En liten uppdatering.

Hej Raffe.
Här kommer en liten uppdatering efter några månaders uppehåll. Jag vet inte riktigt när jag kommer tillbaka och skriver varje dag. Men nån dag så gör jag det.
 
Planer hade jag om resa. Men inte blev det något sånt. Pengarna har fan inte räckt till. Bella har ju tagit studenten nu å så. Och där dit sprang väl dom mesta pengarna som jag hade sparat till resa. Och nu snart ska jag besikta bilen. Och jag har dom känningarna att bilen inte kommer att gå igenom besiktningen. Och då lär det ju gå en massa tusenlappar till det med.
 Så resan ser jag inte i sikte på än. Men det kommer :)
 
I går var jag in på magnetröntgen i Farsta. Jag har satt en boll i rullning nu gällande ryggen. Hoppas dom kan göra något nu eftersom jag har gått så här länge med smärta. Så jag har begärt en nyutredning och är det så inte dokton här kan göra nått så ska jag se till att dom får skicka mig vidare till någon som vet hur man ska göra mig hel igen.
 
I helgen har vi haft den åriliga "skärgårdsmysdagen" på landet också. Carro och Pontus bjöd in vänner å bekanta och dom grillar och dricker och så har vi femkamp. Det är väldigt uppskattat.
 
Appropå landet. Så underbart det är där ute. Nu i år har det blivit lite mer fiske också. Och resultat blir det också. Det har blivit rätt mycket abborre.
Jag har köpt en rortabel dusch dit också som man laddar med ström via usb kontakt. Asså det låter inte bra när man förklarar det. Men den är ruggigt bra. Så nu har jag det man kan önska sig där ute. Det är nästan samma bekvämlighet som hemma vi VH.
 
Oliver blir snart ett år också. Tiden går ju så jäkla fort. Men asså. Han är så otroligt gullig. Men han är duktig på att bitas. Allt ska ske på hans villkor haha. Men ha är som sagt väldigt go.
 
Nu ska jag lägga mig på soffan och titta lite på tv. Ha det bäst allihopa.
Pussar och kramar!

RSS 2.0