs det inte till längre. Samma sak så var jag inne på lagret sista timmen igår. Då såg jag av en slump att dom planerar att gå ut och spela bowling och ha roligt. Mig har dom inte fågat. Känns som sagt att man blir bortglömd eller utfryst. Men jag orkar inte bry mig. Jag är där jag är och klarar mig utan såna människor.
 
Första maj och valborgsmässobrasa. Brasan blir av i år efter pandemin. Meen inte på samma ställe. Nu får man ta sig längre om man ska brasa. Så jag vet inte om det är så lockande. Det blir nog landet i helgen. Ska testa och fiska strömming. För den är inne nu å så.
Får jag upp något så blir det lite olika rätter med strömming. Det var så länge sen jag åt strömming. Så jag längtar efter det nu.
 
Sakar en person som jobbade som platschef här på jobbet. Hon lämnade ett stort hålrum efter sig. Värsta var ju att jag var i Rosersberg på truckutbildning när hon jobbade sin sista däg här på Åhléns. Jag hade önskat att jag skulle få vara med henne när hon tackades av. Men så blev inte fallet. Jag skickade ett långt sms till henne istället.
 
Appropå Rosersberg. Dom har "Go-Live" och invigning den andra maj.
Ingen inbjudan, ingen info, inget alls. Ingenting. Så jäkla dåligt haha.
 
Min lunch var supergod idag.
Jag gjorde en grönsalkswok i går med stekt lövbiff. Asså. Den är magiskt god. Och det är bra smalmat. Apropå smal. I går på gymmet sa en vän till mig "Du har gått ner i vikt va?". Jag har ju det. Men när man får höra det så stiger man flera meter i självförtroendet. Det är superkul. Och det gör att man vill träna ännu mer.
 
Nu ska jag jobba vidare. Ha det bra alla fina.
Pöss.

Måndag eftermiddag.

Hej Raffe.
Måndag eftermiddag som rubriken säger.
Asså i fredags när vi åkte ut på landet vräkte snön ner. Men det klarnade upp och snön smällte och det frös på. Hela helgen var helt fantastik. Det va hur skänt som helst att komma ut på landet.
Vintern har varit snäll där ute. Det var imte så mycket o ordning. Lite grenar häör och där bara.
 
Jag fick upp min nya solcellsbelysning också. Det blev jättebra. Självklar så grillade vi på lördagen och jädrans vad smarrigt det var. Men det bästa var nog de långa sovmorgnarna. 
 
Nästa vecka har jag semester. Det blir många dagar på landet :)
Jag har suttit och ritat upp den grej som jag ska bygga till pallkragarna. Det kommer bli som ett växthus på varje pallkrage. Det kommer bli toppen :)
 
Förra veckan blev det mindre gym. Det blev det bara för att jag hade massor med båten att göra.
Jag hann inte träna.helt engelt. Men tar tag i det idag. Det ska bli så skönt.
Nackdelen är med min mage som är upp och ner. Det är tur man har skydd om det händer en olycka.
Känns lite jobbigt att träna med skydd. Men börjar vänja mig med det med. Jobbigt bara om någon skulle börja fråga och så vidare.
 
Jaja. Nu ska jag jobba vidare.
Ha en fin vecka.
Pöss

RSS 2.0