Lördag.

Hej Raffe.
Skulle ha uppdaterat på semestern. Men det blidde fan inte av. Så det får bli av nu.
Vi var ju ner till Teneriffa en vecka på semestern. Asså. Det var så jävla underbart.
Istället för att att skicka upp massa bilder så har jag gjort en minnesvideo av vår smester på Teneriffa.
Du kan se den genom att klicka på länken här.
Asså. Den där veckan gick så jävla snabbt att man ångrar att man inte bokade två veckor istället för en.
Det var helt underbart hotell. Maten var så jäkla perfekt. Och personalen var den bästa man kunde tänka sig.
Vi hade rätt varmt och skönt. Vi hade ca 28 grader i luften och 21 grader i vattnet.
 
Vi hade all inclusive och det var som sagt värt pengarna. De hade såna här temamiddagar. Ena kvällen var det bbq kväll och andra kanarisk kväll och american osv. Inte tror jag dom gjorde någon vinst på oss. För jag åt för minst 2 personer hehe.
 
Gymmet som de hade där var ett schysst Sats gym. Där var jag jätteduktig å tränade. Måste ju träna ofta på gym för att kunna hålla mig på fötterna. Så om vi åker till Teneriffa igen så lär det ju bli det där hotellet.
 
Jag besiktade min bil i tisdags och den gick inte igenom besiktningen. Men skall träffa bilmecken i morrn och han skall göra en översyn på bilen å se vad det kan kosta. Han trodde ca en fyra tusing. Så jag funderar på att laga upp henne istället för att köpa en ny. Så satsar jag på en ny bil om ett par år.
 
Jag skulle ha åkt ut på landet i helgen. Men ryggjäveln sa nej till det. Så jag har tagit det rätt lungt. Men får se i morgon om jag får lust å åka och sola lite vid sjön. För det skall va någorlunda bra väder i morgon säger dom lärda.
 
Men nu skall jag kolla lite tv innan sängen. Ha det gott alla.
Tjingeling.

En dag kvar.

Hej Raffe.
En sista uppdatering innan resan.
En dag kvar och resväskan är packad, bilen tankad.
Nu skall vi bara gå på skolavslutningen och sen är det Arlanda som gäller.
 
I går gjorde jag köttfärssås och makaroner till middag. Det blev så där overkligt gott så det blir samma mat i dag till middag eftersom det blev så mycket.
Men skall bli skönt att inte behöva laga mat på en vecka utan gå och äta buffé på hotellet. Vi har ju all inclusive, så det är bara att stoppa in så mycket man orkar. Inte tror jag dom går någon vinst på mig :)
 
På hotellet har dom ju Sats. Och jag tränar ju på sats. Så sportkläderna åkte med i resväskan. Utan träningen skulle jag inte klara mig. Det är den som gör att jag kan stå på mina fötter. Bella skulle testa på att gymma också. Det kommer bli nice!
 
Nu skall jag fixa lite här hemma. Ha det gott alla.
Tjingeling!

Semester.

Hej Raffe.
Det var ett tag sen jag skrev. Har inte haft någon lust bara. Ibland blir det så bara.
I fredags gick jag på min semester. Och det känns så jävla skönt. 2 veckor i den här omgången. En vecka utomlands och en vecka på landet.
Nu är det bara 2 dagar kvar till vi åker till Teneriffa. planet går 15.55 och tar ca 5½ timme har jag för mig. Så det kommer att bli hur mysigt som helst. Medan vi åker utomlands så kommer en vän att bo här så Tristan får sällskap.
Asså. Som Bella och jag längtar nu. Det finns inte ord.
Jag skall försöka uppdatera bloggen när vi är nere på Teneriffa
 
Den nya sängen som jag köpte måste jag säga att jag är jävligt nöjd med. Asså. Man sover som en gud. Det var helt klart värt alla tusenlappar. Så dom som letar efter en ny säng. Snåla inte. Det är helt klart värt priset när du köper en dyr säng.
 
Nu skall jag gå och handla lite nödvändiga grejer som är bra att ha med sig på resan.
Så med lite tur så kommer jag uppdatera från kanarieön Teneriffa.
Ha det bra alla.
Pösselipöss

RSS 2.0