Namnsdag.

Hej Raffe.
I dag är det Ralf som har namnsdag. Precis som min blogg heter.
Grattis på namnsdagen.
I helgen har jag sjösatt båt och varit ute på landet. I morgon skall jag till Farsta.
Skriver mer i morrn kanske. E sjukt trött.
Natti natt.

Torpet i helgen.

Hej Raffe.
I lördags åkte vi ut till landet för första gången på den här säsongen. Asså så jäkla underbart.
I natt snöade det men på morgonkvisten så hade allt smält bort. Nästa vecka är påsk och då blir det landet igen.
Jag tog några bilder ute på landet.
Och naturligtvis kunde jag inte låta bli att fota mig själv :)
I fredags på jobbet blev jag glatt överraskad. Strax före halv två fikat så kommer chefen å säger att vi skall ha ett viktigt extramöte och att det var bråttom.
När jag kom till samlingsplatsen så hade massa arbetskamrater samlats med fika, sång och presenter.
Dom sjöng "Ja må du leva" för mig och jag blev aldeless paff. Dom hade massa gott fika och presenter till mig.
Jag fick massagebehandling gånger tre och presentkort på Farsta centrum på 670 kr och ett fint grattiskort.
Jag skulle ha åkt till Farsta i går egentligen. Men det blidde torpet istället. Så jag får ta Farsta någon annan gäng när jag inte skall ut på landet.
 
I torsdag var jag i väg till Media Markt i Länna. Jag köpte mig en ny kyl och frys. Jag blev så sjukt irriterad när kylen bara fryser allt jag har. Droppen rann över i torsdags när jag var sugen på dricka som jag hade i kylen. Den hade frusit till is, och när man är så sugen så kan bägaren inom sig rinna över.
I morgon kväll levererar dom vitvaran hem till mig och tar med sig den gamla. Så nu håller jag på att frosta av frysen så inte dom får så kladdigt och blött i bilen av all is i frysen.
Nu skall jag börja med maten.
Ha det bra alla vänner.
Pözz

Födelsedag i går.

Hej Raffe.
Igår fyllde 40.
Jag blev i hågkommen på jobbet. Inga presenter fick jag där. Men halva lagret sjöng "Ja må du leva" för mig. Det var maffigt.
Efter jobbet åkte jag å köpte tårta på Ica Maxi och sen efter det så åkte jag och Bella och Tanja ner till kina restaurangen å käkade lite födelsedagsmiddag. Sen när vi kom hem så blev det fullt hus. För då kom allt främmande. Jag var inte i säng för än efter midnatt. Så jag känner mig lite seg idag.
 
Jag kom från båtplatsen nyss och där känns det tröstlöst. Isen verkar aldrig vilja försvinna så jag kan sjösätta båten. Så jag får vänta en vecka till å se hur det ser ut. Nästa helg ska jag slipa båten så det blir gjort i alla fall så det bara är att bottenmåla skutan.
 
Eftersom jag känner mig så seg i dag så ska jag bara slänga in ett par maskiner tvätt och sen bara ligga å kolla på film i dag. Det tycker jag att jag gjort mig förtjänt ut av.
Ha det bra alla vänner.
Pözz

Pengar tillbaka.

Hej Raffe.
Igår satt jag och granskade mitt resedokument och såg att Vingresor hade tagit för mycket betalt för resan.
Bella är under 18 år och äter gratis i betalandes sällskap och de hade tagit betalt  för 2 x Al inklusive. Så nu får jag tillbaka pengar på resan. När jag bokade resan för första gången så var prislappen 17532. Sen har en det blivit en del prissänkningar och internetrabatter mm så det hade sjunkit en massa och i går hittade jag det här med al inklusive grejen och då sjönk priset ytligare. Nu börjar vi prata bra pris på resa. Jag är nere i 11252. Vi är inte framme vid avresedatum. Så det är inte omöjligt att komma ner ytligare några slantar.
 
Idag blidde det smalmat hemma. Det blev ost och skinksallad med mager dressing.
Jag föreslog pizza. Men Bella ville börja äta smalmat nu så jag hakar på. Hon ville komma i bikinin till utlandsresan :).
I morgon blir det något annat smalt och gott.
Nu ska jag hoppa in och ha det skönt i duschen. Ha det gott alla glada.
Kjam!

Lägenhet till salu!

Hej Raffe.
Nu testar jag det här. Är du spekulant så tveka inte att höra av dig!
citiboard  

Äntligen fredag.

Hej Raffe.
Äntligen fredag nu.
Det har varit en ganska tuff vecka på slutet. Det har bokstavligen vällt in kläder på jobbet. Det är baddräkter, bikini och massor av dam och barnkläder. Sommaren har redan börjat på jobbet *lol*.
Jag var å tränade på gymmet efter jobbet. Fasiken vad jobbigt det var när man var så trött i kroppen efter en tuff arbetsvecka.
Idag ska Bella på konsert på fryshuset. Hon skulle gå dit med några kompisar och jag ska hämta dom vid midnatt.
Jag fattar inte hur jag skall hålla mig vaken. Jag har dyngtrött redan nu. När jag stod och diskade så bälgade jag i mig en stor kopp starkt kaffe. För det ska ju man bli pigg av.
Jag funderar på att kolla på någon film. Arne Dahl eller så funderar jag på Maria Wern. Dom filmerna är ju rätt så bra. I morgon skall det tydligen bli bättre väder. Blir de det så ska jag åka ut på Muskö och testa att fiska.
 
Ha nu en trevlig helg alla vänner.
Pöss
 

RSS 2.0