Snart helg

Hej Raffe.
Torsdag och snart helg.
Igår var jagf in till Anova för utredning av testosteronbristen. Jag har fått nått testosterongel som jag ska applicera på kroppen. Började med det i går når jag kom hem och fick värsta huvudvärken. Jag smetade på gelen i dag men med halverad dos. Än så länge så har jag ingen huvudvärk.
Jag hoppas det kommer att bli någon ändring i min kropp nu.
 
Asså. Det är sjukt. Så fort jag ska vara ledig så är det någon som ringer och behöver hjälp. Jag ska fan stänga av telefonen när jag är hemma. Det blir jobbigt i längen å ligga alla till lags.
 
I morgon är det fredag och tanken är att jag ska ut på landet. Men vi får se. Jag kanske åker ut på lördag och kör tvätt å så på fredagkväll så slipper jag städa och tvätta på söndag.
 
Från och med eftermiddag så kommer det blir stjek i tågtrafiken. Frågan är hur mycket våra pendeltåg kommer drabbas. Jag har tagit det säkra före det osäkra och tagit bilen i dag. Det blir bil i morgon med och troligtvis nästa vecka också. Vet inte hur det kommer att gå ekonomiskt då jag inte får in någora pengar från Bellan nästa månad heller. För hon får bara en liten snutt av studiepeng så här inför sommar. Så det kommer vara en tuff period en tid fram över med ekonomin.
 
Jag känner mer och mer att det skulle vara kul att göra något annat. Så jag har lagt ut hintar. Nån kanske nappar tänker jag. Så vi får väl se.
Mest av allt vill jag bli ekonomiskt oberoende och bara vinka hejdå och lämna arbetet bakom mig.
Då kanske dom ser vilket arbete jag gör,
 
Nu ska jag slösurfa innan arbetet. 
Ha en fin dag alla människor.
Pöss

RSS 2.0