Semester snart slut.

Hej Raffe.
Semestern är snart slut. På måndag går jag och jobbar igen. Asså. Semestern bara flaxade iväg.
Men jag hade bara 4 veckor som jag delade upp 2 och 2. En vecka är sparad då det blir långsemester på fem veckor som troligtvis blir i Thailand. och jag tänkte dra nästa vinter och fira min födelsedag där då. Så nu håller jag på leta resesällskap.
Men det är långt kvar. Siktet är inställ så i alla fall. Men det kan hända mycket på vägen. Vet i alla fall att jag har totalt 6 veckor nästa år.
 
Den här semestern har vi inte hittat på så mycket. Bella har mesta dels varit i Eskilstuna hos sin kompis och jag har varit på landet. Det blev bara så. Antar att hon har andra behov än att va med pappa hela tiden.
Men jag har i alla fall varit på landet och det har varit superskönt. Det är varmt å gott nu. Synd bar att det är totalt eldningsförbud bara. Jag saknar det här med att grilla. Men man får steka sin köttbit istället.
 
Jag åkte hem från landet i dag. För i morgon ska Bella och jag och hennes kompis åka till Malmköping och gå på malmamarknaden. Det är superkul. Det är en marknad som vi gått på flera år i rad och det har blivit som tradition. Marknaden har live artister, över 300 knallar, tivoli mm. Så det blir en heldag där. Vi tar med oss mat och äter längs vägen å fikar mm.
 
Nu blir det soffhäng. Ha det fint alla fina!
Tänk på att drick mycket i värmen och tänd för fan inga grillar så det blir mer skogbränder.
Pöss!

RSS 2.0