Sista November.

Hej Raffe.
Sista november, och i dag har jag varit på Capio S:t Görans sjukhus med min axel.
Jag fick två alternativ. Och jag valde båda.
Jag började med en fet kortisoninjektion i axelleden som gjorde jävligt ont. Blir det inte bättre inom en vecka eller 10 dagar så blir det operation. Då tar dom bort en cm av nyckelbenet och det kommer att göra ännu ondare. Och jag kommer att bli sjukskriven i minst 3 månader. och ekonomin kommer att bli urusel. 
För ca 4 år sen så fick jag en kortisoninjektion i axeln och det var bra fram till sommaren. Så med lite tur blir det här också bra.
Men vilket som skulle göra minst ont är väl om man sköt sig själv eller nått..
- Jag är så sjukt trött på all smärta nu.
 
I helgen som var så åkte adventspyntet fram och jag tillagade adventsskinka. Asså så jävla gott det var.
Det ser så mysigt ut här hemma nu när julstakarna lyser och jullöparna sitter på väggarna och juldukarna ligger på borden och hyacinten som doftar jul. Asså. Det är något vist med jul ändå.
 
Bella och jag gick ut och åt en bit mat i kväll inne i stan. Det var jättemysigt och skönt att lägga tankarna på annat. Efter det gick vi och shoppade lite kläder till Bellan. Hon blev jätteglad.
 
Viktnedgången går utmärkt. Nu är jag gått ner till 114,5 från 125 på drygt en månad.
Det är jobbigt men, det går. Skamm den som ger sig. Fortsätter jag så här så är jag nere i  mitt rätta BMI till sommaren.
Nu är det sussa som gäller. Jag känner mig lite medtagen efter sjukhusbesöket i dag.
Ha det gott alla krokodiler.
Puss
 

Fars dag.

Hej Raffe.
I dag är det fars dag. Jag vaknade av att Bella väckte mig och sa grattis på fars dag. Jag fick fina presenter. Ljus, prydnadssaker i form av en ängel och fisketillbehör. Så nog blev man ihågkommen att man är en snäll pappa :)
 
Efter det så blev det go frukost med risgrynsgröt och smörgås med egen inlagd sill å kaffe. Det kändes lite juligt att äta risgrynsgröt.
Jag sa till Bella. När dom börjar sälja julskinka i affären så ska jag köpa och fixa i ordning. Det är ju så satans gott.
En kompis till mig har redan börjat julpynta. Jag tyckte det såg så mysigt ut så jag funderar på att tjuvstarta jag med snart.
 
Julbordskryssningen är bokad nu också. Vi åker den sjuttonde med Eckerölinjen. Det kommer bli "fett nice".
 
I dag kände jag mig rätt bra i kroppen så jag passade på att röra mig lite idag. Jag gick ca en halvmil med stavar och sen gymmet på det. När jag var på gymmet å lyfte lite skrot så tog jag i så mycket att jag kände mig illamående. Men det gick över efter ett tag.
Det kändes så skönt ute.
 
Nu i kväll har vi varit på China Thai Garden i centrum å ätit fars dags middag. Jag åt Gong Bao anka och Bella åt wokad biff. Asså. Den här Gong Bao ankan är så jäkla god. Det är verkligen min favorit nu. Biffen är inte så dum den heller.

Gong Bao anka (Bilden ovanför.)
 
Här är en liten bild på mig.

Man ser att jag börjar tappa vikt. En del kläder ser ut att va för stora :). Nu börjar musklerna att synas och det är kul. Mina axlar och min nacke har fått sjukt mycket träning. Men det är ett måste så jag inte har så jäkla ont.
På två veckor har jag tappat 7,5 kilo med min nya diet. Jag skulle kunna tajta till dieten ytligare. Men då blir det inget kul och då kommer jag att tröttna på att försöka komma ner i vikt. På det här sättet kan jag fortsätta äta allt utan att plocka bort massa onyttigt som är så jäkla gott. Så nu kör jag så här.
 
Nu ska jag lägga mig och kolla lite tv.
Ha det bra alla och grattis på Fars dag alla pappor där ute!
Pözzis

Äntligen fredag.

Hej Raffe. 
Fredag idag och det känns underbart.
I morgon har jag bokat upp mig på två timmar oljemassage. Jag ser fram emot det faktiskt. 
Igår var Bella och jag till haninge å handlade vinterskor till henne.
 
Förra helgen när jag fick upp båten så kunde jag koppla av sen efter det. Jag har kommit på att båten är en stressfaktor. Undra om man ska bygga om en del av livet och sälja båten å skaffa husvagn istället. Det är kanske inte är så dum tanke.
 
Jag känner att jag måste renovera vardagsrummet innan vi får hem våra nya soffa.
Jag har funderat på att måla väggarna ljusa ocg sen skaffa massor med gröna växter. Jag har en sjukt fin bild i huvudet. Så det får nog bli så.
 
Nu kolla lite tvinna jag somnar av moffe.
Ha det gott alla.
Pösselipöss 

RSS 2.0