Söndag.

Hej Raffe.
Söndag idag och seg som fan.
I går strödde vi Laijlas pappa med vinden ute på sjön. Det var en fin ceremoni. Nu är det gjort och nu kan jag ta upp båten. Så skall eventuellt göra det i veckan.
 
jag såg att Ving hade gått ut med 1000kr per skalle i rabatt om man beställde resa. Det resulterade i att jag kunde kräva tillbaka 2000 på vår bokade resa. Eftersom vi hade av och ombokningsförsäkring.
Så dom 2000 får gå till reskassa som vi skall växla in sen.
 
I dag har det inte blivit mycket gjort. Tvättat och handlat bara.
Jag är riktigt sugen på massage. Jag funderar på att boka tid på en tai massage i Haninge. 400 kronor för en soft oljemassage i en timme. Det är rätt billigt det.
Nu skall jag börja med maten. Det blir panerad torsk till middag. och pasta.
Ha det gott alla.

Resa köpt.

Hej Raffe.
Slappsöndag i dag. Lång sovmorgon, mysfrukost när vi vaknade. Sen tvätt och städ. och nu bara slapp.
Nu på eftermiddagen så köpte jag en resa för att solsäkra nästa sommar. Bella och jag har snackat om att åka tillbaka till SunConnect Side Resort i Turkiet. Det var så mysigt där och hade inget negativt alls att prata om om det resmålet. Så vi skall dit igen.
Vi drar dit under högsäsong när sommarlovet har börjat. Det blidde några tusenlappar dyrare. Men det är skitsamma. Vi skall ha all inklusive igen när vi åker. Jag har räknat på det och vi tjänar på att ta det när vi åker.
 Det skall bli skönt å åka dit. Bella och jag längtar som fan till dess.
 
Idag blir det en stor köttbit till middag. E sjukt sugen på kött och pommes. Inte världens bästa för min övervikt. Men det får jag ta igen i veckan när jag är på gymmet.
Ha det bäst alla!
 

RSS 2.0