Helg.

Hej Raffe.
Tjugondagknut eller trettondagknut spelar ingen roll. För julen får nog stanna inne här ett tag till.
Men tack för rättelsen ;)
 
På måndag har jag tagit ut en semesterdag. Så det känns som lite långledigt den här helgen.
Jag hade planerat att göra så mycket kul i dag. Men det blidde inte så. Jag betalade mina räkningar och sen har jag jobbat lite vid datorn. Skulle ju ha helg. Men nu när jag är hemma så hade jag ju bra grejer att jobba med så jag gjorde lite hemma. Så nu blir det mindre på jobbet nästa vecka.
 
Har precis petat in en kasslergratäng i ugnen. Bella skulle ha hjälpt till med maten i dag. Men hon drog iväg in till stan. Hon skulle shoppa sa hon. Men hon skulle va hemma till middagen.
 
I morgon ska jag åka ner till båtplatsen. Jag ska ta med mig isborren och testa och borra på isen å se hur tjock isen är. Om inte isen är för tunn så ska jag åka åter ner till båtplatsen på måndag å testa att fiska på isen. Det är kul.
 
Nu ska jag peta in lite tvätt i maskinen. Jag har inga sköna kallingar rena. Ha det gott alla vänner.
Pöss

Trettondag Knut.

Hej Raffe.
Idag är det egentligen man skall ta ner alla julsaker enligt en tradition. Men jag tänker bryta den och ha julen framme ett tag till. Jag tycker det inte var länge sen jag plockade fram alla julsaker. Så jag vill njuta av dom ett tag till.
Det är sjukt lite plock på jobbet nu. Så i dag har jag fått en massa annat gjort som jag inte hunnit med förut.
Men jag är helt slut som människa.
I dag fick jag reda på att företaget har förhandlat till sig samma deal på Sats som förra året. Så jag tänker nappa på det igen. Så det blir Sats ett år till för 157 kr i månaden. Tror det är svårt att hitta ett likvärdigt gym för dom pengarna. Så det känns som en bra deal.
 
I dag är det lillördag så idag blir det kyckling till middag. Jag köpte med mig ett par semlor hem som vi skall ha till kvällsgottis. Jag får väl träna lite extra på gymmet så inte den där fettisdagsbullen sätter sig :D
 
Nu skall jag gå och fixa lite i köket.
Ha det gott alla.
Kjam

Söndag.

Hej Raffe.
Söndag i dag och i morgon är det vardag igen och första arbetsdagen på år 2016.
I helgen har jag bytt utseende på Haninge-Sajt. Jag känner mig rätt nöjd med den sidan. Finns en del kvar att göra men man får ta lite varje dag så blir den nog klar.
 
Har bäddat rent i sängen nu och så har jag tagit en dusch. Så gissa om jag kommer att sova got i natt :)
Det här med nyårslöften. Jag brukar ju jämt vara så duktig å hålla såna. Så i år har jag kommit på några. Det är att jag skall börja röka till sommaren och räka fram till hösten *lol*.
Det andra är att jag skall fortsätta att träna på gymmet hela 2016.
Det tredje är att jag ska göra allt för att få upp ögonen på att träffa en ny tjej.
Men det är fan inte så lätt. Man måste känna något positivit till det hela också. Inte bara ekonomiskt.
En kompis sa till mig en gång.- Fruntimmer är som torrdass. - Antingen är dom fulla med skit eller så är dom upptagna. Och jag börjar förstå vad han menar med det. För han har så rätt.
Är det inte det ena felet så är det ta mig fan det andra (Både i deras och mina ögon. Men mest deras). Så illa känns det för mig tyvärr.
 
I morgon efter jobbet är det gymmet som gäller, om mina ben och rygg orkar. Annars tar jag det på tisdag. Men nu är det den underbara sängen som gäller. Tristan ligger redan och väntar på mig.
God natt alla varelser där ute.
Pöss

RSS 2.0