Sköna Söndag.

Hej Raffe.
Söndag idag och idag har jag inte gjort så mycket. Jag fixade båtmotorn så nu ska den fungera igen.
I fredags var vi ut med jobbet på restaurang. Vi va på Restaurang Kroken i Nynäs. Lägg inga pengar där vill jag tipsa alla min vänner, följare och hela kvidelippen. Asså. Jag blev så jävla missnöjd. Man blev ju inte ens mätt på maten. Man får ju fan mer i en Findus färdiglagad :D
 
Efter det så var vi till VH Sportbar. Det var 100 gånger roligare där. Det var uppträdande där och det var superkul.
Det känns som det var hundra år sen jag gick ut. Och har jag bar någon å gå ut med så kommer det bli fler gånger.
 
Räkningarna är fixade också. Och den här månaden känns det faktiskt rätt bra ekonomiskt. Jag har handlat kläder för flera tusen till Bella och varit ute å käkat gott flera gånger sedan löning. fixat båtmotor mm. Och ändå lever jag bra. Tänk vad jobbigt att jobba över så mycket som jag har gjort och när man får lönen som är fetare än en spargris så är varenda övertidsminut värd å jobba för.
 
I går vann jag en sudd på V75 också. Så det blidde lite spelpengar till nästa veckas V75 :)
Nu ska jag duscha och sen glo lite på tv innan sängen.
God nattalla varelser där ute :)
Pöss och Kjam

Trött dag.

Hej Raffe.
Idag är jag trött. Fick ta två starka värktabletter h dom sitter i än. Så jag känner mig lite groggy.
Den här veckan har det inte hänt så mycket förutom att jag håller på att jobba arslet av mig. Men jag älskar mitt arbete.
Nu har jag fått tjänsten som förråds/Inköpsansvarig. Förut var den tjänsten delad. Men företaget är tydligen så nöjd med min insatts och har därför beslutat att jag ska ha tjänsten. Jag älskar denna tjänst. Det innebär att jag har så många olika arbetsuppgifter å jag får va med och peta i allt nästan. Och då trivs jag.
 
Jag har varit på utvecklingssamtal på Bella skola också. Det var ett positivt möte och det lär väl inte bli så många mer såna möten. Bella går ju bara en termin till efter den här. Sen slutar hon skolan.
Asså. Gissa vad konstigt det känns att Bella blir 18 och myndig i november. Det är en sjuk känsla.
 
Idag ska jag göra en tårta. Jag har tårtbottnar i frysen och ska göra en god tårta tänkte jag. Efter allt slit och så, så måste jag man festa till det ibland. Och vad passar inte bra då om inte en tårta.
 
Jag fick reda på vad jag får i lön också. Den var rätt bra med tanke på all övertid. Jag brukar få ut ca 20 rent i månaden. Men den här månaden får jag ut nästan 28. Det känns jättebra. Så nu när jag får lönen så ska jag köpa en massa kläder till Bella. Både vardagliga kläder och vinterkläder.
 
Nu ska jag hänga tvätt och kasta in en ny tvätt.
Ha en fin lördag alla fina.
Kjam

RSS 2.0