Fredag.

Hej Raffe. 
Sorgen ligger över mig som en kåpa. Helt apropå så blir jag ledsen och tårarna bara rinner. Det här är skitjobbigt att må så här dåligt.
Jag saknar Tristan så jävla mycket. Det känns som han är här hemma och tittar på mig. Fastän han inte finns. SÅ det är en konstig känsla.
Ha det alla.
Pözz

Sorg.

Hej Raffe.
Stor sorg i dag och i går och för all framtid...
I går bytte lilla Tristan planhalva. Han återförenades med Atlas och Molly :(

Vår lille kille orkade inte mer. Hans njurar sa ifrån och han fick stillsamt somna in hos veterinären i Västerhaninge. Det är så fruktansvärt tungt att jag gråter hela tiden bara jag tänker på allt.
Men försöker tänka på att han inte har ont längre.
Efter veterinärbesöket så gick jag in på kyrkogården och gick fram till min mammas grav och berättade vad som hade hänt och jag bad att hon skulle ta hand om lillpojken tills vi återförenas. Det kändes jätteskönt att göra detta efter det jobbiga.
 
Men nu räcker det. Alla som jag håller kärt dör ifrån mig. Jag vet inte vad jag har gjort gud för ont.
Mamma, pappa, fiskarna, Molly, Atlas, och nu Tristan. Jag vet faktiskt inte hur mycket jag orkar längre.
Men nu blir det inga fler djur. På sin höjd blir det fiskar igen. För att när jag är med och avlivar ett djur så avlivar man en del av mig och jag orkar inte mer. Därför blir det Inga mer djur för min del.
Nu orkar jag inte skriva mer i kväll. Ville bara berätta här också vad som har hänt.
Ha det alla vänner <3
Kram

Pingst.

Hej Raffe.
Länge sen. Men så här kommer det bli. Jag skriver när det faller mig på.
I går var det jobb. En lördag å allt. Det är schyssta semesterpengar.
Det här företaget jag jobbar på förstår jag mig inte på. Det känns som att hela företaget körs i botten. Så mycket jobb som det är nu har det aldrig varit. Och det är pga att vi har fått in ett nytt datorsystem och vi får inte ut grejorna som man ska. Så emellanåt känns det inte så kul å jobba. Men jag fick en ledig söndag i alla fall. och jag kostade på mig en massage idag och det var välbehövligt.
 
Idag ska Bella och jag äta ute. Det ska bli smarrigt.
Bellan var in på Grönalund i går. Det var första gången för henne i år. Och garanterat inte den sista. Hon har nämligen fått guldkortet av mig så hon har fria inträden och fria åk varje dag.
För 14 dagar sen var vi på skansen. Å det gillade jag. Skansen är min grej lixom :) Och det dit skulle jag vilja åka igen.
På tisdag är det nationaldagen och då är jag ledig och då ska jag ut på landet. Sen jobbar jag tre dagar till och sen har jag semester i två veckor. Asså den där semestern är jävligt välbehövlig just nu.
Nu ska jag ut å gå med stavar tänkte jag.
Ha det bra alla fina människor.
Pözz

RSS 2.0