Onsdag.

Hej Raffe.
I dag är det skottårsdag. Den är speciell för mig. Det är min mammas födelsedag. Jag var ner dit i kväll tillsammans med Laijla och Carro och hennes pojkvän. Vi satt ljus på graven och sa grattis på födelsedagen och vi fällde några tårar. När vi stod där nere och hade tänt ljusen så startade kyrk klockorna av någon anledning. Så vi sermonin eller vad man skall kalla det så fick vi höra kyrk klockorna. Det var för tungt för mig. Då började jag lipa som ett litet barn.
Här nedan finns en bild på hur det såg ut på graven.


Det känns bra att ha fått gått dit i dag och jag framförde en hälsning både från Bella och Malin.
Malin skulle tända ett ljus för mamma i dag. Jag blev så glad när hon sa att hon skulle göra det. Det betydder så mycket. Jag önskar att Malin hade fått träffa min mamma.

Till middag i dag blev det kyckling gryta med pastarör och grönsaker.

Det var superdupergott. Lite aningen kryddstark.Men det gör inget. För det var jättegott.

I dag på jobbet så gick jag utbildning på det nya röstplocket.

Asså det där headsettet. Man ser ut som jag vet inte vad med det. Man ser skitlöjlig ut det :D.
Men asså. Det är lite krongligt och man hör knappt vad datarösten säger. Det är en kvinnlig dataröst. Man måste vårda dom där grejerna ordentligt. Det är dyra prylar :). Måste hitta på något namn till min nya leksak haha.

I kväll skall jag inte göra något speciellt. Skall väl glo på tv och messa med min underbara. Undra vad hon gör nu föresten. Jag saknar henne som fan och tänker på henne hela tiden.
På fredag när hon kommer så vill hon ha kyckling, ris och currysås. Det är smarrigt.

Nu skall jag gå och diska upp middagsdisken och sen skall jag och ha det skönt i duschen och så skall jag raka mig så jag inte ser ut som en vilde på jobbet i morrn.
Hörs senare eller i morrn.

Tisdag. Redigerad.

Hej Raffe.
Jag vaknade med ett riktigt rus i morse. Jag måste ha varit uppe och stängt av väcker klockan i sömnen. Så jag var på väg att försova mig. Men vad gör det. Jag hade så fucking underbara drömmar om mig och Malin. Drömmarna skriver jag inte här utan dom passar sig bättre i min privata dagbok :D.

Jobbet är inte kul längre. Vi är så otroligt underbemannade att det inte är kul att jobba. Man får bokstavligen sätta på sig skygglappar för att inte tappa sugen till att arbeta. Hoppas det blir bättre snart.
Sen det här med påhoppet om min mobil. Asså det är så jag tappar lusten till att använda den och skicka sms å så.
Det känns lite motigt. Men som sagt. Hoppas det går över.

I morse när jag jag vaknade och kollade ut så var det som man fick ett slag över munnen. Det hade kommit en dec med snö. Men som tur var så smälte allt bort + lite av den gammla snön. Så nu är det inte så mycket snöfläckar kvar.
Vid tanddläkaren har snödroppar och krokus kommit upp. Asså det är helt sjukt vad jag längtar till vår och sommar nu.

Till middag blev det varmkorv med pommes och i salladsväf blev det isbersallad och gurka och tomat.

Att så enkelt kan va så gott.

Jag är nästan klar med mitt rensande på vänlistan på Face Book. Jag känner att det här är rätt att rensa bort namn på min Face Book.  Jag känner en människa som är fruktansvärt dålig på att ljuga. Ena dagen är det på ena sättet och andra dagen på andra sättet. Det är precis som hon inte kommer ihåg vad hon ljugit om gången före vi prata. Asså, jag vet inte om hon tror att jag är dum i huvudet och inte kommer ihåg vad hon sagt tidigare när vi pratat eller om hon lider av något annat. Jag har inte sagt något till henne utan låter henne hållas. För rätt som det är så gör hon bort sig och förhoppningsvis kommer på sig själv.
Hon hittar på saker nästan hela tiden för att få sig att se så perfekt ut. Asså. Inombords mår jag så illa av att prata med den här människan men samtidigt så kan jag inte be henne fara och flyga.
Jag har henne på Face Book. Men inte så länge till. För bort skall hon.

När jag hade pratat färdigt via cam i kväll så tog jag en varm och skön dusch. Det är behövligt efter den här dagen.
I morgon skall jag kolla tvätt tid i tvättstugan. Skulle behöva tvätta sängkläderna fram till fredag.

Kom på i kväll att jag hatar självupptagna brudar. Jag har skrivit det förr. Men jag skall skriva lite till om det vad jag menar å så. Likadant om brudar som har attitydsproblem. Asså. jag blir bara sne när jag tänker på olika situationer å så. Så jag spar mig och skall skriva om det någon gång.
Nu orkar jag inte skriva mer. Den här kvällen blev det lite halvtaskigt skrivet. Men det är bara för att jag är trött
Skriver mer i morgon.
Hörs



Måndag.

Hej Raffe.
Oj vilken dag. Eller Oj vad dåligt den började på jobbet.
Asså det är så man blir riktigt jälva sur. Börjar med att jag blir inkallad till chefens kontor tillsammans med Tomas eller hur han nu stavar sitt namn. Serb eller jugge är han. Asså jag blir bar sur bara jag tänker på han. Han har gått och slickat arsle oc skvallrat till chefen att jag har skickat ett sms för mycket för tomas ögon. Och vad jag mins så har jag aldrig suttit och messat så mit arbete har blivit drabbat. MEn det tyckte han och jag tände till på alla 8.
Jag sa vad jag tyckte och tänkte och fråga om han är helt jävla lost i space.
Jag frågade chefen om jag kunde lämna ett klagomål på honom.
Mitt klagomål löd så här.
1.) Du snackar ditt språk inne på jobbet och det får man inte. Det är emot våra regler. På abetsplatsen skall endast svenska eller engelska förekomma.
2.) Du snackar i telefon ofta och jämt på ditt eget språk.
3.) Du packar dina pallkragar ute i huvudgången där det förkommer trucktrafik och samtidigt pratar du i telefon.
Asså Tomas sa jag. Du är ute på väldigt hal is nu.
Jag tollererar inte dessa påhopp från dig och vill gå upp till personal och lämna in ett klagomål. För dessa 3 viktiga punkter som du har brytit mot är skälig orsak till skrifftlig varning.
Asså jag vet att jag har rätten på min sida och jag var verkligen på väg upp till personal.
Att en jävla idiot skall få mig på dåligt humör direkt på måndag morgon. Asså I morse stod det säkert Rassist i pannan på mig. Jag skulle kunna ha gjort vad som helst kändes det som.
Men den fega lilla skiten bad om ursäkt och sa att han skall hålla käften hedan efter. Och så satt han fram sin svettiga hand och ville begrava stridsyxan sa han. Det tog emot att sträcka fram min hand. Men efteråt så sa chefen att det var bra det jag gjorde. Men att jag skulle ha mina sms i åtanke.

Det jag skrivit hitlils kanske inte du förstår som läser det här. Men strunt samma. Så länge jag får skriva av mig så :-).

Men hela dagen har inte varit piss. När jag har hört av min underbaraste på sms så har man skinit upp som en sol. Den kvinnan är verkligen magisk. Å snart är det fredag.
I dag betalade jag räkningar också. Det är alltid lika tråkigt. Jag hatar verkligen räkningar. Men allt blev betalt och det är jag glad för. Det blev inte mycket över. Men det är som jag sa till Malin. "Så länge vi har varandra så". Å det är ett sanningens ord.
Till middag blev det chicken nugget och ris och currysås och en massa grönsaker. Sjukt gott är det

På jobbet i dag blev jag sugen på något gott. Men det stillade jag fort med en hunger kontroll.

Den blev man faktiskt mätt av. Och gott var det :D.
I kväll blir det en lång och varm och skön dusch, och så skall jag raka mig. Det är underbart.
Jag känner mig lite sliten. I natt som var sov jag inte en minut. Jag kunde inte fastän jag var skit trött. Jag låg bara och vred och vände mig om. Sånt är jobbigt.
Hoppas jag kan sova i natt. Nu orkar jag inte skriva mer. Hörs.

Söndag forts.

Hej Raffe.
Nu är söndag kvällen här och lite ångest börjar jag få när söndagkvällen är här. Det är bara för att det är jobb i morrn.
Hoppas det fungerar med jobbet och min rygg.
Till middag blev det inte wok. Det blev ugnstekt kyckling med råstekt potatis och bea och grönsaker till det. Det var riktigt gott.

Jag kollade på karate kid till middagen. Den är så bra tycker jag. Det måste ju komma flera delar av den.
Efter maten låg jag i soffan och kolla på filmen och Tristan ville gosa och jag kände mig också gosesugen så vi delade soffa tills filmen var slut.

Det var jättemysigt. Sen tog jag disken och efterdet satt jag mig vid datan igen :).
Snart kommer min underbara ut på nätet och då skall vi umgås via cam lite. Jag älskar min underbara.
Men nu skall jag ut med vovven en snabbis. Hörs.

Söndag.

Hej Raffe.
I dag känner jag mig seg. Jag var något sånär  pigg fram till promenaden, sen blev jag seg. Så jag har inte gjort många knop i dag. Var ut på en 2,5 km promenad i dag. Skulle ha blivit längre om jag inte haft ont i knät.
Nedan finns en del fina bilder jag tog på promenaden.









I natt blev det sent i sängen. Kan va därför jag är seg som fan. Jag satt och kollade på videoklipp halva natten.
Men i kväll blir det att sova tidigt kanske. I allafall när jag cammat med min underbara flickvän. För i morgon är det jobb och då vill jag inte vara för trött.

Jag tror det blir wok till middag med någon sorts kyckling. Samtidigt har jag massor med andra grönsaker som inte är wok grönsaker så man skulle kunna göra en god kycklingsallad.
Jag skriver det i nästa inlägg vad det blev för mat.

Men nu skall jag spela lite Seafight på nätet och kolla igenom min namnlista på FB. Jag kollade när jag registrerade mig på Seafight spelet och blev pirat. Det var 6/1-2009. Så det är ett tag sen :D. Det är kuligt. Skriver mer sen.
Hörs.

Lördag forts..

Hej Raffe.
Det blidde lite mer än att bara det jag sa i tidigare inlägget.
Jag har tvättat upp hela innehållet i tvättkorgen, jag har damsugit, varit och handlat, gått lång promenad, städat hela kvarten, lagat en jättegod middag med förrätt, suttit vid datorn och rensat namn på namnlistan som jag inte är färdig med på långa vägar.
Asså det är många som ryker. Ta bara Annika som jag hade som vän på min FB som exempel.
Varför skall jag ha henne som vän? Jag ser inte att hon skriver på sin FB för hon har anpassat sin FB. Okej om hon inte vill visa bilder, men statusuppdateringar och det man andra man kan se vill jag se.
Och eftersom det finns en sån funktion att plocka bort folk så har jag börjat utnyttja den.

Pratade med Thomas i kväll. Han hade fått en del till, till sin bus utrustning. Nu kan han kolla upp vart en människa befinner sig. Han berättade att den visar fel på max1.5 meter. Snacka om läckert egentligen. Jag sa att det kan ju va användbart. Asså. Det är så sjuka grejer. Men det är använbart :).

Till middag blev det stekt fläskkarré med pommes och mager gräddsås och så stekt lök till det och grönsallad med tomat och gurka. Det var jättegott.
Så här ser förrätten ut.

Och så här ser varmrätten ut. Jag råkade börja äta av den innan jag han fota. Men håll till godo :).
 
Pratade med min älskling efter middagen och hon kommer ner redan på fredag. Det är spikat. Och jag skall laga något riktigt gott då till hon kommer. Hon får säga vad hon vill ha så lagar jag det.
Det skall bli så roligt när hon kommer. Jag har sett fram emot det så mycket. jag älskar verkligen min underbara Malin.

I kväll blir det schlager kväll igen. Det är Melodifestivalen 2012 deltävling 4
De fjärde deltävlingen direktsänds i kväll från Malmö. De åtta tävlande artisterna är: Charlotte Perrelli, OPA, Lisa Miskovsky, Dynazty, Hanna Lindblad, Axel Algmark, Danny Saucedo, Lotta Engberg och Christer Sjögren. Av kvällens åtta bidrag kommer fem att gå vidare till en andra röstomgång som börjar ca kl 21. Efter omröstning kommer två av de fem att gå direkt till final och två till Andra chansen, medan det femte bidraget får lämna tävlingen.

Jag har bunkrat upp med öl, godis och popcorn (Och läsk om ölen skulle ta slut). Det är kul.
Håkan frågade mig om jag hade lust att gå ut i kväll eftersom jag är barnfri. Men jag vet inte. Jag vet inte om jag har lust att gå ut. E rädd att jag skall bli röksugen när jag går ut. Och det är dumt att utsätta sig för sånt om man inte är helt säker på sig själv.
Säker på mig själv är jag inte faktiskt. Det var nära ett par gånger att jag har tänt en cigg. Bland annat händelsen med Atlas. Sen andra händelsen med soc. Så skulle jag gå ut och jag känner att det blir för varmt inomhus och så går man ut och känner att dom andra röker så kommer jag att bli röksugen. Så jag skiter i att gå ut och tänker på att inte fresta mig mer än jag behöver.

Haha. jag sneglade mot tv´n. Där blir Thomas Dileva intervjuad av en tjej. Asså, vad är det för fel på den mannen. Vad går han på för droger. Skulle va najs å känna till dom så man kunde fråga docktorn om man kunde få några såna karameller *skrattar*

Nä, nu skall jag spela lite Seafight innan jag skall lägga mig på soffan och smaska godis.
Efter melodifestivalen skall jag ringa Thomas och snacka lite om hans nya programtillägg till hans Bus som blev klart i kväll. Men det skriver jag om i den privata Dagboken så. Måste ju memorera lite. Kan bli fel annars.
Hörs

Lördag.

Hej Raffe.
I dag är det lördag. Skulle kunna känts lite bättre än vad det gör i dag. Det känns bättre det här med Atlas. Tack alla som har stöttat mig.
Bellan åker upp till sin mormor i dag med sin mamma. Så det blir barnbytardag i dag i stället. Mormor skulle bjuda på ett restauarang besök. Och det tycker jag var fint från hennes del. Bella behöver komma ut.

I dag skall jag inte göra så mycket. Jag håller på att tvätta. Sen skall jag göra lite middag, prata i cam med min underbara flickvän, skriva privata dagboken och kanske skriva ett inlägg till här. Sen blir det nog lite dator till och sen tv i kväll. Kanske städa lite på dan och en skön promenad med Molly.

Till middag vet jag inte var det blir riktigt. Det får jag skriva i mitt nästa inlägg.
Apropå inlägg. Undra om Malin skall börja skriva nu när hon är hemma som har lovat. Ser verkligen fram emot att följa hennes vardag på bloggen. Man behöver inte skriva mycket. Men att man skriver. Det är så viktigt. Det är viktigt att få ta del av sin parner vad den gör och inte. Det skulle bli mindre tjaffs om man kunde skriva om varandras vardag. Det blir inte så jobbigt med samma sms hela tiden så som vad skall du göra i dag, vad har du gjort i dag och hur mår du och har du sovot gott osv. Och vill man inte visa andra vad man skriver så kan man ju lösenordsskydda bloggen och dela med sig inloggningsuppgifterna till dom som man tycker skall kunna läsa den. Det är min syn på bloggande.

Nu skall jag kränga på mig lite kläder och ta en skön promenad med molly. Men först skall jag hänga tvätt.
Hörs senare.

Fredag natt.

Hej Raffe.
Det blir ett litet inlägg till. Mycket har jag skrivit i den privata dagboken som jag har.
Skrev bland annat om FB. Jag började förut att rensa mina FB kontakter och tänkte fortsätta med det i morgon.
I början av veckan så försvann en massa namn på min namnlista som jag inte har någon kontakt med. Vissa finns ingen anleding och ha kvar och vissa åker med av bara farten för dom vill jag inte ha som vän längre.
Min FB skall bli  

Bella och jag och Tristan försökte ha en liten mysig kväll i kväll. Vi hade köpt lite gott och vi kollade på tv och hade rent av mysigt bara. Vi kollade på den här filmen E T.
Vi pratar och stöttar varandra om Atlas. Vi är alla väldigt ledsna. Vi gåreter och vi skrattar och gråter en skvätt till. Molly sörjer väldigt mycket.  Hela det här som har hänt kommer aldrig att försvinna från en och det är nog meningen att man inte skall glöma utan man måste bearbeta det på rätt sätt. Men hur skall man göra det? Jag måste nog be om proffshjälp för att klara mig ur det här.

Nu kan jag inte skriva mer. I morgon skall jag försöka ta nya krafter. Hörs i morn.

Fredag.

Hej Raffe.
Jag vet inte vart jag skall börja. Atlas var tvungen att somna in i dag och kliva över till andra sidan. Cancern tog honom. Cancer är ett helvete. Vi trodde inte det var så farligt. Men hela buken var full.
Asså allt känns så Jävla jobbigt. När jag lämnade honom i dag vid vetrinären så var han så kaxig och snackade med mig och med vetrinären. Han såg ut att ha repat sig sen gårdagen. och när jag gick så sa jag.
"-Det här fixar sig. Jag kommer och hämtar dig sen. Jag älskar dig" Och så pussade jag och kramade om honom.  Och så gick jag.
Men det blidde inte så. Han kom inte hem något mer. Han fick somna in för gott och dom orden jag lovade honom ligger i bakhuvuet och gnoler så mycket att jag håller på att bli vansinnig.
Han saknas oss jättemycket. Jag skulle kunna göra vad som helst för att det skulle va som vanligt utan cancer i bilden. Till och med ofra mitt liv.
Men nu är det som det är och tiden kommer att läka sår. Jag kommer att minnas honom hela livet och jag kommer tänka på honom varje dag. Å det kommer jag göra med vilje. För det är det minsta jag är skylldig honom. Förlåt.

-Jag kommer aldrig lova något mer som jag inte kan hålla. Och nu orkar jag nog inte skriva mer i kväll.
Förlåt Atlas. Hoppas du kan göra det. Jag kommer alltid älska dig.
Hörs.

Torsdag fors.

Hej Raffe. Jag orkar inte skriva så mycket nu.
Satt på det där nätverksmötet i ett par timmar. Jag kunde halvera mötet med en halvtimme. Alla var så gulliga att vi kunde göra det för att jag var tvungen att åka med mitt barn till vetrinären. Det är oklart om han kommer att klara det det här.
Men jag ber till gud i himelen för att han skall klara det här.

Fader vår, som är i himlen.
Helgat blive ditt namn.
Komme ditt rike.
Ske din vilja på jorden
liksom den sker i himlen.
Ge oss i dag vårt bröd för dagen.
Och förlåt oss våra skulder,
såsom också vi förlåter dem
som står i skuld till oss.
Och för oss inte in i frestelse
utan fräls oss från den onde.
Ty riket är ditt och makten och äran i evighet, amen.

När jag hade lämnat han vid vetrinären så åkte jag hem och försökte ge mina andra barn lite kärlek och ge dem mat så inte dom behövde gå va hungriga. Sen vid kvart över sju åkte jag och hämtade honom igen. Sen har han legat och tagit det lungt. Men i morgon bitti skall vi iväg igen och få reda på provsvar och se om han kan opereras.
Gode gud. Ge honom kraft.
I morgon får vi se om jag har någon ork att skriva. Men nu i natt skall Atlas sova brevid mig. Men jag tror att vi kommer att gosa oss till sömns. Jag älskar verkligen mina barn. Och jag älskar Malin. Ni är mitt allt. Mitt liv skulle va helt värdelöst utan er. Det är ni som får mig att vilja leva och vilja vakna upp till nästa dag. Jag älskar er såmycket.

Hörs i morgon kanske

Torsdag.

Hej Raffe.
I natt hade jag jättesvårt att somna. Jag var tvungen att gå upp å ta en atarax så jag kom över tröskeln eller vad man skall säga.
Den där dikten om dissad hittade jag på nätet. I går kände jag mig dissad för att Tomas sket i att svara på mina sms.
Asså. Hela altet är en sjuk historia och jag orkar inte ta den nu. Vill bara tala om det att dikten är för att jag känner mig dissad av min "Förra" chef som är ett stort arsel. Sen har det blivit lite knutar på tråden som verkar va så att det inte går att reda ut. I allafall som jag känner nu. Blir så jävla trött. Som om jag inte skulle ha bekymmer så det räcker ändå. Nä. Det räcker verkligen nu.

I dag är det nätverksmöte. Och det är troligtvis det sista mötet som kommer att va. Och det känns skönt. Men det skulle inte förvåna mig att dom vill ha ett möte till sen.

I morgon skall jag gå och jobba tror jag. Jag får ta det lungt. Jag har verkligen inte råd att va hemma.
Nu skall jag försöka peta in en maskin tvätt och plocka lite här hemma så det ser lite städat ut. Jag skriver mer sen.
Hörs.

Om att känna sig dissad.

Att känna sig dissad
är djupt enerverande

Att känna sig dissad
kan göra mig "kreverande" !

Att känna sig dissad
är en grotesk känsla
som ingen borde känna
det vill jag ändra
så´na tankar förbränna

Att känna sig dissad
är rentav frustrerande
mycket irriterande
och helt abnormt
känns nästan "uniformt"

att känna sig dissad
borde inte finnas
ingenting som jag vill minnas...........


Det var en dikt som jag httade på nätet. Det är ofta jag känner mig dissad och jag hatar det.

Onsdag.

Hej Raffe.
I dag har jag varit hemma från jobbet. Och igår sa jag ifrån ifrån mig jobbet på tv4. Det var därför jag var lite irriterad och ledsen på kvällen samtidigt som jag hade ont.
Men i  dag känns det lite bättre. Jag har varit ner till AKKA i dag och pratade med en läkare. Hon trodde inte det var några skelettskador utan gav diagnosen att musklerna brevid bröstkotan har fått sig en tusch. Jag fick lite tabletter och så, som jag skall äta i en vecka. Om smärtan fortfarande är kvar efter en vecka så skall jag tillbaka. Och då skall hon se till att jag får rönkta mig. Men nu skall jag va hemma från jobbet i morgon också så får jag se på fredag om det känns lite bättre.

Till middag i dag blir det kokt kyckling med ris och currysås. Smarrigt.

Jag messade med min älskling tidigare och hon höll på att baka en massa bullar. Jag tycker hon är duktig.
Jag längtar efter henne som fan. Men snart ses vi och jag jag känner attjag inte kommer att släppa taget om henne hehe.

I dag är det scouterna också. Och medan Bella är sär så tänkte jag besöka sol akuten. Skulle va så skönt å sola i en kvart. När jag kommer hem så blir det nog bara ta det lungt. så inte jag överanstränger mig.
Jag kanske skriver mer snart. Annars skriver jag i morrn.
Hörs.

Funderar.

Ibland finns det tillfällen man bara skulle vilja stänga in sig någonstans för att få tänka klart.
När man får reda på saker på omvägar. Det är inte kul.
Att en människa inte kan va ärlig emot en. Jag tyckerdet är fegt, svagt och åt helvete illa.
Och det gör ju inte saken bättre att det har pågått en längre tid.

Nä. Jag vet faktiskt inte vilken väg jag skall välja.













Och det blir inte lättare om du som läser det här frågar.
Så gör mig en tjänst att fråga inte. Det blir bara fel då.
Hörs 


Tisdag.

Hej Raffe.
I dag har näst intill hela dagen varit Skit. Känns tråkigt att säga det. Men det är sant.
Hela dagen har jag haft ont i huvudet, nacken, ryggen och axlarna. Känns som jag har feber i mellan åt.
Och man kan inte nå sin kärlek när som helst. Asså Allt känns så jobbigt och allt känns så skit. Allt känns motigt.. 
Så. Nu har jag gnällt lite. Nu till lite annat.

I dag till middag blev det pytt i panna med rödbetor och stekt ägg.

Påsen med pytt kostade bara en tia på Din Mat. Det var 800g har jag för mig. Hur billigt som helst och hur god som helst :-P.

I morgon kommer jag att va hemma från jobbet eftersom jag har omt sen påkörningen. Jag skall till läkaren 09.45 i morgon bitti så får jag se. Jag vill i alla fall dokumentera det hela där också om det skulle bli något senare.
I dag när Bella var på Hanba så gick jag runt och kollade i Haninge Centrum, sen var jag till Lidel.
Så sjukt sakta två timmar kan gå igentligen.
På jobbet fick vi semla. Fy fabian vad gott.


I går hade jag och Tristan ett Far till son snack. Det var precis som han förstod vad jag sa. Gud vad jag älskar dom.

I väll skall dom få något gott :).
Och i kväll skall jag se på bb. Chefens dotter skall in i bb huset. Eller hon gick in i dag på dan. Det skall bli kul och se om hon klarar av Big brother.

Nu skall jag skriva den privata dagboken. Känner att det finns en massa att spy över som inte är värt att dela med sig till någon. Så det beåller jag för mig själv. Sen skall jag ringa Thomas. Han hade något smaskigt att skvallra om. Antar att det är något kuckelemuck med hans leksak. Jag hoppas jag inte får veta saker jag inte vill veta.
Sen skall jag ta en dusch. Så ha det så bra allihopa.
Hörs.

Måndag.

Hej Raffe.
I dag hände det en liten incident på jobbet att jag har ont i nacken och axlar och rygg. Jag blev påkörd av tyretten (Stora trucken som lyfter in pallar i stellget) på jobbet. Då själva smällen kom så blev det ett jätteknack och ryck mellan skulderbladen. Och en halvtimme så fick jag jätteont i huvudet. Jag har fortfarande värk, men inte lika intensiv. Tillbud/skaderapport skrev jag så att en sån finns om det skulle bli något.

Till middag i dag blev det enkelt. Det blev makaroner och köttbullar.


Jag var upp till affären nyss och köpte upp mig på lite frukt och diskmedel och djurmat. Å när jag stog där i kassan och kollade jag på kylen där. Asså översta hyllan där var fylld med semlor. Jag hörde hur ett paket ropade på mig så jag gick och hämtade ett paket med två i. En till mig och en till min prinsessa. I morgon skall vi få semla på jobbet.
Hoppas jag får den innan jag åker till sjukan. Annars får jag be Pirjo ta en till mig så får jag äta den när jag kommer tillbaka.

Jag pratade med min älskling. Snacka om att jag lider med henne. Klockan var nio, Det skulle va tyst då. Ingen tv, inget internet. Till och med fängelsekunderna har det mysigare låter det som. Men trivs hon så är det ju jättebra. Jag önskar henne all lycka och framgång med sin internatvecka i skogen.

När min fina kommer hem så skall min älskling ta tag i sitt bloggande har hon lovat. Så jag fortsätter och bloggar här tills jag kommer på andra tankar.

Den här veckan kommer att va hur jobbig som helst och lite till. Lever jag på fredag och inte tagit livet av mig fram till dess så kommer jag att kunna vara med om mycket.
Skall även träffa Thomas i morgon via Msn & Cam. Han hade bottenmetat lite i cyber rymden och fått tag på en massa smarrigt att gotta sig i. Hoppas det inte är sånt som man blir besviken på bara. Vi får se.

Nu skall jag kolla på tv. Hörs i morrn.

Söndag eftermiddag.

Hej Raffe.
Huvudvärken har försvunnit och jag har vilat. Någon promenad blidde det inte i dag eftersom jag inte känner mig så pigg på det viset. Så jag har suttit och lekt med datorn i stället. Fixade i ordning mina foton och jag har fixat iordning min FB. Anpassat den som en del andra har gjort.
Laijla messade mig förut om jag ville komma på middag. Men jag sa att jag inte hade någon lust med det nu. För jag har så mycket rester kvar i skåpet. Har en stor påse med choritzo och jag har en massa grönsaker. Så jag måste ääta upp det innan det blir dåligt. Så jag tänkte koka lite makaroner och hacka ner korven, hacka en lök och ha i grönsakerna jag har göra en stor pasta sallad. Det är rätt så gott.

Till maten och efter maten skall jag jag kolla på en film. Jag tänkte se den där filmen Irene Huss - Jagat Vittne.


Sen skall jag ta och hoppa i duschen och ha kul på alla möjliga sätt så jag blir ren och fräsch. Skall raka mig också så jag inte ser ut som en vilde i morgon på jobbet.
På tisdag skall jag in på sjukhus också. Hoppas det går bra. Måste erkänna att jag är lite närvös.

Nu orkar jag inte skriva mer här.
Så nu skall skriva mer i min privata dagboksblogg.
Hörs.

Söndag morgon.

Hej Raffe.
Började den här dagen med en underbar sovmorgon. Gick upp och gick ut med mollan och började fundera på om jag verkligen skall gå promenaden i dag. Asså det är slask över allt. Skulle behöva ett par hela gummistövlar.
Tror jag skjuter på promenaden någon dag.

Har i allafall ätit frukost nu. Det blev en frukost som vill heta duga.

Jag orkade inte äta upp allt. så mollan fick frukost också.
Asså, jag har lite ont i huvudet. Jag skall gå och ta en alvedon och sen skall jag gå å luta mig på sängen en stund. Hörs.

Lördag.

Hej Raffe.
Det blidde ingen cam i dag heller med min älskling.

I dag har jag varit på loppisrunda. Och jag har haft främmande i morse av Tomas. och jag har gjort en fotovideo och jag har jobbat. Asså, jag har hunnit med så mycket i dag och inte nog med det så har jag gjort rent akvariet.

Till middag blev det tunnbrödsrulle. Det var ganska gott.
Asså. Jag känner mig så less att jag inte orkar skriva i kväll. Asså när någon ljuger fören för att slippa prata med en så blir jag riktigt ledsen.
Hörs.

Fredag.

Hej Raffe. I dag är det fredag. Äntligen säger jag. Det innebär sovmorgon igen i morgon :).

Jag kom precis från Laijla och Christer. Jag har varit där på födelsedagskaffe. Christer fyller år i dag. Hela huset var fullt av folk. Någon som drog ner stämmningen var att "Ödlan" kom dit. Det hade ingen räknat med. Asså, hon gluffsade och åt så man kunde tro att hon inte hade sett mat. på flera dagar. Asså. Hon är ju inte frisk. Hon var pinsam.

Den här veckan har det gått bra på jobbet. Förutom ett par utbrott som jag har fått. Jag har bara sagt vad jag tyckte och tänkte och kallat chefen för kärring en gång. Men annars har det varit en normal vecka på jobbet.

Till middag i dag blev det kyckling och pommes och wok grönsaker.

Det var smarrigt. Det blev kyckling i dag för att när jag kom hem från jobbet i dag så fick jag för mig att jag skulle städa och tvätta. Och då är en sån där familjekyckling och pommes så bekvämt. Det sköter sig självt. Och på så sätt fick jag städa i lugn och ro och jag kunde tvätta upp allt som fanns i tvättkorgen. I morgon skall jag tvätta sängkläderna också. Det är i behov av att göra det :-P.
Finns det något skönare än att komma ur duschen och krypa ner i en nybäddad säng? (Förutom sex då). Jag tror faktiskt inte det.

I morgon skall jag in till tv4 huset. Skall möta Tomas där. Vi skall prata lite om jobbet. Om nu inte Tomas kommer hit. För han skulle ner till nynäs i morgon eventuellt och då kunde han kika förbi här. Men om inte så skall jag ta mig dit. Å det känns lite intressant.

Annars blir det en ganska lugn helg. På söndag är det motionsmilen. Jag skall gå en mil tänkte jag. Vi är någrra stycken som skall gå. Så det blir kul. Men det fattas att alla bangar och jag får gå själv. Men vad gör det. Det är skönt å gå. Hoppas det blir lika bra väder som förra söndagen. Eller som i dag. Dagen började med snö och nollgradit. Sen försvann snöfallet och efter kom fint väder. Man hörde vårfåglarna och det var plusgrader. Sånt väder vill jag ha på söndag och jag får inte glömma vattenflaska då heller.

I dag har det varit extremt jobbigt med röksuget. Jag förstår inte varför det inte bara kan försvinna för gått. jag har ju varit rökfri så länge nu och då skall ju röksuget förvinna tycker man. 
5 mån 7 dagar har jag hållt uppe nu. Jag känner mig stållt. Men det mest sjuka är att när röksuget är som värst så är det precis som jag slutade röka i går. Jag antar att jag kommer att få leva med det här till dödagar. Men vad jag har sparat pengar och vad skönt det känns då jag inte är röksugen. Dom få gångerna jag får sånna här röksug gäller att jag har något att sysselsätta sig med.

Trodde min älskling skulle komma ut på msn i kväll som hon sa igår. Men hon kom inte. Hon dissar mig genom att kolla på en film istället. Finns inte någon annan heller å chatta med förutom Thomas och Catta. Men ingen av dem vill jag prata med nu. Thomas vill bara snacka bus och det har inte jag lust med. Och jag vet han gör det också för jag loggar allt :). Det är tur att jag inte har något att dölja på datorn.
Och Catta är skitjobbig. Så henne drar man sig för att prata med.

Nä. Nu skall jag gå och ta en varm och skön dusch. Efter det skall jag skriva i den Privata dagboken. Känner att jag måste skriva av mig saker där som inte hör hemma här. Sen får vi se vad resterande kvällen bjuder på. Hörs.

Onsdag.

Hej Raffe. I dag tänkte inte jag skriva något.
Jag har annat kuligt för mig. Så jag hoppas att jag hinner skriva något före helgen.
Annars blir det efter helgen någon gång.
Hörs

Tisdag.

Hej Raffe.
I dag har det varit en ganska bra dag på jobbet fram till eftermiddagen då jag blev förbannad.
Okej att jag kan göra skitsaker på jobbet. Men jag tycker inte om att jag kastas som en trasa på jobbet. Och då sa jag vad jag tyckte och tänkte.
Hade något cp problem med min mobil i dag på jobbet. Jag kunde inte hämta mms och jag kunde inte gå ut på fb och jag kunde inte surfa. Vanliga sms och ringa kunde jag. Men det var knappt. Men nu är det löst.

I dag är det alla hjärtans dag och jag fick en fin bukett med blommor av min älskling med håkan som ett blombud och ett jättefint brev. Och en otroligt masssa ömma fina ord som jag värdesätter som sjutton.

I morse när jag klev upp skå skickade jag ett långt sms till min kärlek och jag hade skrivit en dikt.
Hade även fört över en slant så hon kunde köpa sina blommor eftersom jag inte fått någon adress av min älskling.
Men hon hitade inga fina blommor utan köpte ett fint hals smycke istället. Så i teorin så har vi givit varandra en fin sak.
Publicerade även en liten sak på fb. Synd att den inte var så uppskattad som jag trodde att den skulle va. Hade räknat med en kommentar eller gilla. Men man kan ju inte få allt. Kanske får det nästa alla hjärtans dag.

Sen på eftermiddagen höll det på att flippa ur. Men vi kom i kurs igen. Jag orkar inte diskutera FB längre utan jag gör som min älskling. Jag anpassar min FB så inte jag ligger ute med allt till alla.
Den är ju som sagt lite privat. Och jag har gjort min privat nu och visar bara några få min fb. På så sätt så publicerar man bara det man vill visa. Rätt så smidigt faktiskt.

Till middag i dag blev det chicken nugget med pommes och bea. Det var gott.

Kanske inte så nyttigt. Men ibland måste man fuska lite.

I morgon är vi redan framme vid lill lördagen. Sen brukar det kännas som det går utför. Och det är skönt.
I helgen som kommer är jag helt barnfri. Och eventuellt brorfri också. Jag skulle vilja hitta på att göra något. Skulle va kuligt att gå ut. Om det är någon av er som läser bloggen som skall ut så skrik till då så kan jag hänga på :).
Det är bara att skriva en kommentar till det här inlägget. eller ring mig 0705561419.

Nu skall jag sparka i gång en Wallander film. Dom är ju för bra.

Efter den så är det nog dags att gosa ner sig lite i sängen.
Hörs.

Måndag.

Hej Raffe.
Fy vilken seg dag i dag. Det har inte vari så mycket jobb. Men jag är trött. Det känns att det är måndag. Måndagar får jag alltid ont under fötterna. Tänkte sätta mig i ett fotbad sen och göra vård av fossing :D.
I dag efter skolan går Bella över till sin mamma.
Jag kommer sakna henne. Hon har varit helt underbar den här veckan.
Till middag i dag blir det oxbringa med potatis och pepparotsås. Se bild nedan.


Och sen är det nog slöa vid datorn eller tvn.
På jobbet i dag har jag tänkt på det Per sa till mig härom natten på Face-Book. Asså han har ju så jävla rätt.
Sen har jag haft sån overklig träningsvärk i rumpan, låren och magen. Man kan tro att jag har haft sex eller nått hela natten. Det har jag inte haft (Förutom med mig själv). Och det brukar inte ge sån träningsvärk hehe.
Men träningsvärken beror på min långpromenad jag tog igår och mina situps och armhävningar. Asså när jag gick så var det lite snömådd på vägen så det var slirigt å gå. Och eftersom man spände hela kroppen så man inte skulle halka och så sig så fick musklerna ett extra träningspass.
Någon nytta har min träning gjort *ler*. För mina arbetsbyxor sitter inte lika hårt kring midjan.
Fortsätter jag så här så kommer jag att kunna dra in ett hål till i skärpet :D.
Nu skall jag gå och ta en dusch och duscja av mig Åhléns kostymen.
Hörs

Söndag kväll.

Hej Raffe.
För det första vill jag klargöra en sak till besökare till bloggen som tjatat om att jag skall fortsätta skriva bloggen. Bloggen kommer att va kvar och jag skall fortsätta skriva. Vill tacka alla för mail som jag fick när jag skrev att jag skulle sluta skriva här. Tack.

I dag är det i allafall söndag. Jag började dagen med en skön sovmorgon igen. Asså. Jag bara älskar sovmorgon :).
Bellan tog Smollan i morse medan jag började med frukosten. Till frukost hade vi mannagrynsgröt och ägg och macka och jag drack kaffe och Bellan chocklad. Efter frukosten så la jag mig på sängen igen och låg och mös :P.
Jag pratade med min älskling uppe i norrlandsträsket. Jag längtar som fan efter henne.
En blomma till min älskling <3
När jag vad färdig med goseriet i sängen så klädde jag på mig och gick min motionsrunda som har blivit en vana på söndagar. Den här gången blev det 6,5 km mätte jag upp på eniro. Känner mig verkligen nöjd efter den promenaden.
När jag var ute och gick så hörde jag fåglar kvittra, det var klarblåhimmel och det var varmt och skönt. Jag träffade någora som har jobbat på Åhléns och så träffade jag Lottie som jobbar fortfarande på jobbet. Det var givande att gå en promenad i dag. Jag blev så glad och det var så otroligt skönt. När jag kom hem så tog jag en dusch. Det var verkligen behövligt. Min t-shirt under jackan var aldeles plaskblöt av svett :). Nedan finns lite bilder på promenaden.

  
  

Efter duschen så satt jag mig vid datorn och scannade lite fotografier som jag skall ha till nästa video klipp.
Blev sittandes här vi datorn till middagstid :) Tiden går fort när man har kuligt :D.
Till middag blev det tre små rätter. Det fanns rester sen ett par dagar tillbaka. Nedan ser du en bild på min middagstallrik :) Ser kanske inte så gott ut. Men det var det :D.


Efter maten så tog jag disken och efter det så installerade jag bellas nya tv.
Och nu sitter jag här. Nu skall jag skriva färdigt bloggen och sen skall jag poppa en bunke popcorn och sätta på filmen jag laddade ner i dag.
Filmen jag laddade ner heter "Hamilton. I nationens intresse".



Efter filmen är det nog dags att nanna. Hörs i morrn!

Natten till söndagen.

God natt alla som läser/läste bloggen.  


Lördag.

Hej Raffe.
Började dagen med en ordentlig sovmorgon. Det blev länge. hehe.
Men jag sov inte hela tiden :-P.
Låg även och skrev min blogg-dagbok. Skall skriva i den varjde dag nu så vi får se hur det blir med den här.
Min fina och jag skulle följa varandras vardag via bloggen.
Men det har blivit att hon följer min vardag och läser min blogg, men hon skriver inget i sin. Hon har inte skrivit sen förra lördagen. Och jag kan inte följa hennes vardag på bloggen. Så jag funderar på att strunta i att skriva i den här bloggen och återgå till min privata dagboksblogg till 100% om vi inte nu kan dela varandras på bloggen.

Men när jag kom upp ur sängen i dag efter tolvtiden så började jag plocka lite. Skrev en matnota som jag skall handla på affären. Jag klädde på mig och traskade upp till affären. Jag tog även med mig tomburkarna och flaskorna så jag kunde panta dom. De tar sån plats här hemma. När jag hade pantat klart så skulle jag ta upp min matnota som jag skrivit hemma och inser att jag har glömt den hemma. Vad irriterad jag blev. Men jag handlade det jag kom ihåg att jag hade skrivit. och när jag kom hem så såg jag att jag hade glömt å handlat hälften. Men det gör inget. Jag behöver dom sakerna inte nu i allafall.

Till middag blir det fisk i folie. Se bilden här nedan.

Och till det så skall jag göra lite grönsakswok.
Och till efterrätt eller som lite gott till tvn i kväll så skall vi göra en god fruktsallad.


Nu skall jag sitta och surfa lite och kolla om det finns något intressant på nätet.

Äntligen fredag.

Hej Raffe. Nu är det äntligen fredag eftermiddag och helgen för mig har börjat.
Jag skall inte skriva så mycket nu. Skall bara berätta att jag fick mer i lön än vad jag hade räknat med. Fick lönespec i dag. Deet kommer ju bli kärvt den här menaden med. Men vad gör det. Pengar är inte allt.

Till middag blir det inte fisk som jag hade tänkt. Det blir familjekyckling med pommes eller nått annat gått till.
Till tvn i kväll skall vi göra en god fruktsallad. Och så skippar vi det mesta godiset. Det känns rätt å göra det.
Men nu har inte jag tid å skriva mer just nu. Skall tvätta och damsuga. Hörs.

Torsdag.

Hej Raffe.
Ännu en dag har gått på den här veckan. Och i morgon är det fredag.
Min fina har inte skrivit i sin blogg sen i Lördags :-(. Jag tycker det är tråkigt.

Men i kväll skall jag skriva lite blogg.
I dag var det mest kurs/utbildning på jobbet. Det nya plocksystemet som innebär ett helt nytt arbetssätt måste man ha utbildning på. Och det är det jag har varit på i dag. Så jag har bara jobbat ute på golvet i ett par timmar i dag.

När jag kom hem så satt jag mig vid datorn på en gång. Satt mig och slösurfade och hittade ett par vänner på msn och snacka skit med. Sen blidde det middag. Och till middag blev det pannbiff med potatis och sås. Det var jättegott.
Här nedan finns en bild på maträtten vi åt i dag.

I morgon är det fredag som jag sa. Då blir det städ och tvätt när man kommer hem från jobbet, så det är fint till på lördag när vi kommer hem. Men blir det tid över i morgon så skall jag bara slappa och ligga på soffan och glo på tv.

I kväll har jag suttit och kollat på resor. Asså. Det dinns så fina ställen att åka till. Man blir ju salig hehe.
Det är nästan så man börjar bli närvös och får resfeber redan.

I kväll när jag var upp å handlade så köpte jag semlor.

Fy satan vad gott det var. Synd att de inte är kallorisnåla bara haha.

Nu skall jag lägga mig och kolla på tv och snida på någon dikt som jag skall ge bort till någon som vill ha. Det är inte alla som gillar att få dikter. Det märker man eftersom man inte får någon respons. Typ Tack för dikten. Den var jättefin. Det finns en som har tackat för mina dikter. Men vem vet. Dom kanske inte är så fina. Jag gillar dom i allafall eftersomdom kommer från hjärtat. Å det är det som räknas.
Min fina skulle ringa sen så vi kunde snacka en stund så jag lägger mig och väntar på henne.
Hoppas hon inte ringer så sent med tanke på att hon är ledig i morrn. Hörs kanske i morrn eller någon annan gång.

Onsdag kväll.

Blir ingen bloggning här idag. Kanske i morrn eller någon annan dag. 
Det tar så mycket tid som älskling säger.
Det blir att skriva i privata dagboksbloggen i stället. Eftersom jag kan skriva från telefon till denna.
Nu måste jag springa.
Hörs.

Tisdag.

Hej Raffe.
Idag mår jag bättre. Känner mig lite tröttis i kväll dock.
Det här med att följa mig på bloggen blir inte av. Asså. jag skall inte skriva varje dag på bloggen.
Men jag skriver i dag och sen får vi se när jag skriver nästa gång.

När jag kom till jobbet så delade jag och björne upp truckjobbet. Det flöt på jättebra. Han är verkligen duktig.
jag gjorde även röstprovet på jobbet i dag inför nya plocksystemet. Så tråkigt det var. Det var så man höll på att somna hehe.


Till lunch blev det Thai mat. Den är ruggigt god. kostar bara 32 kr i mat på jobbetskåpet.
I morgon blir det korvstroganoff och ris i matlådan. För det var det vi åt till middag i dag.

I dag var Bella på Hamba. Hon trivdes jättebra i den barngruppen. Medan hon var där så strosade jag igenom Haninge centrum. Jag gick till synsam och jag var upp till polisen och skulle fixa pass. Men naturligtvis då så hade dom stängt för dagen med pass ansökningar. Så jag får gå någon annan dag. Jag gick och kollade ut en resväska som jag skall köpa. Den kostar 300 kr. Och passet till mig skulle kosta 350 kr Så jag är uppe i en kostnad på 650 kronor redan. Den summan är ju en engångskostnad på lång tid eller hur man skall uttrycka sig.
Längtar så till jag skall beställa resan. Det blir Grekland. jag har kollat på Kos och Lefkas. Det ser så mysigt ut.
Jag har verkligen suttit och kollat bilder och vidofilmer och drömt mig bort. Jag kollade till och med mina röda Björn Borg badbyxor. Dom sitter väldigt tajt :-S. Asså så mycket som jag har gått upp i vikt så skulle jag behöva ha en baddräkt så inte folk ser hur fet jag har blivit hehe. Hur som helst så blir det resa snart. Det är jag säker på.

I kväll blir det inte så mycket att göra så jag kan skryta. Skall ta en dusch, kolla lite på klipp och sen diska. Eller om jag skall börja med diska så har jag det gjort. Så blir det nog. Hörs någon gång.

Känner mig Ledsen och nere.

Hej Raffe.
Jag känner mig otroligt ledsen och ensam  i kväll.
Håkan har sitt och Bella eller kompisar vill jag inte dra in i mitt jobbiga just nu. E jobbigt som det är just nu.
I dag när det är bekräftat att min moster verkligen är död så skulle jag behövt min fina att prata med.
Jag skulle vilja haft henne nära. Nära och nära är kanske svårt. Men snackat via cam. Men hon skulle hjälpa sin kompis. Så jag får nöja mig att skriva av mig i dagboken och gå och lägga mig med några atarax och hoppas på att morgondagen är bättre. Just nu känns det inget kul alls. Vart finns alla när man behöver någon?
Jag går ut och går en sväng nu för att skringra tankarna. Sen är det en dusch och försöka sova.

Hörs kanske



Söndag kväll.

Hej Raffe.
Nu är det sista uppdateringen.
Jag hämtade tillbaka datorn som Robert skulle fixa. Han fixade inte den utan hade lagt den i sin garderob.
Men jag tog hem den i allafall och satt och fixade lite och fick den att fungera. Så nu har jag en bra fungerande bärbar dator. Det är kul.
Efter det så hoppade jag in i en varm och skön dusch. Och så rakade jag mig. Så nu är jag som en ny människa.

Efter det så gick jag ut med vovven. Hon var bra slö och seg efter långpromenaden i dag.
Nästa långpromenad så får nog fröken Molly va hemma och hålla sig till de korta promenaderna.
Jag kände i dag när jag var ute och och gick att det gick mycket lättare att tänka. Att tänka som jag gör är inte bra att lägga allt i bakhuvudet. Utan allt som låg i bakhuvudet och de tankar som kom upp när man promenerade var så lätta att klara av på något konstigt sätt. Jag kom fram till en massa saker som jag skall ta tag i. Bland annat det jag berättade för min fina förut att jag vill åka utomlands. Jag hade lagt det i bakhuvudet på en säker plats. Och när jag gick promenaden i dag så plockade jag fram den tanken och tänkte att jag skall åka snart.

I veckan om tid finns så skall jag åka till polisen och fixa pass. Annars får jag fixa det veckan därpå så man har passet fixat. Men nu tänker jag avrunda för jag skall gå och lägga mig å tittta på sos sällskapsresan på tv4 film. Och så måste jag skriva av mig lite i min privata dagbok.

Motionsrunda.

Hej Raffe. Då är man hemma igen efter långpromenaden. I dag fick mollan följa med. Vi gick den vägen jag gick sist. Men tog en liten extrasväng. Totalt blev det 6014meter i dag. Mollan var lite trött när vi kom hem. Men hon tyckte nog det var jätteskönt och komma ut. Här nedan är ett par bilder som jag tog också.



Nu skall jag inte göra så mycket. Skall sitta en stund vid datorn. och sen skall jag kolla på nån film som jag har laddat ner. Hörs senare

Söndag.

Hej Raffe.
Asså. Jag säger bara en sak. Så jävla skönt med sovmorgon.
Jag gick upp och och gav djuren mat och gick jag ut på en promenad med Smollan. Sen gick jag och lutade mig i fem minuter till och sen fixade jag lite god frukost.

När jag var ut med Smollan så kände jag att det var en helt annan kyla i dag så jag skall gå på en långpromenad i dag. Den tar ca en timme i rask fart. Så det blir dagens projekt.

Det blir kyckling ris och currysås till middag. Det blir gott. Såsen har stått å dagit nu så den är hur god som helst.


I natt som var har jag sovot bra. Men jag har haft en massa drömmar vet jag. Men jag kommer  inte ihåg vad jag drömt. Bara att en del var jätteläskiga. På morgontimmarna drömde jag inget läskigt utan då var det tvört om. Då var Malin med i drömmarna och då kan man ju räkna ut vad det var för drömmar så slipper jag gå in på detaljer :D.

På eftermiddagen skall jag städa lite också. Känner att jag måste. Jag känner att jag har så mycket saker som bara ligger. Saker som jag inte använder. Men felet med mig är att jag har svårt att göra mig av med saker. Men nu känner jag att jag måste. Jag skall börja någonstans så får jag se hur långt jag kommer.

I morgon är det jobb också. Usch säger jag bara. Men det kan bli rätt bra i alafall. För mina köra arbetskamrater jobbade i går. Det är typ sånna som inte har något liv. Men i alla fall så jobbade dom i går och hann klart med plocket som har varit släpande och så hann de med lite tur med inläggningen. Så det kanske kan blir bra. Vi får se.

Nu skall jag svida om till mina träningskläder och ge mig ut och mortionera. Hörs senare sen.


Lördag kväll.

Hej Raffe. I dag började jag med Sovmorgon. Det var så jävla skönt att jag skall ta repris på det i morgon bitti också.
I dag har jag mestadels suttit vid datorn. Jag gjorde en tredje film av mina fotografier. Det var en givande film.
Men på eftermiddagen gick jag upp till affären och köpte lite bröd till middagen. Men tror du att man bara fick bröd med sig. Nä. Det blev en hel del annat gott också.

När jag kom hem från affären satt jag en stund till vid datorn. Jag pratade med min underbara flickvän, och jag pratade med lill lasse. Han lovade mig att söka hjälp på måndag morgon för sitt alkoholberoende. Jag skall va på han som en hök har jag bestämt.

Middag åt vi hos Laijla och Christer i dag. Vi åt paj, sallad och vitlöks painriche. Vi gjorde sån där knytis. Så då blev det inte så dyrt. Nedan är en liten bild på matbordet.

Men nu när jag kom hem från Lindén så satt jag mig vid datorn och msn:ade med min underbara tjej.
Och i kväll skall jag inte göra så mycket förutom att sitta vid datorn. Kanske kolla en film sen, kanske kolla några videoklipp :).
Hörs.

Fredag.

Hej Raffe. Sitter och funderar på att gå nanna om en stund.
Det har varit en jättemysig kväll. Laijla och Christer har varit här. Vi har ätit middag tillsammans och kollat på tv och mysit. Dom gick hem för en stund sen. Atlas blev helkär i Christer hehe.

I morgon är det melodifestivalen.
Då skall jag titta tänkte jag. Jag skall över till Laijla och Christer i morgon eftermiddag och vi skall äta paj med sallad och panrich eller hur det nu stavas. Och sen till melodifestivalen skall vi fika och äta något gott smördegsknyte med vanlijsås. Det kommer bli en riktig myskväll i morgon också. Önskar att min älskling kunde ha vart med.

Till middag i kväll blev det kyckling och ris med currysås. Det var jättegott.

Självklart hade vi grönsaker till maten. Salladen innehöll gurka, tomat, majs isbergsallad.
Asså, den här middagen var Så god att vi åt till vi trodde vi skulle kräkas.

Min älskling föreslog att vi skulle följa varandras vardag genom att skriva blogg.
Det känns som vi inte gör det eftersom det inte skrivs speciellt mycket i hennes blogg.
Det sista inlägget här blir på söndag om min fina inte börjar skriva i sin blogg och delar med sig av sin vardag.
Nu skall jag borsta tänderna och gå och lägga mig. I morgon blir det lång sovmorgon :). Det skall bli skönt!
Hörs.

Torsdag.

Hej Raffe. Torsdag i dag och det har varit en skitdag på jobbet i dag med. Våra sammordnare är helt puckade.
Men som jag sa i går. Nu måste jag försöka släppa Axstores när jag är hemma :).

I morgon är det fredag. Och det är en slapparfredag nästan. Själv skall jag va också. Jag skall städa och tvätta och sen bara ta det lungt.
Skall kolla på nya Irene Huss och äta lite gott till tvn.
Jag ligger lite plus i kassan nu. Så nu har jag har lust att hitta på något i helgen med. Typ gå på någon bio eller gå ut och ta en öl. Vi får se vad som händer.

Till middag åt vi spagetti och köttfärssås. Bella var över och åt lite middag. Det var trevligt.
Jag hjälpte min underbara med en läxa som hon hade. Hoppas jag kan hjälpa henne på mer sätt sen.

Jag sa till min älskling tidigare i dag att jag lider av "Sex-Abstenens". I natt som var, var andra gången på väldigt kort tid som jag drömde om sex med Malin. Asså det var inte lite sex utan typ sex hela natten i alla olika format.
Undra vad det beror på att man har såna drömmar som känns så verkliga. Typ när man vakanar så ligger man och tror att man är i himmelriket. Allt känns så verkligt. E nog för att man längtar efter Malin så mycket.
Vad jag drömde om skriver jag i min privata dagbok.

Sitter och spelar det här spelet Wordfeud på mobilen. En del är skitsega på spela :). Men spelet spelar man ju när man får tid. Men i bland får man påminna. men nu orkar jag inte skriva mer. Jag skall snart hoppa in i en varm å skön dusch och bädda rent i sängen. Var tvungen att tvätta dom..
Så nu kommer man att sova gott i natt :)
Hörs.



Onsdag.

Hej Raffe.
I dag är det onsdag. En riktig skitdag på jobbet. Man kan ju undra om sammordnana hade gått hem för dagen.
Vi fick massor av jobb kvar och jag vet inte hur mycket det blir i morrn. Det blir inte kul att gå till jobbet när det ser ut så där. Men nu måste jag släppa jobbet när jag är hemma.

I dag gjorde jag Risotto och stekt ägg till middag. Det var kanongott.


När jag kom hem från jobbet så gjorde jag inte något speciellt. Lagade mat, snackade i telefon och spela WF. Och sen kollade jag på sveriges mästerkock. Det såg så gott ut det dom lagade att jag blev sugen på mat :D.

I kväll har jag haft en "Cam stund" med min underbara flickvän. Jag älskar henne så otroligt mycket. Även om hon sitter uppe i norrland och pluggar och jag sitter här hemma så känns det som vi är varandra nära när vi sitter med webbkamera. Hon är så fin min fina. Märkte att hon plockat av sig guld hjärtat. Hoppas hon inte har tappat bort det.

I dag fick jag jag goda nyheter från kronofogde myndigheten. Brevet som hade gått dit hade blivit avskrivet och därmed har jag ingen prick där. Det känns så skönt.

Ni skall jag gå och ha det skönt i duschen. Känner att det är behövligt efter denna skitdag på jobbet. Sen efter duschen skall jag fila fötterna. Det är också behövligt. Skriver mer sen kanske. Annars skriver jag i privata dagboken.
Hörs.

RSS 2.0