Lördag.

Hej Raffe.
Lördag i dag och idag har jag bara tagit det lugnt.
Nu i kväll gick jag ett varv runt spåret med stavarna och det var jätteskönt.
Igår var Bellan och jag ner till Nynäs på kalas. Carro fyllde 23. Det var trevligt som sjutton tycker jag. Hon är ingen liten flicka längre :)
 
I morgon om det är bra väder så ska jag åka ut på sjön å fiska. Men det blir väl som vanligt skitväder när jag planerar något kul.
Blir det skitväder så får jag vara hemma och tvätta och städa. För det skulle också behövas.
Idag dammade jag av mitt flygsimulatorspel som jag inte har spelat på ett tag. Förut var jag en duktig flygare och nu går det åt fanders. Men med lite övning så kommer man in i gängorna igen :) 
 
Smärtutredningen går sakta framåt. Nästa vecka har jag tre tider inbokade hos läkaren, sjukgymnasten och kuratorn. Det ska bli intressant å se vad dom kommer fram till :)
 
Sista semesterhelgen pajade bilen också. Det blidde 2500 för den reparationen. Så nu känner jag mig som en fattig kyrkråtta :D
Det var en tändspole som pajade när jag körde Bellan till jobbet. Så bärgaren fick hämta min bil och köra den till en bilverkstad. Tur att man hade en tilläggsförsäkring som är skitbra så bärgningen och hyrbil kostade ingen medan bilen var på verkstad kostade inget.
Men på tisdag får jag in en fet lön igen. Och då är jag på fötter igen.
Nu ska jag kolla lite tv och ta en kopp te.
Pöss

RSS 2.0