Gott nytt år.

Hej Raffe. Gott nytt år på dig och gott nytt år på alla som läser min blogg.
I dag tänkte jag inte skriva något i den. Hörs

Fredag.

Hej Raffe. Fredag och jag slutade tidigt från jobbet i dag. Nu är det här jul schemat slut och är åter på dom gammla tiderna om inget annat sägs på måndag.
Efter jobbet var jag upp till filmkedjan och lämnade videofilmerna som vi hyrde sist. Eftersom jag hade några slantar kvar sen barnbidraget så tog jag nu dom sista till att köpa lite gott att äta till nyår. var till Lidl och Hemköp och bolaget.

Jag har tvättat sen jag kom hem från affären och Bella har städat sitt rum jättefint och sen hjälpte hon mig med att dammsuga resten avlägenheten.

Tänk att i morgon är sista dagen på det här året och då har det gått 365 dagar. Snacka om sinnessjukt mycket man har hunnit med på den korta tiden. Jag tänker inte gå in på vad jag har gått igenom under detta år. Bara att jag är så glad nu att det är på väg åt rätt håll med allting. Kanske inte allt då. Min rygg och nackvärk får jag nog dras med. Det är nog något förslitet och sen finns det andra saker som jag kommer att få dras med. Men i stort så känns det bra.

Jag har spånat lite om det finns någon fritidssyelsättning som jag skulle gilla att hålla på med. Skall va så man kan komma ut och träffa nytt folk. Jag har funderat på en schack klubb. Jag gillar ju att spela och jag är rätt bra. Jag har jobbat som spelvärd på en schacksida på internet.
Sen har jag funderat på att börja simma i badhuset. Men då kommer man till det där med komplex. Jag är ju inte smal och jag vill inte att någon skall äcklas över min kropp, iförd i endast ett par badbyxor. Men det tåls ju att smaka på i allafall. Måste bara samla lite mod hehe. Sen har jag funderat på det här med skytte. Jag är bra på det måste jag få säga skälv eftersom jag har guld medalj i det. Men den sporten kostar ganska mycket. Så jag få se i framtiden.

Nu skall jag gå och diska upp middagsdisken, sen är det lite gos som gäller.
Hörs senare, annars hörs vi i morrn.

Torsdag.

Hej Raffe. En mycket irriterande dag har det varit.
Jag kom till jobbet i morse och blev utlånad som truckförare på ma-området. Jag proppsade på att Robbin skulle köra. Han kan ju köra och skall köra rätt mycket snart. Eftersom han skall börja på ankommande. Men tydligen så var jag mer kvalifiserad för jobbet och jag tycker att om jag är det varför har jag inte mer i lön för då. Så sjukt irriterande.
Men dagen tuffade på till fem över tre och jag längtade hem till Malin.
Jag har kännt mig som en kärlekskrank hela dagen i dag. Ville bara komma hem från jobbet å krama min underbara flickvän å pussa på henne. När jag tagit en fika hemma så började jag med maten. Det blev stuvade makaroner med korv. Det var jätte gott. När vi ätit upp så ville Malin åka hem. Jag följde henne till bilen och vinkade av. Jag tog en promenad med Molly så hon fick springa av sig. Och sen gick jag in och satt mig här vid datorn. Det är min dag i stort.

I kväll när Bella har duschat så har jag lovat henne lite massage. Så där som Malin brukar få när hon kommer hit.
Sen skall vi fika lite tänkte jag. Skall ringa Thomas också innan jag sätter mig och slösurfar vid datorn.
Å sen blir det nog lite gosa vid tvn eller nått.

Malins hårfärg blev jättefin. Hon är lika söt som en docka nu :). I och försig så är hon lika söt oavsett hur hon ser ut. Men fint är det nu ;). Jag skall färga mitt hår när jag får löning. Tänkte färga det i någon galen färg kanske haha. Framför allt skall jag klippa mig snart. Klippa mig kort! För jag ser ut som en vilde i huvudet.
I morgon skall jag till Lindén. Det blir mysigt och i morgon efter jobbet så skall jag försöka hinna med glasbanken.


Jag har börjat fantisera om ett nyare och bättre liv. Bättre ekonomi, bättre kost, mer motion, mindre godis, mindre fett, mer aktivitet (Så jag kommer ut å träffar folk), eventuellt bättre framtidsplaner när det gäller jobb å så.
Jag tror jag skulle bli en helt annan människa om jag börjar engagera mig i det som jag nämt. Jag är 35 år och skall jag fortsätta så här som jag gör nu så kommer jag att dö i förtid. Å det vill jag inte än. Jag vill hinna gifta mig (Igen) hinna skaffa mer barn, hinna uppleva barnbarn kanske barnbarnsbarn.
Rökning förbjuden 
Jag har ju gjort stora framsteg att sluta röka och det är ett väldigt stort steg i min livs förändring.
Mot slutet hade jag inte råd å röka. Så jag hade fått slutat i vilket fall som helst. Men jag känner mig stållt som har tagit mig hit där jag står nu.
I dag när jag ser en rökare så blir man lite äcklad. Fastän man kan få såna här röksug som är dom mest vidriga man kan tänka sig. Men då man hör någon hosta på grund av ciggaretten så förstår man hur lyckligt lottad man är som kan säga nej tack till ett os. Jag har inga problem att kyssa min flickvän exempel som är rökare. För jag älskar denna kvinna så mycket att jag glömmer bort att hon är rökare när vi har kärlek.

Men tar man någon annan som exempel. Vi säger att den människan hostar och hostar att det rosslar i bröstet, men de får inte upp något slem eller när det piper i luftvägarna på grund av rökningen. Då kan jag bli så här typ, sluta rök för fan, fattar du inte att det är på väg att bli kol. Men är man rökare så förstår man inte. Det gjorde inte jag heller men i dag gör jag det. I dag förstår jag att de i min omgivining blev väldigt äcklade av att jag rökte. Man rökte och luktade illa efteråt. Det är faktiskt så att den ikerökande blir illamående.
Men det fanns en grej till som gjorde att jag sville lägga av med rökningen. Det var min underbara dotter Isabella.
Hon har inte ens bett om att få lukta på en illaluktande pappa som luktade äcklig inpyrd rök.
Tänk bara så man höll på förut. här kommer ett par exempel.
Bella frågar om vi kan gosa efter maten som vi brukar göra när vi är själva.
När jag rökte så sa jag "Nä gumman, jag skall bara röka först så jag blir som mäniska" hmm. Bara där förstår jag inte hur dum i huvudet jag kunde bli :-(.
Nästa exempel är det här.
Bella frågar efter sin veckopeng.
jag svarar: "Nä hjärtat. Jag har inte så mycket pengar nu, du får den nästa vecka om pappa har fått in pengar." Nästan alltid handlade det om att jag var tvungen att ha pengar till ciggaretter, och då fick Bellas veckopeng bli lidande.
Asså När jag sitter och skriver det här så får jag ångest och kan inte låta bli och fälla tårar.
Att jag har varit så egoistisk och självisk. Tänk vad rökningen har sabbat för mig.
Jag är så glad att jag kommit en liten bit på väg. Det har gått två och en halv månad sen jag fimpade och märker nu att det finns ett liv att leva som är mångfallt gånger bättre än ett liv med ciggaretter.

Jag kommer säkerligen prata om det här igen, för det hjälper mig att minnas vilken bra människa jag har blivit sen jag fimpade och inte är samma egoistiska och själviska människa som jag en gång var.
Jag kommer heller aldrig be någon sluta röka. För det vet jag sen jag var rökare. Man blir bara förbannad som rökare när någon tjatar på en. Man måste vilja sluta själv, annars fungerar det inte. och vill man inte sluta så gör man ju valet att ha. Ja, du vet. jag behöver inte säga det. Eftersom du redan vet konsikvenserna att va rökare...

Nog om detta just nu. Nu skall jag gå snyta mig och torka tårarna. Sen är det den mysiga diskbänken som väntar.
Hörs senare.

Onsdag.

Hej Raffe.
Onsdag i dag och den sista semesterdagen. Känns lite jobbigt. Men snart fylls semesterdagarna på igen.
Min underbara flickvän har kommit idag. Jag har sett fram emot det som fan. Jag älskar verkligen henne.

I dag har jag städat, handlat och limmat Malins prydnadsfigur som hon fick av mig i julklapp. Så nu står den på torkning.
Det känns jobbigt i dag med rökningen. När jag stod där uppe på affären så kliade det i fingrarna att köpa en dosa snus. Men tänkte mig noga för. Så jag gick därifrån utan tobak :-).
Jag har lagt märke till att nu dom senaste dagarna har det varit jobbigt med det här att sluta röka, trots att det det var två månader och en vecka i går. Röksuget är jobbigt som fan. Om man tänker sig börsens kurva. Så ser mina röksug ut. Fast dom går över fort nu om man jämnför mot förut. Det är tur att man har "Puffen" och tuggummin.

Snart är det ett nytt år. Malin skall va här och det är jag jätteglad över. Att få fira in det nya året med den man älskar betyder så mycket. Det blir lungt och stillsamt här hemma. Och absolut inga smällare. För Mollan är så fruktansvärt skott rädd. Så mållan lär väl ligga på sitt rumm hela kvällen. Men att ta det lungt på nyårs afton skall faktiskt bli skönt.
Jag är sugen på att gå och köpa en kalkon å tillaga. Men det blir så fruktansvärt mycket mat.  Men något gott kommer det garanterat att bli.

Haninge-Sajt kommer att byggas om inom kort. Haninge-Sajt är min hemsida. Hemsidan kommer att ligga nere ett tag och kommer upp så får vi är klara grunden. Sen kommer det att vara driftstörningar. Men vi skall göra så att sidan blir trevligare att surfa på. Med tanke på antalet som besöker Haninge-Sajt så måste jag se till att besökaren inte tröttnar på att va på sidan.

Nu skall jag sätta mig och jobba lite med H-S.
Hörs.

Tisdag kväll.

Hej Raffe.
Vilken urmysig kväll vi har haft. Bellan gick och la sig vid kvart över tio. Vi har fikat och ätit godis, kollat på tv och suttit vid datorn. Den är maxad nästan. Skall kolla på snuten i hollywood 2 senare.
I dag har jag även betalat räkningarna. Det känns skönt. Inte mycket pengar kvar. Men alla räkningar blev betalda. Och jag har mat i frysen och ciggaretter behöver jag inte köpa eftersom jag inte röker.

I dag på dan när man mådde piss så var jag nära att tända en cigg. Men jag bet mig i läppen och undrade vad fan jag höll på med. Att jag kunde tänka så egoistiskt. Skall bli ändring på det nu har jag bestämt.

Mina gammla bloggar har jag skrotat nu. Det som stog där är historia nu.
Skall starta upp en blogg som kommer att va en dagbok som ingen annan än jag själv har tillgång till. Det är bara för att jag skall kunna skriva av mig på jobbet eller om jag är någon annanstans. Eftersom jag inte kan skriva på den här bloggen via mobilen. Utan måste sitta hemma vid datorn å skriva.

Nu skall jag chatta en stund med Thomas och se vad han har gjort för nytta. Sen är det tvn igen.
Hörs i morrn.

Tisdag.

Hej Raffe. Tisdag i dag och semester. Skönt att inte ha några förpliktelser i dag.
Skall åka upp till Haninge idag och köpa en leksak till Bella.
Hej då.

Måndag kväll

Hej Raffe. Vilken dag. Ta mig fan strömavbrott fram till middagstid. Fy fan vad tråkigt.
Men nu är strömmen tillbaka och vi har ätit middag. Det blev pizza. Gott. Min underbara fick lite skön massage efter middagen och sen ville hon åka hem så det inte blir för sent. På onsdag kommer Malin igen. Skall ringa Thomas i kväll om hans lilla uppgift han har haft under helgen. jag skriver mer om det i privata bloggen.

Så skönt det känns att inte jobba i morgon. Så det blir att gå till affären och köpa limm som jag skall laga Malins prydnadsak med. Den tappades i golvet. Jag såg på Malin att hon blev ledsen och jag blev lika så. Bara det inte betyder otur :-/. Men limm skall köpas och jag skall försöka laga den.

Kallsongerna jag fick av min fina i julklapp. Dom är så otroligt sköna. De är så lena och behagliga mot huden. Och dom är snygga. Så snygga att jag skulle kunna visa dem som vill se dom haha.

Som vanligt känns det tomt, tråkigt och helt värdelöst när Malin har åkt här ifrån. Men jag skall försöka att inte hänga läpp. Jag har ju vänner som jag kan bjuda på fika eller åka till dom å fika. Eller varför inte bara hitta på göra något själv och koppla av. Jag antar att jag måste lära sig att kunna njuta av lite ensamhet också. Fast än jag har svårt med det. Ser verkligen fram emot när vi flyttar ihop igen.

I morgon skall Bella och jag åka till Haninge. Skall kolla på den där julklappen jag har lovat Bella. Tänkte kolla lite på Guldfynd också. Kanske finns något som faller mig i smaken :-P.
Och sen av sluta med en fika på memo. En kompis kanske möta oss på fiket där.

I dag har jag namnsdag också. Det är Stefan. Inte en enda som har grattat mig i dag.
Snacka om att man känner sig bortglömd. Men men...

Nu skall jag skriva i den privata bloggen. Sen skall jag plocka in sakerna i kylskåpet efter ström avbrottet. För jag var tvungen att lätta ut dom på balkonen. För det var inte tillräckligt kallt i kylen.
Sen blir det nog en skön dusch och efter det lite fika&film&godis.
Ha det bäst!

Söndag kväll.

Hej Raffe. Vi kom hem från min syrra och hennes familj för en stund sen. Vi har ätit lite julrester från i går och så har vi fikat. Det var jättetrevligt.
Jag tappade upp en kopp glögg och satt mig vida datorn en stund medan min fina slingar håret. Hon har färgat det tidigare. Hon blir jättefin i håret. Jag gillar verkligen när hon tycker om att göra sig fin. Hon blir så glad i sig själv.
Men för mig är hon alltid fin oavsett hur hon ser ut. Nu skall jag kolla mailen och sen duka fram lite gottis till filmen som vi skall se. Hörs i morrn.

Söndag

Hej Raffe. I dag är det juldagen. Jul afton i går var underbar. Från mitt på dagen till kvällen var jag som jag har skrivit hos min syster och hennes familj och firat jul. Det var så kul. På kvällen kom min underbara flickvän som hade varit och firat jul med sin släckt. När hon kom så öppnade vi julklappar som vi hade köpt till varandra.
Jag fick chocklad och iste till min kaffe maskin som jag köpte till mig i julklapp, en huvtröja och tre par boxerkallsonger och ett knivblock med olika knivar och så fick jag Gillette produter och en magic bean. och min älskling fick en hårfön, smörgåsgrill och en vinflaska och en jättefin prydnadsfigur. Jag blev så glad för mina julklappar. Jag är så glad att jag har Malin. Fasten vi är oense i bland. Men det finns nog inget förhållande som är perfekt.

I dag är det en typ slappardag. Bella kommer om en stund. Hon skulle komma i morgon igentligen men ville komma i dag för hon ville ha sina julklappar och så längtade hon efter mig. Bella firade jul uppe i Norrtälje med sin mamma och sin mormor. Hoppas hon hade kul som jag hade.
På eftermiddagen skall vi över till Lindén igen och äta lite rester från igår. Det blev så mycket mat kvar :). Sen så skall vi väl hem och kolla på tv. Har för mig att någon sällskapsresan kommer på tv i kväll igen.

Så skönt å veta att man inte behöver gå till jobbet på tisdag och onsdag. Så det är lite långledig för mig. Så på torsdag och fredag blir det jobb. Sen är det nyårsafton. Hoppas min underbara flickvän vill fira in nytt år med mig.
Nu skall jag släpa fram dammsugaren. så det inte ligger så mycket hundhår på golvet.
Hörs senare.

Julafton

Hej Raffe.
Dagen började inte så lyckat. Men den blev bra och kommer att bli bättre.
Jag kom hem från syrran för en stund sen och då hoppade jag in i dusch. Det var hur skönt som helst.
Hos syrran firade jag julafton och det var Lotta med hennes barn och och Ullis med hennes kille. och Laijla och Christer med barn. Så vi var ett helt gäng. Det var faktiskt kul. Jag hade inte räknat med att få någon julklapp. Men jag fick en alladin ask med chocklad. Så jag blev glad. Till nästa jul vet jag att jag skall köpa med mig julklappar.

Snart kommer Malin. Det skall bli kul att hon kommer. Jag har saknat henne.
Nu skall jag inte skriva mer och förstöra julen med blogg. Nu skall jag sätta mig vid tvn med en kall öl.
Skriver mer i morrn. Hörs.

Litet julbord.

imag0112 (MMS)

Här sitter vi och äter ett litet julbord. Mysigt värre och hungriga som vargar är vi. Lax, jansson, prinskorv, köttbullar ägg, skinka och mycket mer. Smarrigt.


Litet Julbord.

Hej Raffe. Nu som sagt är det jul och god mat skall man äta. Eftersom jag skall till Lindén i morrn å äta julbord så tänkte jag äta ett i dag med, fast hemma. Maten är snart klar och tänkte skicka upp en bild sen.
Typ får jag inte äta ett hemma så är det inte jul tycker jag. Men nu skall jag gå fortsätta med maten. Hörs sen.

Fredag.

Hej Raffe.
I dag vaknade jag med enorm huvudvärk. Jag har aldrig kännt något liknande. Men eftersom jag har ont i nacke och rygg så är väll därför.
I dag är det dagen före julafton. Det känns inte. Jag har inte någon som helst julstämmning.
Jag slutade tidigare i dag för det var så lite jobb. Jag gjorde en chansning och messade min älskling om hon ville umgås i kväll och äta lite gott och kolla på en film. Jag hade tänkt å ta med mig julskinka och försöka förbätta på julstämmningen lite och vi kunde ha kollat film och mysit.
Det blir väl att sitta själv kolla på lite film och fika lite i kväll och eventuellt äta någon skinkmacka istället.
Snart skall jag handla lite som jag skall ha med mig till syrran eftersom jag skall va där i morgon. Att va tillsammans runt julen är en viktig del för mig. Så den här julen kommer vara en jul att minnas :(. För den är inte lik någon annan jul. Det är så jag skulle kunna välja bort julen om man man kunde.
Jag håller på att tvätta upp allt i tvättkorgen nu, så vi inte behöver va utan kläder.

I dag kom min privata blogg i gång efter ett tekniskt problem som var i går. Där har jag skrivit av mig massa saker som inte skall ligga på den ofentliga bloggen. Utan den privata bloggen är mer som en dagbok för mig. Den är privat och Ingen mer än jag skall läsa den. Den är även lösenordsskyddad.

Nu skall jag hänga tvätt. Skriver nog mer sen. här nedan kommer en julhälsning från mig. Hörs.


Torsdag eftermiddag.

Hej Raffe. Blev utlånad i dag igen till ankomstsidan. E kul faktiskt.
Min fina hade feber i morse och hon orkade inte åka hem. Så jag var hem på lunchen och gick ut med vovven. Malin såg inte pigg alls ut på lunchen. Så jag åt min mat och gick ut med vovven och sen åkte tillbaka till jobbet.
När jag åkte hem från jobbet så tänkte jag at det var så skönt å sluta tidigt just i dag när Malin var kvar så man kunde umgås lite å pyssla om henne när hon inte var pigg. Det blidde inte som jag tänkt mig. Hon åkte hem när jag kom hem.

Så vad händer i kväll då? Jag skall göra rent akvariet och dammsuga och sen skall jag kolla på film. En kompis kanske kommer över och fikar sen.
Skall försöka få i ordning på den privata bloggen också som jag låg å skrev i natt när jag inte kunde sova. För den fungerar inte nu.
Tisdagens inlägg här som jag råkade radera låg i "utkast korgen" Så jag gick inte miste om det. Men blomman som jag la upp till Malin har Malin sett. Hoppas hon gillade den. För hon har inte sagt något. Hon kanske inte gillar den så jag får väl låta bli att lägga ut såna bilder..

Det finns vissa drag hos människor som man ser när en människa går och bär på något som människan inte vågar säga. Det är obehagligt och smärtsamt. Och när man frågar om det är något så får man bara till svars at det inte är något samtidigt som människan kollar ner i marken och vågar inte säga som det är. Eller så säger den att den är konsentrerad på något speciellt. Jag har råkat ut för det nu och jag vet inte hur jag skall betté mig. Jag fortsätter i den privata bloggen å skriver om det när jag får i ordning på den.

Till middag tänkte jag göra stekt fisk med potatismos. Gott.
Nu måste jag sätta fart lite här så jag blir klar med det jag skall göra. Sen skall jag messa en massa med min kärlek. Sen kanske jag skriver igen. Hörs sen kanske.

Onsdag.

Hej Raffe.
I dag har det varit en normal dag på jobbet förutom att man blev inlånad till ankomstsidan i dag. Få stå i container. Inte det kuligaste kanske, men det är ok. Det är kul å göra något annat.

I morse kom min älskling som jag har längtat efter. Till middag åt vi det som vi skulle ha ätit i måndags om vi hade setts då. Då hade det gått ett år sen vi träffade varandra på chatten. Å till middag blev det pannbiff och potatis och brunsås. Det var jättesmarrigt.

Snart är det julafton. Det känns kul. Malin skall fira med sina föräldrar vilket jag också skulle vilja göra. Men det blir inte av. Så jag skall va med Lindén i år också. Det är bättre det än att sitta själv. Men nästa år får vi se.
Nyårsafton är inte planerad ett dugg. Lindén vet inte om de skall va hemma. Och Malin vill inte planera så långt fram säger hon. Så jag får sitta hemma med Bella å uggla. Om vi är själva så kommer det nog bara bli tv och något spel kanske. Till middag så får det lov att bli något gott. Det känns som det här kommer att bli den mest minnesvärda nyårsafton på länge.

Nu är det i allafall dags att gå ut med vovven på en pommenad. För hon går bara å småfiser :). Så hon måste göra sina behov känner jag på mig :). Hörs sen.

Tisdag kväll.

Tja Raffe. I dag har det varit jobbigt både psykiskt och fysiskt. Började morgonen med att snozza klockan Ett par gånger för mycket att det blev stress redan från morgonen. Sen när man fixat i ordningen frukosten och slängt i sig kaffet så var det bara att dra hunden runt parken :). Sen försöka själv gå på toa.
När jag kommer till jobbet så ser jag plockbuntarna och får ångest. Fattar inte att det är så mycket jobb. Och inte nog med ångest över plockbuntarna så får man ångest över dessa tisdagar under jul schemat då vi jobbar 6-17. Men det här var sista tisdagen för mig med de här cp tiderna för nästa tisdag och onsdag har jag tagit ut två semesterdagar. Jag skulle ha haft hela veckan. Men jag har tagit semesterdagar när jag måsdde så dåligt när det strulade sig.

När jag kom hem så började jag med middagen lite snabbt. Det blev rester och lite korv och makaroner. Det blev faktiskt gott :). Efter det så bar det i väg till affären för att handla de sista julklapparna. Skulle ha handlat julmat också. Men jag glömde matnotan hemma *Suck*. Det blev två julklappar till Bella och en julklapp till till Malin och så köpte jag fyra nya beckfilmer :) Nu börjar jag få ihop en del. Så jag måste skriva nummren så jag inte köper samma :-).

När jag kom hem kände jag ensamheten stiga mig åt huvudet igen. Så jag ringer Stefan. Han kunde ju inte prata nu. För han skulle träna. Och Thomas och jag satt och snackade länge.

Fick mms av min älskling. Hon har varit jätte duktig. Hon har bakat och stått i. Asså den kvinnan är en av guds änglar utan vingar. Det svär jag på. Fast än hon inte vill erkänna det. Jag älskar i allafall den kvinnan Så mycket. Ser verkligen fram emot att bo under samma tak med henne igen. Hoppas det inte dröjer för länge. I morgon kommer min älskling hit. Jag har gått å längtat efter henne så mycket.
Jag älskar denna kvinna så det knoler i bröstet på mig när hon inte är här.  Nedan finns en bild till min fina. Eftersom jag vet att hon är nyfiken på att läsa den här bloggen så kanske bilden gör henne lite glad i all huvudvärk.

En blomma till min älskling <3
Hörs i morrn

Måndag.

Hej Raffe. I dag är det måndag och jag känner mig sliten. Min "ToDo-Lista" är gjord.
I kväll var jag ner till solakuten och solade i en kvart. Asså så underbart. Somnade den här gången också :).
När jag kom hem så tog jag reda på disken. Å nu tänker jag bara ta kväller.

Rosen kommer från mitt hjärta

Sitter och tänker tillbaka ett år och grunnar. För i dag är det ett år som Malin (min flickvän) och jag träffades via passagens chatt. Jag har tagit fram chattloggen från den kvällen för exakt ett år sen. Tänkte läsa den innan jag går och nannar. Asså det här året har varit så innehållsrikt både på gott och ont. Å det bästa är att det är på väg att gå till det bättre för varje dag.

Malin har jag älskat lika mycket från den dagen vi träffades fram till nu. Och jag kommer att älska henne lika mycket i fortsättningen också om inte mer. För den kvinnan är magisk. Hon är som en drog. Man vill bara ha mer.

Till middag i kväll åt jag chickenbitts och kokt ris med currysås och grönsaker. Det var gått som fan. I morgon blir det nog makaroner och korv. För i morgon är jag ännu tröttare för i morgon är det CP tider på jobbet. Jag börjar kl 6 och slutar 17.
Jag har planer på att åka och handla i morrn inför julafton. Och jag tänkte köpa julklapp till Bella. Och jag skall inte köpa något mer märkvärdigt till mig själv. För i år köpte jag kaffemaskinen till mig i julklapp (Som jag redan har börjat använt). Jag är Så nöjd med den.

Jag snackade med Thomas i dag om jobbet jag har fått. Och jag har mer "Power" än han nu. Han skall eventuellt komma förbi i morgon kväll på en fika. Och nu skall jag gå och lägga mig på soffan och glo på tv. Skriver mer i morrn.
Hörs.


Min sista dos med champix.

imag0102 (MMS)

Här är min sista förpackning med champix.


Min lilla blogg

Hej. Detta är min nya blogg och hoppas jag kommer att trivas med den. Trivs jag inte med den så kommer jag att ta bort den. Men jag tycker det är vart att försöka sig på någon annan än de man tidigare har.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0