Äntligen fredag igen.

Hej Raffe.
Äntligen fredag. I helgen är det långledigt och helgen blir sabbad av årsmöte med städdag vid båtklubben. Men det ska bli skönt att få allt gjort på en och samma gång. Det är inte så mycket att städa och årsmötet går i ett naffs :D
Synd bara att det inte ska bli så skönt väder. Mulet ska det bli. Självklart är det bättre än snöstorm haha.
 
Den här vecka med nya chefen har känts annorlunda, Jag önskar ju inte att han kommer att bli långvarig. Och jag har magkänslan att ha inte kommer bli långvarig. Men blir vi av med den snubben så får vi väl ett annat arsel :D
 
Ja har faktiskt börjat tänka utanför boxen och kollat på arbetsmarknaden. Det är svårt att hitta något som man tror att man skulle gilla. Men måste medge att jag är skitskraj att byta jobb. Men 27 år i företaget. Hmm, det är dags för länge sen att byta. Det är sjukt att vara på ett företag så länge och ha så sjukt lite lön som jag har för de uppgifterna jag har.
 
Jag skulle egentligen åka ut på landet i dag. Men när jag kommer hem så ska jag tvätta så allt är klart till nästa vecka. Sen ska jag handla lite och bara koppla av framför tvn i kväll, Äta gott och somna på soffan. Så jag drar ut på landet direkt efter städdagen i morgon.
 
Nu ska jag rensa min telefon på bilder innan jag stämplar in och börja jobba.
 
Om jag inte skriver i helgen. Så får ni ha en trevlig kväll.
Puss & Kram

Skit.

Hej Raffe.
Här är det mesta skit. Men låssas om som det regnar om någon frågar om det är bra. Fråga mig inte varför.
 
En kollega har slutat och jag saknar honom som fan. Sen har en annan tomte börjat och han är lixom bara för mycket. Det är delvis av honom jag inte trivs till hundra procent.
Eftersom den idioten är anställd på konstiga vägar och verkar vilja ta över det mesta jag har byggt uppp under det här året i R-Berg. Så känner jag att det börjar bli dags att söka nytt jobb. För jag tror inte gud kan hjälpa mig med två tjänster på två olika personer.
Men jag får försöka lägga in en extra aftonbön igen :D
 
Tågen har ju gått lite puckat också. Men nu verkar dom gå igen. Så i morgon ska jag ta tåget igen. Men du ska se. Bara för det så blir tågen inställda.
 
I helgen som kommer ska vi ha städdag vid båtklubben. Vi har varit så fiffiga att vi har lagt in årsmötet samtidigt. Så istället för två träffar så har vi bara en träff. Bra va :)
Fick höra av att en kille i klubben hade fått cancer i strupen. Hoppas det ordnare sig för honom.
 
Valborgsmässoafton är snart också. I år ska jag gå på brasan i VH. Det var länge sen jag vara på majbrasan. Annars blir det landet och fixa och plantera.
in förra utan förförra så satt vi fröer i krukor som ska förgro. Dom hade kommit upp i en del krukor. Å sånt blir man glad av.
 
Nu ska jag pyssla lite med min lur innan jag börjar.
 
Ha det bäst alla.
Puss

Helt vanlig tisdag.

Hej Raffe.
Det har gått ett tag sedan jag skrev. Här har det gått framåt i stormsteg.
Jag har varit i produktionen i ca 2 veckor. Nu för tiden är jag inte alls i produktionen. Jag är fastighetstekniker, truckansvarig och inköpare. Asså det är en sånt sjuk och lång förklaring till att det blev så här. Jag var så anti för ett år sen när jag fortfarande jobbade i Jordbro.
 
Det har hänt så mycket att jag inte kommer att skriva allt på en gång här. Men kommer att skriva ett lite då och då. Det kommer att bli helt obegripligt annars.
 
Jag kom i allafall till den andra sidan stan till det nya lagret. 
Allt var så stort, lästkigt och jag trivdes inte till 100%. Men måste säga att jag har ändrat uppfattning. 
Det finns ju skit med det här också. Men mycket är bra. Lite bättre varje jag .
 
Hälsan är inte heller den bästa. Men jag tar mig fram. Jag kommer att fortsätta skriva oftare nu så jag får uppdatera mitt liv.
 
Ha det bra så länge så hörs vi.
Pöss

RSS 2.0