Bra helg.

Hej Raffe.
Bra helg det här. Jag har fått mycket gjort. 
Båten är upptagen och vinterkoncerverad. Men nu känns det i kroppen vill jag säga. 
 
I börJan av veckan var jag till doktorn och lämnade prover. Ett prov om jag har reumatism och sen ville läkaren kolla upp om jag har fel på sköldkörteln. Så det blidde tre rör med blod dom tappade. Jag lär väl få reda på svaret nästa vecka. 
 
Idag när jag blev färdig med båten så gick Bella och jag ut i skogen å letade pysselmaterial som vi ska ha när vi ska julpyssla. Vi hittade massor av kul.
 
Nu kolla lite tv innan sängen. 
Ha det gott alla varelser.
Pözz

Slappardag.

Hej Raffe.
Slappardag i dag.
Har nyligen betalat räkningarna. Blidde lite mycket den här månaden. Men det funkar.
I torsdags var jag in till röntgen en sista gång inför operationen. Och i går ringde dom från sjukhuset och sa att dom inte kunde utföra operationen där. För dom hade fått röntgenplåtarna och sett att det var lite mer problem + att jag har för högt BMI + att de inte kan operera med lokalbedövning utan dom måste ge mig narkos.
Så de ska slussa över ärendet till St Görans sjukhus. Så nu vet jag inte alls när operationen blir av. Suck.
Asså, jag vet inte hur länge till jag orkar ha ont. Sen får du tolka det hur du vill.
 
Som sagt slappardag idag. Det enda jag skall göra ar att tvätta.
Å det skall jag göra nu så slipper jag det tråkiga sen.
Ha det gott alla varelser.
Kjam

Storstäd.

Hej Raffe.
Storstädat har jag gjort i helgen. Det är ungefär lika motbjudande som att gå till jobbet på morgonen. Men när det är fint så känns det förbaskat bra. Jag var upp till SRV också med ett helt bil lass med skräp. Nu börjar det se vettigt ut här hemma.
 
Jag har varit åter till ortopeden på Södermalm. Och nu har dom kommit fram till att dom ska operera min axel. Den 10 de november läggs jag på operationsbordet. Sen blir det en lång sjukskrivning.
 
I våras började jag röka igen lite smått. Men nu har jag slutat igen. Den nionde november är det två månader och det känns skönt. 
Det har fört med sig lite positiva grejer. Mer pengar i plånboken. Mitt pipande i bröstet har försvunnit och jag känner mig mindre stressad mm.
 
För en vecka sen var jag å köpte en ny soffa.
Jag köpte den till kampanjpris med lite lull lull för 19000 kr
Nackdelen är att dom kan inte leverera den för än v50. Men då kör dom hem den. Bygger ihop den. Ställer den på plats och tar med sig den gamla soffan. Så jag behöver inte lyfta ett finger med min onda rygg och axel.
 
Nu ska jag gå kolla lite på tv och koppla av lite.
Ha det bäst alla goa vänner.
Pözz

Första oktober.

Hej Raffe. Det var ett tag sen...
Hälsan är väl si så där med. Men jag tar dagen som den kommer.
Bella och jag var ner till rökeriet i Nynäs idag och köpte lite färska och rökta räkor. Vi var även på en loppis som Bella och jag har varit på nu i två veckor i rad. Den är megastor och superkul.
 
Det är snart dags att åka ut och vinterbona torpet. För om ca 14 dagar skall jag ta upp båten. Jag är ju inte ute så mycket nu eftersom min kropp inte vill vara med längre.
 
Jag har spanat in lite på resor nu. Men jag vet inte hur jag skall göra. Jag vet inte om jag ska ha så pass mycket is magen och vänta med att beställa en sista minuten resa. För man kan komma undan med många tusenlappar på så vis. Nästkommande resa blir i alla fall en liten resa. Det blir över dagen. Vi skall iväg över med Ålands båten och äta julbord och bara koppla av. Sen får vi väl se vad som händer på res fronten.
Nu skall jag duka fram lite kvällsmys. Ha det gott alla.
Pöss

RSS 2.0