Snart helg.

Hej Raffe.
Snart helg igen och då ska jag åka ut på landet.
Det är valborg också och brasan ska tändas. Men det skippar jag i år. Jag tänkte vara på landet och vila upp mig.
Jag har köpt en ny gasolvärmare istället för att hålla på att släpa tung ved med mig ut till landet. Det ska bli intressant å se om den fungerar.
Jag ska köpa nån koppling så jag kan köra gasolköket på samma gasoltub. Och lamporna har jag börjat driva med solcell. Så nu kommer jag slippa lukten från oljelamporna också. Allt till det mycket bättre. får jag hoppas.
I vecka så var jag och Bella och köpte oss varsina nya mobiler. Bella ville ha en nyare Iphone och jag köpte mig en Samsung S9.
Måste medge att jag är rätt nöjd med mitt köp. Det blidde en lila telefon den här gången.
Det tar ett tag innan man kommer underfund med alla finesser på telefonen. Det är nästan så man behöver högskoleutbildning för att förstå allt :D
I dag fick jag mitt läkarutlåtande också som jag har väntat på jättelänge. Så efter jag öppnade det så gick jag in på försäkringskassan och ansökte om handikappersättningen som jag berättade om förut. Så nu är det bara att vänta å se om jag kan få ut något för mina merkostnader.
 
I helgen som va så var jag ut på landet.
Det är så mycket blommor redan på landet att man blir alldeles salig när man känner doften av dem.
Jag satt å knåpade ihop videoklipp om drömmarnas ö del 2 i veckan också.
Kolla länken så får ni se hur det blev. Jag la först upp den på Youtube. Men dom var inte så pigga i videon så jag tog bort den och la den på min server på Haninge-Sajt istället.
Vill du inte spara ner den så är det bara att klicka på "Öppna" när du får förfrågan.
 
Nu ska jag gå borsta pliggarna och sen sova.
God natt alla fantastiska människor.
Pöss

Lillördag.

Hej Raffe.
Lillördag igen. och halva veckan är gjord. Jag har gått upp på 50% den här veckan och det känns otroligt bra.
Det värsta är ekonomin. Men den är inte helt åt helvete i ännu. Men om jag inte får pengar snart så lär det gå åt pipan där också.
 
Båten är i drickat också.
Och det känns helt underbart. Nu i helgen ska jag åka ut på landet. Jag var ut förra helgen också. Men då sov jag inte kvar. Jag vår städade och tog hem sängkläderna för tvättning osv.
Det är mycket jobb ute på landet nu innan man kan bara kan åka ut och koppla av. Men allt det här jobbet är faktiskt en sorts avkopplande. Man får ro i själen.
Dom som har varit med ut till Frinsholmen eller "Drömmarnas Ö" som vi nu kallar denna fantastiska ö, vet vad jag pratar om. Kolla mitt fina videoklipp som jag har gjort om just denna ö (Den öppnas i nytt fönster till You tube). Man längtar hela tiden när man är hemma att få åka ut. Men snart så.
 
I dag till middag blir det ryggbiff i ugnen med stekta grönsaker. Det är rätt gott det när det är lillördag. Sen blir det nog bara slappa resten av kvällen.
Nu ska jag fortsätta med middagen. Ska försöka skriva mer snart igen.
Kram alla fina vänner :)
 
 

RSS 2.0