Fredag.

Hej Raffe. I dag är det fredag och e hemma från jobbet i dag med. Jag känner mig piggare men fortfarande förkyld. Så jag kunde lika gärna vara hemma i dag också från jobbet. På Måndag skall jag jobba igen.
 
Jag gick upp strax efter halv tio och fixade lite frukost. Efter frukosten så klädde jag på mig för att sedan gå och handla. Asså vilket jävla fittväder det är ut.
På eftermiddagen måste jag åka ner till båten och ösa den.  När jag kommer hem där ifrån så är det nog dags att fixa middag. Det blir skaldjurs middag i dag. Skall äta både kräftor och hummer. Sen blir det grönsaker till.
 
Så bra som jag mår nu. Har jag inte mått på väldans länge. Allt jobbiga är lixom bortblåst. (Förutom lilla mamma). För det kommer jag nog få dras med. Men även det känns bättre. Att bli nykär är som att sväva på moln. Att en människa kan göra en så lycklig.
E nästan säker på att det är en ängel utan vingar som vår herre har sänt efter mig. Jag kan inte komma på någon annan förklaring.
Jag är Så glad att jag är där jag är nu.
 
Nu skall jag plocka och fixa lite här hemma. Bye
 

Torsdag eftermiddag.

Hej Raffe.
Kom precis hem från Haninge. Har varit på möte med Hanba. Och det gick bra. Det blev ett fullspäckat program ända fram till den 13 december.
Förutom det så har jag tvättat, städat och diskat. Jag känner att jag är på bättringsvägen. Och det är väldigt skönt.
 
Till middag i dag blir det pasta med köttfärssås. Det är smarrigt. Det är typ storkok så det räcker i ett par dagar. Tänkte steka ett par ägg till. Det är väldans gott till pasta och köttfärssås.
I kväll skall jag prata med min älskling på msn, sen är det nog bara tv soffan som gäller. Tänkte popa en bunke popcorn och kolla på en film. Det låter slött. Men det får man va när man inte är 100% frisk.
Tänkte fixa lite här hemma nu lite.
Bye.

Torsdag.

Hej Raffe.
I dag känner jag mig lite piggare. Men jag stannade hemma från jobbet i dag med. Kände att det var behövligt. I dag skall vi ha möte på Hanba också. Skall va där klockan 16.
I natt hade jag svårt och sova som sjutton. Men antar att det var för att jag sovit på dan i går.
Men något mer än Hanba i dag tror jag inte det blir. Det blir raka vägen hem sen och ta det lungt så kroppen får läka i lugn och ro. Till middag i dag vet jag inte vad det blir. Skrver kanske sen när jag kommer på vad jag skall äta till middag.
Nu orkar jag inte skriva något mer. Bye

Onsdag.

Hej Raffe.
Orkade inte skriva något i går. Jag mådde skit då. Jag har hög feber och snorar som en jag vet inte vad och jag har ont i hela kroppen. Men i dag känner jag mig lite piggare (Än så länge).
Jag är hemma från jobbet i dag och troligtvis blir jag hemma i morgon med.
 
Skulle behöva tvätta och städa. Men har ingen ork till det.
Nu skall jag gå och lägga mig och vila en stund till. Får se om jag skriver mer sen. Bye.

Måndag.

Hej Raffe. Idag har det varit lite stressigt på jobbet.
När jag kom hem så lagade jag mat. Det blev tortelini med ost & skinksås. Det var gott.
Sen var jag ner till båten och öste den som var halvfull med vatten.
Det är inget skönt ute nu. Man känner att hösten är på väg.
När jag kom hem så tillbringade jag några timmar framför datorn och pratade med min underbara. Och nu skall jag ta en dusch och sen lägga mig på soffan och tycka synd om mig själv. För jag börjar känna mig hängig. Så i morrn får jag nog börja dagen med två alvedon.
Nu orkar jag inte skriva mer. Hörs.

Söndag.

Hej Raffe.
Vilken dag. Vet inte hur jag skall börja. Men vaknade av att regnet slog mot balkongen i morse. Så kände jag mig mör fortfarande. så jag låg kvar en timme och tod en sovmorgon vilket var väldigt skönt.
Under dagen har jag inte gjort speciellt mycket. Jag har suttit och lekt med min bärbara dator och gjort en videofilm till. Sen innan maten så gick jag upp å handlade.
 
Så nu på eftermiddagen och kvällen så har ett fjärilsbo byggt ett bo i min mage hehe. Kallas nog för kär.
Ja, man kan nästan tro att det är en dröm. Framförallt så kan man inte tro att den är sann. Men det är den. Den är lika sann som jag sitter här.
Jag har träffat en jämnårig tjej på passagenchatten som är så fantastisk.
Måste säga att passagenchatten inte är så dum. Det har man fått svar på nu.
När det tog slut mellan mig och Malin så skrev jag och sa att jag skall bli kräsen på tjejer. Jag satt ribban så högt man kan tänka sig. Allt skulle klaffa. Precis allt.
Jag tänkte för mig själv då att jag kommer att få singel resten av livet. Men det var tydligen rätt å göra så.
Den tjej jag träffa i dag stämmer till pricken på mina kriterier utan att ta tillbaka något.
Det kanske inte är så lyckat att skriva här så mycket. Så jag fortsätter i den privata dagboken.
Men det var länge sen jag kände sånna här fjärilar i magen. Det känns så fantastiskt bra. 
 
Nu skall jag göra lite mackor till frukost i morrn och sen är det en dusch och rakning som gäller. Sen soffan.
För lägga sig är det inte tal på. Jag kan inte sluta tänka på Theresa, så lägger jag mig i sängen så kommer jag bara att ligga och vrida och vänta på mig å tänka på henne.
 
Skriver mer i morrn.
Bye

Lördag.

Hej Raffe.
Vilken dag det här har varit. Den har varit lång.
Började med att Bellan och jag satt klockan på ringning i morse för att vi skulle upp å äta frukost innan vi drog iväg till Hallstavik.
Vi åkte med Laijla och Christer. Strax efter nio i morse rullade vi iväg och var uppe strax efter halv elva.
Asså. Lasse var inte sig lik. Han mår inte bra grabben. Sen fick jag en chock. Han var så lik mamma. Det var lite kusligt. Vi fick fika när vi kom. Det var jättetrevligt och sen satt vi ute på tomten och grillade. Det var smarrigt.
På eftermiddagen åkte vi hem. Tanken var att Bella och jag skulle åka ut på torpet efter den här vistelsen i Hallstavik. Men det blidde inte så.
Bella ville va hemma å leka med sina kompisar och jag kände mig lite smått seg och kände mig lite illamående.
Det känns bättre nu så jag åker ut till landet över dagen i morgon om det är bra väder.
På kvällenskvisten så började magen att kurra. Så Bella och jag åkte till restauarang Laguna. Jag kände att jag inte orkade laga mat i dag. Samtidigt är det lite mysigt att äta lite "utemat" på en lördag och sen med den man älskar över allt på jorden. Det var mys på högsta nivå. Bella åt en oxfilé pizza och jag åt en kebab med pommes och grönsaker. Det var jättesmarrigt.
 
Nästa vecka när inte Bellan är hos mig så skall jag jobba över lite tänkte jag. Jag skall jobba ihop lite extra pengar så jag får lite pengar till takfärgen som jag skall köpa nästa löning.
Snart är höst och vinter här och då skall jag ha köpt in allt renoveringsmaterial. För sen skall jag renovera till vintern. Låter som ett jätteprojekt. Men tar man bit för bit så går det ganska bra. och vintern är ganska lång.
För sen i vår ligger min lägenhet ute till försäljning.
Asså det är så jag har lite fjärilar i magen när jag tänker på allt i helhet och när allt går i lås när jag tecknar de nya banklånen för att äntligen köpa mitt hur som jag har drömt om. Mäklaren har försäkrat mig att allt kommer att gå bra om jag nu inte slarvar med renoveringen.
En granne på andra sidan Ringvägen sålde en lika lägenhet som jag har. Något sunkigare, och dom fick 895 tusen. Så jag räknar starkt på att min kommer att gå för minst 800 tusen.
 
En gång har jag varit ut på Ekerö. Det var jättefint där och där hade jag planer att åldras en gång i tiden med en kärlek där ute. Men nu har jag ingen sån kärlek kvar. Men tanken har slagit mig att flytta ut dit ändå. För det var något visst med Ekerö. Vi får se när det blir av.
Jag och Thomas skall ut dit nästa helg troligtvis. Hans föräldrar har sommarställe där ute och vi skulle fiska och sen på kvällen skall vi åka och se någon bio. Det skall bli fett nice om det nu blir av.
 
Nu skall jag hoppa i en dusch och sen skall jag lägga mig på soffan och kolla på tv och gosa med Bellan och Trisan.
Hörs i morrn.

Skön fredag kväll.

Hej Raffe.
Kom precis från lilla affären här på Ringvägen. Jag var upp och köpte lite fredagsgott.
Innan så såg Bellan och jag färdigt på filmen. Vi kollade på Adam och Eva. Den är ganska bra :). Vi kollade på den medan vi åt. Kycklingen var som fan. Den som gillar min mat skulle älska det här.
Nu skall jag ta tag i disken och sen hänga lite tvätt och sen är det bara tv soffan som gäller.
Bye

Äntligen Fredag.

Hej Raffe.
Nu är det äntligen fredag. Middagen ligger i grytan och jag sitter vid datorn och skriver blogg och lyssnar på "Forever young" med Alphaville. Kroppen känns bra mör efter den här veckan. I morgon skall vi åka till Hallstavik också. Jag sa till Laijla att när vi åker hem där ifrån så skall jag handla kokosbollar och havrebollar med kokos på. Dom är sjukt goda. Tar man en vill man genast ha en till för att det är så gott.
24 dagar utan cigg nu. Snart en månad och det känns bra. Bättre och bättre går det.
Jag använder Inga nikotinhjälpmedel nu. Och det känns skönt.
 
Som sagt. Middagen ligger i kastrullen och tar en stund å koka.
Så till midddag i dag blir det kokt kyckling med currysås och ris.
Bilden nedan är lånad. Lägger ut en bild senare hur middagen såg ut.
 
I dag är det ett litet anmärkningsvärt datum. Det är 4 månader kvar till julafton. Om man tänker tillbaka 4 månader så har det gått sjukt fort och tänk då fyra månader fram. Jag vågar inte ens tänka tanken nästan.
Men samtidigt längtar jag efter jul. Julpynta och klä granen, sätta upp ljus stakarna, julbaka, griljera julskinkan osv. Det har sin tjusning. Det blir lite konstig jul i år nu när inte Malin och jag har varandra längre. Men det går nog fastän det kommer att kännas konstigt. Å vem vet. Det kanske har kommit in en ny kärlek i mitt liv till dess.
 
I kväll skall jag kolla på film äta lite gott. Tänkte kolla på en Wallander film. 
Något annat ansträngande blir det inte.
Och nu skall jag gå och kolla till kycklingen på spisen.
Skriver mer sen kanske.
Hörs.

Torsdag.

Hej Raffe.
Torsdagskvällen är nådd och jag känner mig lite trött. Kom hem från sjön för en stund sen. Jag skulle ner och ösa båten så jag passade på att ta med mig metreven och maskburken. Asså vad kul det var att fiska i kväll. Det nappade som sjutton.
Men innan jag åkte till sjön så åt jag lite middag. Det blev Ungersk gulaschsoppa smörgås och ett glas vatten.
Den soppan är god. Så här ser burken ut.
Och så här ser den ut på tallriken.
Känns nästan som det här var lite smalmat, och nyttigt. Jag blev mätt. Men inte så mätt så jag skulle spy.
I morgon blir det kokt kyckling med currysås och ris. Det var länge sen.
 
I helgen när vi kommer från Roslagen så åker vi ut på torpet. Vi måste plocka upp potatisen den här helgen. Asså när vi grävde upp ett par stand så fanns det mycket potatis under dom och dom var stora potatisarna.
Så det skall bli kuligt och se hur mycket det blir totalt. Här är en bild på potatisen som vi grävde upp förra helgen.
Nu skall jag peta in Bellan i duschen och jag skall göra i ordning fika. Lite te och nybakat.
Bye!

Lite minnen.

Hej Raffe.
Satt och kollade lite på You Tube i kväll och hittade ett klipp på en bröllopsmars. Det är brölloppsmars från delsbo. Den hade Jenny och jag när vi fifte oss en gång i tiden. Det är så man drog lite på smilbanden och tänkte att jag har fan varit gift en gång i tiden.
Om inte otroheten brädade mig . Undra om jag fortfarande hade varit gift då? Det tror jag inte. Men det är ingen idé att speckulera. Bara en rolig grej det här med klippet tycker jag.
Men det finns en del fina minnen som man inte kan sticka under stolen med.
I allafall. Här är klippet.
Hörs.

Lill lördag igen.

Hej Raffe.
I dag är det onsdag och lillördag.
Denna dag blir ganska så lugn. Tänkte bara ta det lungt.
När jag kom hem så ligger Bella på soffan och har ont i huvudet. Jag antar att det är för att hon varit på utflykt i dag och varit ute en massa i friska luften.
Tänkte snart börja med maten. Vi skall äta stuvade makaroner och köttbullar.
Det var ganska länge sen vi åt stuvade makaroner. Så det skall bli smarrigt.
 
Men innan maten skall jag gå upp till affären och handla gurka. Jag tänkte göra sån där sommargurka så vi kan ha till maten. Kolla bilden nedan.
Det är så obeskrivligt gott att man får bara mersmak när man äter det.
Kanske skriver mer sen. Hörs.
 

Tisdag kväll.

Hej Raffe.
Tidsag i dag och Skitmycket att göra på jobbet (Som vanligt). Det blev truckdag i dag och det var skönt.
När jag kom hem från jobbet så blev det affären med en gång. Det behövdes fylla på med lite saker i skåptet.
Till middag i dag blev det ugnstekt kycklingklubba med hemmagjord klyftpotatis.
Det var rätt så gott.
Efter maten diskade bella och jag åkte ut till landet för att hämta bellas gummistövlar. Hon måste ha dom i morrn på utflykten. För dom har hotat med skitväder. Men det var skönt att åkta ut till landet en stund. Jag passade på att äta lite grönsaker från landet när jag var ut. Det var jättesmarrigt.
 
Men nu är jag hemma och i kväll har jag inte planerat något speciellt förutom duschen då.
Antingen blir det tv soffan eller datorn. Tänkte ta en kopp te med honung i kväll. För jag känner mig konstig i halsen. Det skall va ett beprövat knep om man vill känna sig lite piggare i halsen.
Nu orkar jag inte skriva mer. Bye

Måndag kväll.

Hej Raffe.
Asså. Jag börjar bli trött nu. Jag har jobbat som en slav idag.
När jag kom hem så fick jag två kramar av två underbara småtjejer med leende som räcker sig från örsnibb till örsnibb. Det var som min energi fylldes på med några liter. Det var underbart att komma hem så.
Dom hade tydligen haft en jättebra första dag i skolan. Och det tycker jag var jätteskönt att höra.
 
På jobbet håller jag på att få tuppjuck. Asså på dom som bestämmer å så. Jag tror inte dom fattar hur det går till på golvet. Ta bara exempel det här med två shiftet på ankomstsidan.
Dom har delat gruppen rakt av och för att det skall ge effekt så måste man tillsätta mer folk. Men det tror dom inte. Det blir samma arbete gjort som förut, bara det att det tar dubbelt så lång tid och så retar dom upp de anställda som inte vill jobba två shift. Jävla idioter. Ursäkta min dåliga svenska.
 
Men nu är jag hemma och skall försöka släppa jobbet.
I dag har det gått 20 dagar utan cigg. Det känns bra. I dag har jag inte fått så många röksug. Då jag har fått dom så har jag alltid sett till att ha att göra hela tiden.
När jag kom hem  och blivit välkommnad av välkomst kommitén så tog jag fram  dammsugaren och dammsög hela legenheten och på ballkongen. Sen började jag sortera tvätt. Fick i hop  3 stora maskiner. Nu har jag den sista igång. Efter jag puttat in en maskin tvätt och damsugit så började jag med maten.
Till middag i dag blev det spagetti och köttfärsås. Det var väldans gott.
Efter Maten var det disken som gällde. Det tog sin tid. Det var rätt så mycket disk.
 
Så underbart det var ute på landet i helgen trotts att man var själv (Förutom Laijla och Christer).
Skulle vilja ha den lite i repris. Det var så gudomligt skönt med sovmorgon. Det tråkiga är att det är långt kvar till nästa sovmorgon. På lördag blir det att gå upp tidigt eftersom vi skall upp till Roslagen.
 
När jag tänker på Roslagen så får jag kalla kårar på ryggen. Men det som har hänt är förbi nu och jag behöver igentligen inte ha kalla kårar och bli irriterad. Nu lever jag mitt liv. Det är en stor omställning och det kommer ta tid att förstå att det är inte som förut. Jag tror inte dom såren kommer att leka.
Jag har fått hjälp av en kompis väldigt mycket om vad som hänt osv. Det har klarnat mer och mer för mig och mår bara illa av situationen. Dagens teknik kan man bli lite rädd för ibland. Jobbigt att att det mesta stämmer som man gått och anat. Men nog om detta nu.
 
Jag är sugen på att gå och köpa en platt tv. Jag vet att det är en inpuls grej. Tvn jag har fungerar. Men det är bara det här att ha en platt tv som alla andra har. Jag har gått och suktat länge på en nu. En innre person säger åt mig att vänta ett tag till. Så jag får väl göra det.
 
Nu har jag skapat mig en liten annan blogg också som jag kommer att skriva av mig i när jag har tankar som inte skall stå här. Känns ganska skönt att ha en sån blogg igen. Här finns den.
 
Nu tror jag sista maskinen är färdig att hängas. För det hörs inget från badrummet. Sen efter det blir det en dusch och sen tv.
 

Söndag.

Hej Raffe.
Kom hem från landet för en stund sen. Det har varit hur underbart som helst. Så när jag kom hem så packade jag upp och skulle till och tvätta. Men fan att det bar emot. Det blir inget tvättat i dag. Orkar inte det.
 
Vi skall åka och fiska när vi har ätit. Det stora delemat är vart vi skall få tag i mask nu. Det är så sjukt torrt i marken.
Man kan ju köpa mask. Men då måste man åka in till stan. Och det orkar jag inte.
Till middag blir det kycklingsallat och bröd. Vi skall äta nere vid sjön och så skall vi fiska lite.
Men jag kanske skriver mer sen. Orkar inte skriva mer nu.
Hörs.

Lördag & kräftskiva

Hej Raffe.
Vaknade utvilad efter en välbehövlig och lång sovmorgon. Vi åt en stadig frukost och diskade sedan. Sen har vi ägnat dagen åt långpromenad i skogen och plockade svamp. Efter det så åkte vi och fiskade. Vi fick en varsin abborre. Men vi slängde tillbaka dom.

När vi kom tillbaka från fisket så började vi med maten. Asså. Jag börjar bli hungrig.
Till middag skall vi äta kräftor, ost och kex, paj, kronärtskocka, sallad, bröd, räkor. Det skall bli så gott.
Jag pratade med Bella som är hos sin mormor. Dom skulle också ha kräftskiva. Hoppas dom har jättekul. För det skall vi ha. Efter maten kanske det blir mer fiske eller så blir det tv soffan. Sen blir det mys i sängen. Skriver mer sen kanske.
Hörs sen

Äntligen fredag.

Hej Raffe. Äntligen fredag. Det känns så fantastiskt skönt. Idag har det gått bra på jobbet. Kul dessutom också.
Vi skulle ha åkt upp till Roslagen i helgen. Men det är skjutet till nästa helg. Nu i helgen blir det torpet som jag planerade först. E alltid kul och skönt att va på torpet. Speciellt när man har sällskap.
Till middag i dag blir det tre olika sorts sill och potatis, gräddfil och gräslök. Finns även rökt lax och kokt ägg till. Skall bli kanongott. Och i morgon skall vi ha kräftskiva. Men den skriver jag mer om sen.

Det känns konstigt som sjutton att va på landet och inte röka. Man blir lite rastlös. Men allt handlar om en ovana. Det har gått 17 dagar nu utan cigg och jag känner mig stolt.
Undra om Malin har slutat röka som hon sa att hon skulle göra nu till sommaren. Jag tror inte hon har det. Men hon skulle behöva det.
Jag har slutat i allafall. Och fast än jag känner röksug ibland så är dom inte så starka att jag vill tända en ciggarett igen. Och det känns riktigt skönt.

Men nu skall vi testa fiskelyckan. Skriver väl antagligen mer sen. Hörs

Natten till fredag.

Ligger i sängen nu och är övertrött. Men kan inte sova.
Tristan har bestämt sig för att gosa.
Han ligger i sängen bredvid mig. Asså sängen som var Malins. Han ligger på rygg och är alldeles utsträckt och vill att jag killar honom på magen. Han är så söt och gullig. Han kurrar som bara den.
Han har utsett sin kudde här. Jag tror det luktar Malin om den kudden. För ibland får jag för mig att han ligger och luktar på den kudden som han har utsett till sin. För det är en av kuddarna Malin hade.
Nu orkar jag inte skriva mer. Hörs

Torsdag.

Hej Raffe.
Fy fabian vilken dag det har varit idag. Det har varit hur kul som helst. Men fan så mycket att göra. Och vart så in i helvete varmt.
Efter jobbet så åkte jag hem å bytte om och sen åkte jag ner till Nynäs.
Jag handlade på lite på Lidl och Pris stopp. Sen avslutade jag dagenens shopingtur med att åka till Ösmo.
Där besökte jag en grill som gör stockholms godaste hamburgare. Jag tycker det är det i allafall. Grillen ligger mitt emot badhuset där nere.
Jag åkte vidare sen till Söderby brygga och kollade ut över sjön som var på väg att bli kavis. Där intog jag min goda hamburgare och pommes. Det var smarrigt.
 
Nu orkar jag inte skriva mer i kväll. Jag har ont i huvudet och tänkte ta en dusch och sen lägga mig på soffan.
Jag har druktit på tok för lite vatten på jobbet i dag. Därför har jag ont i huvudet.
Hörs allisammans.

Lill lördag.

Hej Raffe.
I dag har det gått skitbra på jobbet. Jag och några grabbar blev stationerade nere i CL3 i dag.
Den här ytan skall vi fylla med grejer som kommer in. Så det luktar massor av övertid hehe.
Vi var ett bra gäng. Fick jobba med Robin också. Vi har jobbat i hop förut på Hyll. Jag gillar han. Han är bra på jobba och en duktig kille och inte minst trevlig.
Men vi var bra trötta i dag på eftermiddagen. Här nedan är ett foto på Robin föresten.
När jag slutade jobbet så skulle jag åka till Bauhous och handla. Men jag var fan för trött för att åka dit.
Så jag fick middags sällskap och vi åt en god middag och kollade på en Irene Huss film. Vi åt kräftor och lite annat gott som var så smarrigt att vi åt  så vi nästan fick ont i magen.
När vi ätit färdigt och kollat färdigt på filmen så hjälptes vi åt med disken. Sen gick min middgas vän hem till sitt.
Hon frågade om vi inte kunde göra om det snart igen.- Absolut. Ingen blev gladare än jag.
 
Bella skall åka upp till sin mormor i morgon och blir borta till söndag. Så jag var över med lite slantar till Bellan så hon har lite fickpengar. Hoppas hon får jättekul.
Nu är jag skittrött och känner mig skitig och svettig efter dagens arbete. Så nu skall jag ta en lång och välbehövlig och skön dusch. Ha så gott alla vänner och stalkers hehe

Tisdag kväll.

Hej Raffe.
Tisdag i dag och gick fått för mig att det var den 15:de i dag. Snacka om blåst på en dag. Skitjobbigt.
I dag när jag kom hem från jobbet så fixade jag en termos kaffe och packade ryggsäcken och Lajila hade fixat maten. Vi åt kycklingsallad, paj och bröd. Det var jättegott. Vi åt och fiskade ute på Gålö. Det var mysigt.
Men vi sa det att det var länge sen det nappade så dåligt.
 
I morgon är det i allafall lön och då skall jag åka till Bauhaus.
Jag skall kolla lite på material som jag skall köpa till renoveringen av lägenheten. För jag skall börja lite smått med den snart. Ju fortare den blir färdig, ju fortare kan jag sälja och ju fortare kan jag köpa mitt hus.
Skall kolla på tapeter och lite sånt i morrn.
 
I morgon är det redan lill lördag.
Lillördag är en svensk benämning för den vardag som anses vare lite festligare och då man till exempel äter godis/snacks, en finare middag eller går på restaurang, dans eller bio. Ordet kommer ifrån piglördag, vilken inföll på onsdagar förr, det var då pigan enligt traditionen hade ledigt eftersom hon inte fick vara ledig på den riktiga lördagen.
Den vanligaste dagen för lillördagen att infalla på är onsdagen men även tisdagen och torsdagen förekommer. Här hemma har vi lillördagen på onsdagen. Så i morrn kanske jag skall äta något ute. Vi får se. E bra sugen på kina mat.
 
E så grymt besviken på en person att jag inte finner ord. Vad gör man åt såna saker? Ja, jag har ju ingen kontakt med människan i dag och kommer troligtvis inte ha det igen. Men jag känner sån besvikelse att det inte ens går att beskriva.
 
Nu skall jag hoppa i en skön dusch och sen är det soffan som gäller.
Hörs alla läsare.

Måndag kväll.

Hej Raffe.
Sitter och kollar på lite videoklipp på datorn. Känner mig så sjukt trött i kroppen. Har stått i en container hela dagen i dag. Men det har gått bra. Vi har varit ett bra gäng så det har flytit på bra. Det lär bli container för mig resten av veckan också. Det är lixom min tur.
Gav Stefan massage i dag också medan vi väntade på containerpapperna. Det var uppskattat. Han var jättestel i nacken. När jag kom hem från jobbet så gick Bellan över till sin mamma och jag gick över till syrran. Hon skulle frissera mig. Så nu är jag rakad igen. Endast 1 millimeter är sparat. Så jävla skönt det känns.
 
När jag kom hem där ifrån så sixade jag lite i hemmet och senn var det dags för middag. Det blev skinkstek med potatismos och grönsaker.
I morgon blir det middag på sjön. Laijla och jag skall åka och fiska. Vi tänkte åka direkt efter Jobbet. Det skall bli jättekul. Skulle igentligen ha handlat i i morgon. Men fiske låter kuligare så det får bli det i stället.
Ålandsresan som skulle blivit av i helgen har jag skjutit på. Vi skall upp till Hallstavik på lördag och hälsa på lillebror.Sen efter det så åker jag ut till landet.
 
Nu snart skall jag gå och duscha och sen skall jag lägga mig och kolla på film. Det blir Jägarna i kväll tror jag.
Den är rätt så bra.
Ser verkligen fram emot morgondagen. En hel fiskekväll. Det är Mysfaktor. Sen är det Fet avlöningsdag. Går nog i inte få bättre tisdag för mig. Det är två typsika grejer som gör mig glad och sånt gör att jag glömmer allt som varit och är tråkigt. Med andra ord för det mig på bättre tankar.
Nu orkar jag inte jiddra mer. Skriver mer sen kanske. Hörs.

Söndag natt.

Hej Raffe.
Jag känner mig inte trött. Kan va för att jag drack kaffe i kväll på kalaset.
I dag och i kväll har jag känt lite mer röksug. Men det är för att jag närmar mig dag nummer 13.
Allt som har tre är magiskt. typ som 13 dagar, 3 veckor, 3 år, 30 år. Allt som har en trea med sig är man extra skör.
Asså det är dagar man lätt trillar dit på. Men jag komer fan inte göra det. I morgon får jag sysselsätta mig extra mycket.
I morgon kväll skall jag skriva matnota. För på tisdag blir det att storhandla.
I kväll blev jag klar med svampen som jag har förvällt och packiterat i små lådor. Tänkte att jag skall ha det å smaska på till vintern. Det är så gott och ta fram och göra i ordning å äta dom i vinter och tänka tillbaka på när man plockade dom. Det är också en sån där liten magisk händelse. Men nu har jag så jag klarar mig i vinter.
 
Nu börjar ataraxen göra nytta så nu skall jag lägga mig. Hörs i morrn. Natti natti

Söndag Eftermiddag/kväll.

Hej Raffe.
Efter en underbart skön sovmorgon så blev det en underbar frukost. Vi hade abborremacka bland annnat. Fy fabian vad gott det var.
Sen var det dags för en liten runda i skogen igen. Asså. Det var lika mycket svamp på den andra sidan av Frinsholmen. Det var synd att det var lite tråkigt väder, så vi var tillbaka runt ett tiden. Vi började packa våra prylar och började röra oss hemåt.
Väl hemma så satt jag mig och rensade svamp. Asså. Nu skal jag fan inte flocka mer svamp.I allafall som inte jag skall spara på. Jag hatar och rensa svamp.
Till middag i dag blev det korvstroganoff och ris och snabbkokta vax och brytbönor från landet. Och till förrätt så åt vi kantarell smörgås som vi toppade med gräslök från landet. Det var inte helt fel skall jag säga.
 
I veckan skall Laijla och jag ut och fiska en del. För Christer skall jobba över varenda kväll. Det skall bli nice.
På tisdag skall jag köpa en ny fiskeväska som är lätt å ta med sig och ändå har man det man vill ha med sig.
Den stora fiskelådan jag har är inget skön att släpa på.
 
Om en stund skall vi i väg på födelsedagsfika. Det skall bli kul. Undra om det kommer många...
I morgon blir jag barnfri igen och det känns lite tråkigt. Jag älskar min Bellan. Men en vecka går fort.
Jag har tagit kontakt med hästen sängar också. Jag har bett att få lite data att läsa om olika sängar och vad det kostar osv. Känner att jag skulle vilja kolla runt lite på olika sängar. Skall ju inte ha någon dubbelsäng nu när jag inte har en tjej. En dubbelsäng är för stort när man är själv. Sen blir jag bara påmind om allt som varit när jag har den här kvar. Och det är skitjobbigt.
 
Såg en grej på facebook. Det var en bild om katter. När människor lämnar sina katter vind för våg för att dom inte kan ta med sig dom till stan när hösten kommer osv. Å då blir katterna verkligen lidande.
Förstår inte varför någon tar sig ann en katt, när den inte kan ta hand om en katt. Man måste tänka på det när man skaffar djur. En katt är en livs levande varelse som inte bett om att bli orättvist behandlad. Man kan inte bara ta hand om en katt för att den är söt. Man måste ta hela ansvaret. Och inte släppa hela alltet när det blir ändringar så som exempel när man åker från landstället in till stan igen eller något annat.
Blir så lack när jag ser något så idiotiskt..
 
Nä. Nu skall jag göra mig i ordning inför födelsedagskalaset. Skriver mer sen kanske. annars i morgon.
Hörs.
 

Lördag.

Hej Raffe.
I morse gick vi upp tidigt för att ålka ut på landet så fort som möjligt. Vi var ute redan vid halv elva. När vi kom ut så packade jag upp väskan. sen gick jag och klippte gräset. Det var verkligen behövligt. Det var så tjockt gräs att klipparen hade svårt att klippa.
När jag hade klippt färdigt så var jag genom svettig, så jag gick ner till viken för att bada. Jag kände mig så fräsch efteråt.

När Lindèn kom ut så gick vi till skogen och plockade svamp. Asså. Shit vad svamp. Det blev en rågad korg idag också med kantareller.
När vi gick i skogen så blev Christer och Bellan anfallna av jord getingar. Efter en stund fick vi bukt med dom små krypen.
Sen blev det lite god middag.
Efter middagen så åkte vi iväg å fiska. Jag fick en riktigt fin abborre och några mindre. Men dom åkte tillbaka.
Senare på kvällen bakade Laijla sockerkaka med blåbär och hallon. Och till det hade vi vaniljsås. Gott som fan.

Senare gick vi hem till oss. Och nu ligger jag här.
Nu skall jag ringa Stina och höra hur hon mår. Sen är det sova som gäller. Natti natti
Hörs

Konstigt

Hej Raffe. I kväll har jag legat och tänkt.
Det är länge sen jag mådde på jävla bra faktiskt. Allt man har gått igenom den senaste tiden.
Det sjuka är att man har hängt läpp som man har gjort.. Förstår inte varför just nu bara.
Bara att det som har hänt dom senaste tiden har tagit all energi ifrån mig.
Hade jag vetat att det skulle ha blivit så här så hade jag Aldrig gett mig in på det här. Sånt här sätter sina spår och kommer troligtvis aldrig läka.
Sen en grej till. Nästa kvinna i mitt liv som jag lär känna skall jag va så Jävla försiktig.
E så fruktansvärt trött på alla onödiga ord som sägs som inte har någon innebörd med det hela. Nu i efterhand så ser man de tomma orden som sas hela tiden.
Att jag mår så bra som jag gör nu är nog för att alla i min närhet stöttat mig. Mitt liv börjar verkligen komma på benen igen känns det som.
 
Nu skall jag släcka lampan och försöka sova. För i morgonbitti åker vi ut på landet.
Nästa helg när jag åker ut på landet så skall en tjejkompis hänga på. Jag längtar till dess. Den här gången behöver ju inte hon sova på tältsängen :)). Det är viktigit med kroppsvärme när det är kallt om nätterna :-P.
God natt alla glada.

Fredag.

Hej Raffe. Äntligen fredag. Min kropp ropar efter ett par ledigt. När jag kom hem från jobbet i dag så la jag mig på sägen för att vila en stund. Jag somnade och vaknade vid sex. Vi skulle ha åkt ut på landet i dag, men jag kände att jag orkade inte när jag vaknade så vi åker ut i morgonbitti istället.
 
Till middag i dag blev det Pasta med ost & skinksås.Det var rätt så gott.
Passar bra att vi åker ut till landet i morgon. Då hinner jag tvätta upp i kväll så slipper jag göra det på söndag.
I dag på jobbet blev det en glad överaskning när jag fick lönespecen. Det blev som jag väntade mig. En fet lön :).
Såna dagar gillar jag :D. Synd att dom bara kommer en gång i månaden.
 
Nu orkar jag inte skriva mer. Jag känner mig trött. Så jag skall poppa en bunke popcorn och kolla på en film.
Hörs senare eller någon annan dag.
 

Torsdag.

Hej Raffe.
I dag är det en dag närmare helgen. Fy vad skönt. Ove frågade om jag ville jobba i helgen. Men jag känner att jag behöver en helg och vila upp mig på. I helgen skall jag vila upp mig på landet. Det skall bli så skönt.
 
Till middag i dag blev det pasta och korv. Sen körde jag den lite godare och nyttigare biten. Jag fräste vitkål i stekpannan och så åt jag korv till. Det var läskigt gott.
 
I förra veckan la jag in en kontakt annons. Kul att många har klickat på mitt namn och besökt min profil. Det skulle va mysigt att träffa en kvinna. Kanske det finns en till där ute som kommer kännas rätt. Man vet ju inte. Jag saknar verkligen kärleken, ömheten, skratten, gråten med mera, tillsammans med den man vill va med.
Kanske man kan finna den på en kontaktannos eller kanske någon annanstans. Vad vet jag.
 
Satt och kollade på lite foton i kväll och videofilmer som jag gjort av fotografier.
Asså jag satt soch tankte, fällde en tår och mindes varenda bild som om det vore i går jag tagit dem.
Kunde jag skulle jag lägga upp alla bilder här jag har och skriva en beskrivning till. Men det skulle inte fungera.
Dels för at det skulle ta så mycket tid och sen skulle blogg.se undra varför jag använde så mycket minne på deras server :).
Men dra bara två år tillbaka i tiden. Så otroligt mycket det har hänt. Asså, det är obegripligt. Å så sitter man här med samma hand som man satt med för två år sen. Fast ekonomiskt mycket bättre, lika så hälsan.
Men hälsan låg på top när jag och Malin var ihop. Sen försvann min hälsa nästan helt och hållet och nu är den på väg sakta men säkert tillbaka. Fast med ett par stora ärr som aldrig kommer att försvinna.
Undra om jag kommer att få det så bra i mitt liv som jag hade det som när jag var ihop med Malin.
Säger en sak. Det är tur att jag har Bella. Hade jag inte haft henne så hade jag inte suttit här.
 
Jag har kollat på en platt tv. Jag är bra sugen på att köpa en. En som är svart. Det skulle passa in.
Får se efter helgen om jag skall åka och köpa en. Tänkte även kolla på ett sånt där "bio sound system". Det är en helt annan upplevelse när man ser en film när man har ett sånt.
 
Men nu har jag pladdrat tillräckligt i kväll. Nu skall jag borsta tänderna, läsa och sen sova.
Nattisar...

Lill lördag.

Hej Raffe.
En rätt så svettig dag på jobbet i dag och även hemma. Vet inte om det är för att gifterna börjar gå ur kroppen. För jag svettas som en rumstempererad ost hehe. Sen har jag fått lite rethosta. Och det är också pga att jag slutat röka.
I dag är det en vecka sen jag fimpade. Tiden går gort. Men när ett röksug kommer så står tiden nästan stilla. Men jag är glad att det fungerar än så länge.
 
Till middag i dag blev det fiskbullar och så hade jag torsk i frysen. Jag skar och doppade torskbitarna i ägg och ströbröd. Sen stekte jag dom. Det var inte så mycket så vi fick dryga ut det med fiskbullarna och så hade vi ris och grönsaker till. Jag testade att göra en sån där "Sommargurka" som jag gillar så mycket och fy fan vad gott det var.
Här är en bild på "Sommargurka i ättikslag"
Till middagen blev det lite film. Vi så Beck filmen "I guds namn"
 
Den filmen är bra tycker jag. Får se nu när jag skrivit färdigt bloggen. Då blir det någ en till film. Men vad det blir vet jag inte. Tänkte att vi skall dricka lite te och äta tårta och fira vinsten från skraplotten som jag skrapade fram medan vi kollar på film :-))
 
Snart är det helg igen och i helgen skall jag inte jobba. Jag vill åka ut på landet. Tänkte åka när jag kommer hem från jobbet på fredag eftermiddag. Sen åker vi hem på söndag eftermiddag. Och sen skall vi på födelsedagskalas. Det skall bli kuligt.
 
Nu orkar jag inte skriva något mer. Hörs i morrn.
Natti natti.

Tisdag kväll.

Hej Raffe och alla läsare.
I dag har jag inte varit på humör alls av olika anledningar. Vad det är går jag inte in på nu.
Kom hem från jobbet och hela huset var fullt av småtjejer som levde om. Jag bytte om fort och åkte ner till båten för att ösa den. Det kom rätt så mycket regn i går kväll.
När jag kom hem så hade brudarna flytt fältet och jag satt mig vid datorn en stund innan jag började med maten.
Till middag i dag blev det kycklingköttbullar och kokt potatis och en mager brunsås och så hade jag rödkål till. Gott.
I morgon blir det fiskbullar och potatis eller om vi skall ha ris till. Det var länge sen vi åt det.
 
Vad äckligt kaffet har blivit på morgonen nu när jag slutat röka. Ligger hellre och drar mig en kvart extra istället för att gå upp å dricka kaffe.
Sen finns det en hel del saker som inte är gott längre.
Jag har en massa saker i källaren som jag skall sälja i väg. Sakerna har jag ingen nytta av längre. Vid något tillfälle skall jag ta kort på sakerna och lägga ut dem här så kanske nån av er som läser här vill köpa sakerna.
För det är ju synd att kasta sakerna tycker jag.
 
Nu skall jag gå och ta en lång och skön dusch och sen lägga mig och glo på film. Tror det blir en Huss-film.
Sov sött, vakna blött...
Hörs
 

Måndag kväll.

Hej Raffe.
Sitter vid datorn och kollar kontaktannonser. Asså. Hur fan är folk skapta egentligen. Ok, jag är inte guds bästa...
Men när man kollar på hur folk skriver sin presentation så blir man ju mörkrädd.
 
Jag skrev sist att vi skulle äta pasta med köttfärssås. Det blidde inget med det.
Vi åkt lite wok i stället. Efter konstens alla regler så blev det en utsökt wok.
 
Jag köpte en skraplott i helgen som var. Det kliade i handen i kväll som fan och jag hade glömt skrapa lotten.
Jag skyndade mig ut till bilen där lotten låg och skrapade den så fort jag kom hem.
Asså när man skrapar fram tre lika belopp så blir man glad. Och det var det jag precis gjorde :-))).
Måste tänka ut nu ett smart sätt att placera pengarna *Skrattar*.
Det här med att det kliar i handen när man skall få pengar stämmer fan in :-D.
 
Nu skall jag ta en skön dusch och kolla på lite tv. Hörs

Måndag.

Hej Raffe.
Vilken dag. Stress och stress. Jag börjar få tillbaka luktsinnet också så vissa lukter går jag och irriterar mig på. Hur jobbigt som helst.

Till middag idag blir det pasta och min hemlagade köttfärssås. Känns som det var länge sen. Så det skall smaka. Dom tre senaste gångerna som jag ätit pasta och köttfärssås har det blivit köttfärssås på burk som vi ätit när vi varit på landet. Så hemlagat skall bli gott.

I kväll skall jag tvätta sängkläder. Det behövs verkligen :-P. Sen skall det nog bli tvsoffan för resten av kvällen.
Kanske skriver mer sen. Hörs

Söndag.

Hej Raffe.
Det känns som lördag i dag. E nog för att jag jobbade i lördags och har flörskjutit dagarna i skallen :).
I dag blev det i allafall en skön sovmorgon. Till och med Tristan tog sovmorgon. Här är en bild på pappas lilla tiger.
När jag gick upp och satt på kaffet då jag vaknade, så puffade jag på honom och frågade han om han ville ha frukost. Men han tittade upp med ena ögat bara precis som "måste du förstöra min skönhetssömn".
Man kan nästan tro att han hade varit ute och partajat och var bakis hehe.
 
När vi hade ätit frukost så skulle jag ha dragit till landet. Men jag hade ingen ork att åka dit över dagen i dag. Kände att jag ville åka ner till Sotinge och plocka lite svamp och bär istället.
Jag hittade en halv kasse med kantareller och så plockade jag en liter blåbär. Fy satan vad tråkigt det var att plocka blåbär. Men jag fick ihop så vi kunde äta blåbärspaj nu i kväll. Det var så jävla gott :)
Svampen ränsade jag och förvälde. Den skall frysas ner till vintern så man kan gotta sig då med :).
 
I kväll la jag ut en av mina hemmagjorda filmer på FaceBook. Ja. Jag antar att ni som läser här är vänner med mig på FB så jag behöver inte skriva vad det är för film. Kolla själv vettja :).
Är du inte vän med mig där så bli det så får du se filmen.
 
I morgon är det jobb igen. Hoppas den här veckan som kommer nu går lika fort den. Med lite tur så blir det övertid nästa helg också och då börjar vi snacka klirr i kassan :D.
Nu skall jag krypa ner i bingen och duna för natten. God natt alla bloggläsare.

Lördag.

Hej Raffe.
Dag 4 i dag och det går bara bra. Lite jobbigt i mellan åt. Men fan. Gifterna skall ju ur kroppen och då blir det en chock för kroppen.
I går var jag för trött för att skriva blogg. Och i dag känner jag nästan likadant. Jag har jobbat hela dagen i dag. Och det känns. Vi har slitit som djur på ankommande i dag.
Från klockan två fick jag vara arbetsledare på ankommande, för Ove skulle iväg.
Måste erkänna att jag blev glad när jag fick det förtroendet.
Vi blev klara med det vi hade satt upp som mål. Och det känns skönt som sjutton.
 
I dag skulle jag ha åkt ut på landet. Men är på tok för trött för det. Så i morgon skall jag åka ut  över dagen. Det skall bli nice.
Till middag i kväll blev det smal risotto. Det kändes lagom smalt för mig.
Jag vägde mig i dag på jobbet. Så från lördag till lördag så har jag gått ner 4,2 kilo. Det märks på mina byxor skall jag säga. Jag har fått göra ett nytt hål i skärpet.
När jag pratade med Stina i dag så sa hon att det inte var bra att gå ner så mycket på så kort tid. Det stämmer kanske. Men jag känner inga biverkningar än så länge.
Jag kommer garanterat gå upp i vikt igen snart nu när jag slutat röka. För man blir gottesugen som en liten råtta.
 
Snart har jag fått ihop pengar till en utlandsresa. Den här lönen som kommer, kommer att va fett bra. Och nästkommande lön kommer att bli minst lika bra den om inte mer. För jag har redan 70 stämplade timmar på tidomaten på jobbet.
Asså. När jag sitter och kollar i resekatalogerna jag har så känner jag att jag vill åka i morgon redan. Men ju mer jag spar ihop ju roligare resa blir det. Om jag nu får beviljad semester vecka 52 så blir det garanterat resa till värmen i jul. Här är det som ligger ligger bokat
Men Det är ett tag kvar till jul.
 
Nu skall jag hänga en maskin med tvätt. Sen är det en skön dusch som gäller och sen tv för resten av kvällen.
Hörs gott folk.

Fredag kväll.

Hej Raffe.
Orkar inte skriva i kväll. Hörs

Kräftor

Hej Raffe. I dag var det en dag på ankomst. Det har gått jättebra. Lite sura miner på en del bara. Folk börjar bli trötta och många lider av stor stress.
Ja. Vem liter inte av stor stress på jobbet. Därför tänkte jag festa loss med en karta kräftor så här efter en jättestressig dag.
Asså köpte några kräftor i hästväg. 115 spänn på Din Mat. Jag tycker det var ett bra pris.
Till det skall jag har tunna grillade revbenspäll och en sallad och bröd.
 
Det har gått mer än 24 timmar sen jag fimpade. Jag tycker det går över förväntningarna. Visst luktar det gott när någon tänder en cigg. Men inte så gott än så jag vill gå köpa ett paket cigg. Jag är så glad att jag har fattat det här beslutet (Igen).
Om inte jag träffat Malin. Undra om jag hade börjat röka igen då. Det lär man nog aldrig få reda på, så det lägger jag bakom mig.
På lördag blir det lite extra klirr i kassan igen. Skall jobba 7 - 16 på ankommande. Det skall bli nice. Nu när jag slutar röka så är det jättebra att va sysselsatt hela tiden. Så då kan jag lika gärna tjäna pengar också.
Nu har jag lite annat å göra än att berätta för er om mig. Bye

Onsdag kväll.

Hej Raffe.
I dag har jag slitit som ett djur. Jag blev utlånad vid lunch i dag till ankomstsidan på jobbet. Så jävla mycket att göra Har aldrig varit med om maken. Jag passade på att fråga om dom hade fått min ansökan som ställis. Och det hade kommit och han svarade med att det såg grymt ut. Det ser jag som possitivt.
 
När jag kom hem från jobbet så tog jag det lungt. Allt för att inte starta någon röksugsattack. Klockan 14.07 tände jag min sista cigg i dag och det känns oroväckande bra än så länge.
Senare på eftermiddagen gick jag upp och handlade middag. Jag tänkte göra ströbrödspannerad torsk filé och göra lite mexikanskt ris till och en smal gräddfilssås. Det kommer att bli kanongott.
När jag handlade i dag igen så reflekterade jag att jag har sparat in 86 kronor redan. Det märks redan vill jag säga.
Kändes som jag hade ovanligt mycket på visa kortet. Det är för att jag inte köpt ciggaretter på två dagar.
 
I kväll till middagen skall jag kolla på en wallanderfilm.
Jag gillar dom filmerna jättemycket.Fastän Malin och jag kollade ofta på dom filmerna så kan man se dom om och om igen. Likadant med Huss, Johan Falk och Beck filmerna.
Nu skall jag fortsätta med maten. Skriver mer sen annars skriver jag i morrn.
Hejs svejs 

RSS 2.0