Lördag.

Hej Raffe.
I dag är det lördag. och vilket är jävligt skönt. Men hade dock önskat lite sovmorgon idag. Jag hade velat sova till typ 10 i alla fall i dag. Men icke. Jag vaknade första gången vid 3 och var kissnödig och sen vaknade jag vid 5 å var kissnödig och sen vid 08.05 och var kissnödig då med. Asså Livet kanske hade nog varit mycket enklare om jag hade haft en stor inkontinensskyddsblöja som jag kunde ha kissat i så jag hade sluppit att gå upp å kissa.
 
Idag blir det inte så mycket att göra. Ska göra så lite som möjligt så kroppen får vila. Jag ska gå handla lite, laga mat å så. I morrn ska jag på utbildning. Vi har äntligen fått in nya truckar på jobbet och dom ska vi få utbildning på. Men det blir bara 8-12. Men medan man ändå är på jobbet så kan jag ju jobba till 16.00. Man får ju betalt för dubbel tid på söndagar. Så jag får 16 timmars betalt för en söndag :)
 
Nu ska jag spela lite spel. Ha en fin helg alla fina!
Pöss

Svamdag.

Hej Raffe.
Svamp plockning och storstädning har stått på schemat i dag.
Och jag kan bocka av båda på min To-Do-Lista.
Städat och fint blev det och lite svamp blev det. Jag känner mig inte så pigg i kroppen så det blidde inte så lång skogspromenad. Men det blidde lite trattisar och några gula kantareller.
Så nu kan jag smaka på höstens svampsmörgås :)
 
Igår var jag på massage och det var mer oskönt än skönt. Jag är så jävla fuckad i kroppen så det gjorde så jävla ont eller om det var massösen som var för hårdhänt. Jag känner mig mer öm i kroppen i dag än innan jag gick dit. Men det kanske är en normal reaktion i kroppen.
 
I morrn är det jobb igen och jag kan inte ens fantisera om hur mycket jobb det kommer att vara. Det är verkligen högtryck på jobbet nu. Men det är morgondagens problem.
 
Nu ska jag g och tillaga svampen som jag plockat.
Ha en fin söndag alla fina.
Kjam

Höst.

Hej Raffe.
Höstmånaden är här och vi börjar snart märka av att hösten kommer med stormsteg. Vi kan ju inte klaga på att vi inte har haft en varm sommar :)
Det var ett tag sen sist. Jag har knappt suttit vid datorn. Stort sett har jag bara suttit när jag betalat räkningarna.
Så jag ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat.
Det har blivit mycket övertid på senaste tiden. Typ varje helg och varannan dag till 8 på kvällen.
Så jag börjar känna mig mör i kroppen. Jag har fått nån jäkla yrsel i skallen. Hoppas det ger med sig snart.
Jag har flaggat om semester V44 om det är lite mindre jobb. Då tänkte jag köpa en sista minuten resa å dra iväg med Bella.
 
I veckan bokade jag resebiljett och julbord med Eckerölinjen till i december. Så nu ligger jag ute med det i god tid.
I kväll ska Bellan och jag gotta oss med ett paket kräftor. Det är ju så vansinnigt gott.
 
Ja. Om två månader fyller Bella 18 år. Sen e hon vuxen, Asså. Vart tiden vägen? Jag tycker det inte var länge sen hon var en liten flicka.
Många säger att jag ska träffa en ny tjej och skaffa mer barn. Men jag känner mig klar med barn. En tjej skulle vara mysigt å ha. Men inte några mer egna barn. Känns konstigt å skaffa en tjej också. Jag har ju varit singel sen Malin-tiden. Och det livet jag lever nu som singel är ju rätt skönt med. Men vi får väl se om jag kan hitta någon som vill ha mig.
 
Nu ska jag gå lägga mig på soffan med mitt snurriga huvud och kolla på någon film innan jag ska börja med maten.
Ha det gott alla fina.
Pöss!
 

RSS 2.0