Förkyld.

Hej Raffe.
I förrgår börade jag bli dålig. Jag svettades som fan utan ansträngning. Igår blev det lättare och idag är jag nästan död.
Två veckor till nästa semester. Det är tur jag åker på den här jävla förkylningen nu och inte på semestern.
 
Jag e ute på landet nu. Jag har monterat upp solcell nu. Så nu behöver inte jag släpa batteriet fram å tillbaka. Så när jag inte är här så laddas bilbatteriet upp via solcellen.
Jag har även köpt en kabinlampa som man har till båtar som går på 12v. Den fungerar klockrent här på landet. Nu har jag samma ljus som hemma. Nu behöver jag inte ha lykta med lampolja. Dom luktar så knasigt.
Nu ska jag vila en stund. Så kanske jag orkar fiska sen.
Ha det fint alla fina.
Puss

Semester.

Hej Raffe.
Vill be alla fina människor om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett tag. Men som jag nämnt tidigare så kan jag få svackor. En sån svacka befinner jag mig i nu.
 
Den här veckan och nästa vecka har jag semester. Så underbart.
Igår var jag å Bella och hennes kompis till Kolmården. Det var supermysigt.
Alla hade väl sett väderprognosen om att det skulle regna. Men med vår vanliga tur så fick inte vi något regn på hela dagen när vi var i djurparken. Men när vi hade gått ut genom grindarna så började det duggregna. Å då skulle vi ju ändå sitta i bilen. Så det gjorde ju inget då.
Men i allafall. Jag har aldrig känt att det har varit så lite folk på ett zoo. Lite över 1000 personer var inne på zoo samtidigt som oss bara.
 
Jag står i val och kval om jag ska åka ut på landet idag redan. Det skulle vara nice.
Men först ska jag åka till haninge.
 
Jag ska försöka skriva oftare. Ha det bra alla fina.
Kjam

RSS 2.0