Torsdag.

Hej Raffe.
I dag är det torsdag. Snart helg. Och SOVMORGON :-).
I går kom jag i säng ganska sent. Har för mig att hon var ett när jag släckte lampan. Det kändes i morse när jag skulle upp. Fy satan vad trött jag var. I dag har det varit ganska lungt för mig på jobbet. Eller om det är jag som har blivit effektiv som jag skrev på FB. Jag jobbade fram till 12.15 i dag. Sen åkte jag till haninge och hade nätverksmöte. Jag var hemma vid halv fyra.

Väl hemma satt jag mig och slösurfade lite och sen började med maten.
Till förrätt blev det majskolv.

Sen efter det åt vi kokt korv med pepparotsås och kokt potatis. Det var jättegott.
kokt korv med pepparotsås och kokt potatis

I kväll blir det nog att slappa på soffan igen till en beck film.

I morgon är jag bjuden på 50 års fest på firman. Jag funderar på att gå om jag får barnvakt.
Det skulle komma något band och det blir kul tror jag.
På lördag blir det nog landet om det inte vräker ner. För väderleken har sagt att det finns risk för mycket regn.

Jag är bra less på vissa saker. Så tråkigt när man inte har någon att dela allt med. Det är tur att jag har min dagbok där jag kan skriva av mig. Jag får gåshud när jag tänker på en del saker. Men jag försöker slå bort allt. För jag blir inte klokare av att sitta och grunna och fundera.

Sen fick jag sms ifrån en person i dag om ett väldigt skammligt förslag. Och när jag talade om att jag inte ville vara med så blev han skitsne. Men jag vill inte hålla på dra mig in i en massa oärligheter. Ärligheten varar längst.

Nu orkar jag inte skriva mer för tillfället. Hörs.

Onsdag kväll.

Hej Raffe. Nu har jag varvat ner en aning sen jag kom hem från jobbet.
Bella har varit på scouterna och seglat. Det blåste lite så dom hade bra seglarvind. Runt kvart över åtta slutade dom.

Och vi kom hem vid halv nio. Bella satt sig med läxorna och jag tog tag i diskbänken.
Jag fiskade inte i kväll som jag tidigare skrev att jag skule göra. Jag åkte ner en sväng till Nynäshamn. Handlade lite på Lidl och precis när jag hoppade in i bilen och skulle åka tillbaka till Östnora så ringer försäkringsbolaget angående Tristan (Min tiger). Så nu är han försäkrad upp över öronen :). Och det känns skönt.

Nu skall jag slösurfa en stund och sen skall jag slå på en beckfilm.

poppa lite popcorn och njuta av onsdagsölen.
Hörs i morgon gott folk.

Onsdag.

Hej Raffe. I dag känner jag mig sönderstressad. Det har varit sjukt mycket på jobbet.
Nästa vecka blir det två shift ochså. Och jag kommer förmodligen jobba eftermiddag/Kväll.

I dag åt vi köttfärssås med pasta. Det var jättegott.

Det var länge sen vi åt det. Så det smakade gott.
Skall snart köra Bella till scouterna. Dom skall segla i kväll. Sen när bella scoutar så tänkte jag fiska och koppla av.
Efter det så skall jag hem å diska och sen lägga mig på soffan och slappa.
Skriver mer sen kanske. Hörs.

Tisdag.

Hej Raffe.
Kom hem från Åby skolan för en stund sen. Skollan hade en "Teater" uppvisning och Isabella var med. Dom var jätteduktiga.

Och det var riktigt underhållande.

På jobbet i dag har det gått bra. Fast det var sjukt mycket jobb. Jag hade gjort världens godaste matlåda i går som jag skulle ha med mig till jobbet. Men eftersom jag sover dåligt om nätterna så har jag börjat med att ha huvudet under armen när jag går till jobbet så jag glömde naturligtvis bort matlådan hemma i dag.
Men det var väl lite tur att jag glömde den, för Bella åt den till middag, eftersom hon skulle äta innan hon gick i väg till skolan på genrepetet på eftermiddagen.

När jag får lön skall jag åka till Ikea. Det är lite grejer som jag skall köpa in. Sen skall jag åka och kolla på lite material för att påbörja lite renovering här hemma. Har redan kontaktat elektiker som skall fixa lite spottar. Typ vart dom skall sitta och vad kostnaden blir att sätta dit dom. Så nu börjar det röra på sig. Får väl se när allt blir färdigt vad mäklaren säger. Känns som jag har sparkat i gång karusellen lite smått. När jag pratade med mäklaren igår så berättade hon att lägenheterna här i mitt område är lättsålda och priserna för min lägenhet utan renovering har gått för ca åtta hundra tusen.
Om man leker lite med tanken. Jag renoverar lite här hemma och säljer den för 800000 kr. Det betyder att jag kan göra mig skuldfri till 100% och sen ha pengar över för handpening till en annan lägenhet eller nått annat. Och då har jag bara ett lån istället för sjuhundrafurtielva lån. Och då lever jag bra sen. Asså det är en tanke jag har spunnit på som jag funderar på att spinna vidare på. Men nog om det nu.

I kväll blir det bara lite diska och fixa frukost till i morgon och sen ha lite skönt i duschen. Sen är det nog tvn som gäller. Hej då hej då.

Måndag.

Hej Raffe. I dag har jag inte mått så bra. Jag har en stor brännskada sen gårdagen. Så det finns dagar jag mått bättre.Det börjar kännas lite bättre nu. Men det är inte helt bra.
Det var underbart å fiska i går. Fick med mig strömming till Tristan. Han blev jätteglad när jag kom hem.

När jag kom hem från jobbet i dag så la jag mig å vilade en halvtimme. Det var skönt. Sen började jag med middagen.
Det blev chicken nugget med ris och currysås.

Det var smarrigt som sjuttom.
Tänkte på Malin när jag satt åt det här. Jag tänkte att hon skulle ha varit här nu. För hon tycker ju så mycket om det här.
Gud så jag saknar henne. Det är helt sjukt. Jag kommer nog aldrig över henne.

I morgon kväll har Bellan någon uppvisning i skolan. Det är på kvällen dom skall ha det, så det blir något enkelt till middag i morgon eftermiddag. Eftersom vi skall dit.

I kväll blir det någon en Wallander film.

Jag skulle ha motionerat i dag. Men eftersom jag inte känner mig pigg så blir det nog soffan och tycka synd om sig själv. Nu gäspar jag så mycket så här kommer punkten.
Hörs.

Söndag.

Hej Raffe. I dag skall jag och en kompis åka och fiska. Innan det skall jag gå på graven och sätta ett ljus och en blomma till mamma eftersom det är morsdag.
Thomas skulle ta med sig en kompis. Eller väninna är väl rätta namnet. Stina heter hon. Hon älskar fiske precis som vi. Vi tänkte börja med att testa och meta och kasta och sen till kvällen fiska lite strömming. Det blir mysdag i dag. Vi skall ha picknick med oss. Vi skall åka till Nynäs eller till Gålö å testa lyckan. Det skall bli skojsigt :D
Ser fram emot när skattepengarna kommer. Då skall jag köpa mig en båt. Då blir det roligare att fiska. För då kommer man ut.
Det var bara en liten snabbisuppdatering innan jag beger mig. Hörs senare.

Fredag.

Hej Raffe.
Kom hem från jobbet för en stund sen. Jag har lite ont i huvudet. Men annars känns det rätt okej.
I morgon börjar jag kl 8 och slutar 5. Det är bra pengar.
Men det är lite så jag ångrar att jag tackade ja till den övertiden. Jag börjar känna mig mör. Men det skall nog gå bra.

Igår blidde det en liten resa. Det skall bli skönt å komma iväg en stund från vardagen och släppa allt man tänker på.
I dag tänkte jag till när det svartnade för mina ögon. Så jag skall börja ta mig i kragen nu och börjar tänka på mitt välbefinnande. Jag fick i mig lite middag i dag på jobbet. Det blidde pannbiff och potatis med löksås. Och Camilla bjöd på jordgubbstårta och Refika hade med sig rulltårta. Det var lite smarrigt. Det var det riktiga jag ätit sen mitt liv började kännas kraschat. Men nu skall jag bättra mig tänkte jag.
Thomas sa "Ta ett stort kliv i rätt riktining och se framåt" Det brukar fungera för honom sa han.

Nu skall jag ta en dusch och sen koppla av vid tvn med ett glas kall cola.
Hörs.

Torsdag.

Ännu en dag med sovmorgon. Det är så jag börjar gilla att jobba eftermiddag/kväll. Även kallat nattvaket på Axstores som jag skrev på FB haha.
Det är sorgligt det som hänt. Men efter ett långt och psykologiskt samtal med Stefan så känns det lite bättre i dag.
Visst är mitt liv nere på marken och krälar i geggan fortfarande. Men så småning om så kommer kroppen att läka alla sår och livet måste gå vidare.

I mitt hjärta finns alltid plats för Malin. Jag kommer alltid att älska henne. Jag vill inget annat att vi blir tillsammans igen. Och det sa jag igår. Men eftersom hon inte sa likadant tillbaka utan bara att hon älskar mig så vill hon nog inte och jag kan inte göra mer.
Att börja om med nya förutsättningar så tror jag det skulle fungera. Går man halva vägen var så kanske det fungerar. Asså att jag besöker henne också. Typ varannan gång. Och då blir det lika. Det är bara spekulationer jag har. 
Men jag skall inte sitta och spekulera sånt här själv.

Bloggen på HS börjar ta form nu. Den fungerar felfritt. Det känns bra.
Jag skall snart åka och jobba. Sen när jag kommer hem så skall vi se på film. Det blir skönt å bara slappa.
Hörs. 

Onsdag.

Hej Raffe. Tog sovmorgon i dag eftersom jag har kvälls skift i dag och resten av veckan.
Pratade med Thomas i går och han berättade både det ena och det andra. Fy fan!

I morse loggade jag in på min server på one.com. Alla bloggar utom min dagboksblogg och bloggen på fiskesidan är raderade nu. E inte kul att ha sånna kvar nu när det har gått kepprätt åt skogen. När jag satt å läste det så grät jag som ett barn. Asså så mycket fint som vi har varit med om. Och vad mycket vi har gått igenom och och vi har delat glädeje och sorg. Allt detta under vår tid. Jag har skrivit blogg nästan varenda dag under vår tid tillsammans. Det smärtade att radera allt. Men jag kännde att jag måste.
 
Med tanke på allt som hänt så mår jag inget vidare. Jag har ingen livsgnista längre. Allt jag gör och och försöker göra blir bara skit med. Jag finner ingen mening med livet längre när jag inte har Malin. 


Bye

Ledsen


Ingen lust.

Jag har ingen lust längre. Allt är hopplöst känns det som nu i efterhand.
Jag har städat bort min status som förhållande till singel på fb och mitt fina papper som en gång skrevs som satt på min anslagstavla.
Nu måste jag försöka hitta rätt köl innan det går helt åt fel håll. Jag känner ångesten kryper in närmare och närmare i hjärtat på mig. Klumpen jag sitter med i halsen är nästan obeskrivlig. Det känns nästan som man har blivit slagen på struphuvudet.
Helt sjukt det här med radion. Alla låtar som spelats nu på lungna favoriter är dom låtarna Malin lyssnade på. *snyfft*




Bye :-(

Söndag.

Hej Raffe. E hemma från torpet nu och känner mig ordentligt mör.
I fredags när vi kom ut så grillade vi. Asså det var så underbart gott.

I går klippte jag gräset, gick en jättelång primenad planterade fröer i landet.
Så nu e det bara att vattna och vänta å se.


Bella Testade fiskelyckan i helgen också. Men det blev inget.

Även jag testade fiskelyckan. Men det blev inget för mig heller.

Jag hade ingen som helst lust å åka hem i dag. Men det är jobb i morgon och eventuellt en massa övertid i veckan. Jag skall ta varenda övertid så får man en fet lön igen nästa månad. Det kommer att behövas..

Rent psykiskt och fysiskt mår jag inte speciellt bra kan jag tillägga också. Vad det är går jag inte in på här. Men det svider i magen och sover oroligt på nätterna. Det är så bella frågar mig om och om igen vad jag tänker på. Hon tycker säkert att jag sitter som en somby i mellanåt. Men mitt liv är inte lätt nu känns det som.

Till middag i dag blir det korv och mackaroner. jag hade korv med mig hem från landet som måste ätas upp. Fast korv låter ju äckligt tycker jag. Vi får se. Jag kanske hinner ändra mig.

Nu skall jag tvätta upp allt som ligger i tvättkorgen. Det behövs. Det är mycket som ligger där nu igen. Det är konstigt att den fylls så fort. Hörs senare.

Onsdag.

Idag har det flytit på ganska bra på jobbet.
I morgon är det övertid på jobbet. Men jag skall inte jobba. Jag skall till sjön å fiska.
När vi kommer hem så skall vi packa inför fredagen. För på fredag åker jag och Bella ut till torpet.
Jag skall plantera lite fröer där och mestadels koppla av. Jag känner att jag är i stort behov av det.
jag måste åka till biltema i morgon med och köpa in mig på ett par saker.

Nu skall jag köra Bella till scouterna. Och medan hon scoutar så skall jag fiska lite tänkte jag.
Bye


Tisdag.

Hej Raffe. Tisdag och löning. Ja, löning ja. Det känns skönt.
Jag jobbade i dag och efter jobbet skyndade jag mig hem för att Bella och jag skulle åka till Nynäs. Vi skulle handla lite och sen skulle vi göra ett restauarangbesök på båten Freja. Vi firade lite. Därför åt vi ute. Bella och jag åt en varsin plankstek och så drack vi cola till. Det var jättegott.
Bellas och min kväll kommer att bli ett gott minne och vi sa att vi skall försöka gå ut och äta en gång i månaden och unna oss något gott som vi gjorde i dag.

I dag har jag fått så mycket beröm på jobbet att jag steg flera meter. Att få beröm är sjukt kul. Och även ge beröm är sjukt kul. Känns nästan som jag är en glädjespridare på jobbet :). Det är så jag har börjat längta efter att gå till jobbet.
Att köra truck är nog min grej. Det här är tredje veckan och snart är det väl slut på det och då återgår man väl till det vanliga igen att man är helt slut på kvällarna och somnar framför tvn.
Men jag får passa på att njuta den här veckan. I morgon blir det kanske övertid.
Nu skall jag lägga mig på soffan och kolla på tv. Hörs.

Första metardagen.

Hej Raffe.
I morgon skall jag åka och handla efter jobbet. Skall även inhandla mig på lite mer fisketillbehör.
För att på Torsdag är det första metardagen :-D. Det innebär att man metar efter fisk för första gången på året. Det är en tradition för mig. Det skall bli buskul.
Jag har gått igenom beteslådan och det finns lite jag skall köpa i morgon. Skriver lite i morgon vad jag köpte.
Hörs.


Måndag.

Hej Raffe. Allt känns bättre i dag med förkylningen. Men det är inte bra.
Men om man jämnför från tidigare dagar så går det åt rätt håll.

Thomas ringde mig på jobbet i dag och berättade att vi måste ses för han hade något att berätta som var viktigt.
Så han kommer över i kväll. Vi skall ta en fika och småljuga lite för varandra :).
På jobbet har det gått bra i dag. Fick även lönespecen i dag som visade sig vara efter förväntningar. Så den här dagen känns riktigt bra än så länge.
Jag slutade jobbet vid tio över två för jag skulle på utvecklingsamtal med Isabella på skolan. Hon var tuktig i skolan. Skulle öva lite mer på läsning i stora drag.

Till middag i dag blir det nog rester. Det blev så mycket pastasallad kvar i går. Så skall bara fixa lite vitlöksbröd till.
I morse innan jobbet var det jätteskönt. Jag gick 1,5 km i spåret i rask takt och när jag kom hem så tog jag en fika. Efter det så begav jag mig till mitt underbara jobb.

I kväll blir det inte så mycket väsen av sig förutom att Thomas kommer över. Men det kunde bli rätt sent sa han. Så jag skall skriva matnota till i morgon. Jag skall verkligen ta tid på mig att leta billiga saker. Hoppas jag har någon ork bara nu när jag är så peppad för att åka och handla i morgon.

Nu skall jag lägga mig på sängen å vila en halvtimme så inte jag tar ut mig nu när kroppen håller på att hela sig.
Hörs.

Lördag.

Hej Raffe. I dag är det lördag. Jag jobbade i dag och det känns otroligt skönt. Man tjänar mycket pengar på en lördag.
Jag har snart städat färdigt. Skall börja laga maten snart. Det blir Stekt fläsk karré med kyft potatis.
Till kvällen blir det film för  hela slanten. Skall ligga och bara koppla av i soffan och dricka någon öl.

Nu skall jag skriva lite i den andra bloggen om jobbet och lite andra saker som inte bör stå här :)
Hörs.

Fredag.

Hej Raffe.
I kväll känner jag mig nere. Jag är dyngförkyld, inga pengar och inget att göra och på det hela så känner jag ensamhet som jag bara hatar som pesten. Asså sånna här kvällar hatar jag.
Imorgon jobbar jag helg. Det ger bra pengar och det ger mig något att göra. Blir det jobb på söndag så skall jag ta det också. Asså när jag sitter och läser det som jag skrivit så ser jag hur dumt det ser ut. Men det är så jag känner och jag har såna här svackor ibland. Fast tänker man efter så kan man inte ha annat en svacka när man känner så.

På jobbet är det fullständig kaos. Men när man är där så får man mycket beröm från chefer runt om och även av manhattan teamet för det man gör på jobbet. Det är kul och det är väl därför det är så kul å jobba.
I bland förstår jag inte vad de tänkte på när de grundade systemet. För vissa grejer är precis som ett litet barn har varit å styrt upp. Som vi nere på golvet får städa upp. Men jag är säker inom sin tid kommer det att bli bra.

Nu skall jag gå ta en skön dusch och sen skall jag gå nanna.
Får se när jag skriver här igen.. Skriver dagligen i den andra bloggen.
Hörs.


Eftermiddagsjogg

Hej Raffe. Kom nyss hem från elljusspåret.
I förmiddags när min mina och jag och bella var i elljuspåret så har jag mätit upp nu att vi gick ca 1666 meter.
Nu i kväll så tog jag en liten längre sträcka. Jag var bort och snurrade på Åby ängar och den sträckan blev 3193 meter.
I förmiddags cycklade jag tre kilometer. Asså. Det känns så otroligt skönt att veta att man har rört sig en strecka på ca 7,8 km .
Jag måste se bra kul ut när jag är ute. Alla hälsade i kväll. Både tjejer och killar och barn. Och alla hade dom ett leende på läpparna. Speciellt alla i motsatta könet. Dom måste ha tänkt "Jösses vilket fläskberg som är ute". och vad jag svettades i spåret. Svetten bara lackade om mig.

Nu skall jag hoppa in i en skön dusch.
Hörs.

Söndag middag.

Tjenis Raffe.
I dag åt vi fisk och potatismos med en mager skaldjursås. Det var gott.
Nedan ser du en bild på maten.


I morgon skall jag till familjeenheten klockan halv fyra. Asså, det könns bara jobbigt att gå dit. Jag skall ställa kravet i morgon att dom mötena får hållas på kvällstid. Går inte det så får dom faktiskt klara sig utan mig. Börjar bli en aningen trött på det där skiten nu.
Skulle man räkna ut allt som det kostat med soc och familje enheten i pengar pga att jag har tagit ut tjänstledigt och tankat bil osv så skulle det bli tusenlappar. Jag tar inte tillbaka ett dugg om jag säger en prislapp på 6000 kr.
Och allt är pga den där jä..la idioten jag bodde ihop med förut. Jag har så fruktansvärda hat mot den människan att ingen kan förstå mig.

Nu när maten har smältit så skall jag ut i spåret på en joggingtur. Det skall bli skönt.
Hörs.

Söndag.

Hej Raffe. Nu har Malin åkt hem igen. Men snart ses vi igen :). Jag längtar redan
Vi har kommit igång med träning och diet. Asså Det känns så himmla bra med den biten.
Har till och med köpt en motion cyckel. I dag har jag averkat 3 kilometer och gått en rask promenad. Till kvällen blir det mer promenad och lite jogging.

I nästan en vecka har min privata blogg legat nere och har in kunnat skrivit där. jag hade råkat göra en konstig inställning. Men det är åtgärdat nu. Så nu kan jag skriva där igen från Mobilen.

I dag kommer Thomas över. Så det blir lite datorjobb och en massa datorsnack :).
Nu skall jag spela lite dator. Skriver mer sen i den andra bloggen om veckansom varit.
Hörs

Torsdag.

Hej Raffe.
Asså. Fy bubblan vad jag är trött. Satt klockan på ringning i morse klockan fem. Malin och jag skulle motionera tillsammans i morse. Klockan ringde. Jag gick upp och hon låg kvar. Det kändes inget kul. Gick upp 45 minuter till att inte göra något alls utan bara sitta vid köksbordet och dricka kaffe. Första morgonen också på ett tag utan giftet. Allt kändes så hoplöst. Men nu känns det bättre. Lite sug imellan åt. Aldrig att jag ställer upp på det igen att gå upp å motionera på morgonen.

Till middag skall Bellan och jag äta stekt kött och hemmagjort kryddsmör och till det skall vi ha pommes till. Det skall bli gott. Jag har verligen längtat efter kött. Till helgen skulle jag vilja ha taco. Vi får se hur det blir med det.
Jag skall över till syrran sen snabbis. Skall lämna ett par burkar.

Asså fy rackarns. Jag har träningsvärk i dag. Det känns som jag har haft sex i flera dagar i rad. Men det är bara att träna mera. Ju mer man tränar så minde ont får man fick jag förklarat på jobbet.
Nu skall jag fortsätta med maten. Skriver i den andra bloggen sen. Skriver väl här sen nån gång..
Hörs.

RSS 2.0