Lördag.

Hej Raffe.
Lördag idag. Det har stormat hela natten och det började regna nu på morgonen. Men det skall bli bättre väder till eftermiddagen.
Vi började morgonen med en skön sovmorgon och sen en underbar frukost.
Idag blir det inte så mycket gjort. jag skall hela mitt innre idag.
Skriver mer senare. Hörs

Semester nu.

Hej Raffe. Nu är det helg och semester. Jätteskönt tycker jag att det är. Jag skall verkligen ta vara på den här semestern och vila upp mig.
I kväll har vi spelat maxiyatzy. Och jag vann. Vilket känns kul :-).

I morgon skall vi grilla och så skall vi äta kräftor. Som jag har längtat efter det. Det blir inte mycket längre det här inlägget. Jag ät trött och skall gå och lägga mig
Hörs

Packat

Packat & Klart.
Har packat nu till landet i morrn. Drar så fort jag slutar jobba i morrn.
Asså. Det finns vissa saker som gör mig uppretad och surig. Jag är en sån tror jag som bygger upp småsaker inom mig så det blir en stor sak. Nu i kväll hände det en liten sak och den saken tog jag väldigt illa vid mig.
E kanske inte lönt att skriva om det här. Så det får bli privata bloggen.
 
Asså det skall bli så skönt att åka ut på landet och slippa allt skit runt omkring en för ett tag. Vet inte riktigt när jag kommer hem därifrån. Men det kvittar väl. Jag är barnfri nästa vecka och jag har semester. Så jag kommer att ta dagen som den kommer. 
Nu orkar jag inte skriva mer här.
Hörs.

Torsdag.

Hej Raffe.
I dag har det varit en lite smått stressig dag. och när jag kom hem från jobbet så la jag mig en stund på sängen. Det börjar bli en vana nu efter jobbet. Det är så skönt att bara lägga sig ner och varva ner.
 
Efter vilostunden fick jag nya krafter. Jag städade hela lägenheten och lagade middag på samma gång. Så¨Bella och jag avnjöt den tillsammans. Till middag blev det makaroner och köttfärssås.
Efter maten begav vi oss ner till Häringe. Vi strövade om kring i skogen i ett par timmar och kollade efter kantareller. Men det blidde inga alls. Men vi stötte på ett riktigt fint smultronställe.
Å jösses vad gott det var med smultron. När vi plockat så satt vi oss och avnjöt dom och kollade på utsikten över båtklubben. Asså det var så fint och så varmt och skönt. Man känner att högsommarvärmen är på väg.
Vi avslutade våran fina kväll ute med att åkta till affären och köpte en varsin glass. Det var mys.
Nu skall jag skriva lite i den privata dagboksbloggen om vad Thomas har kommit fram till. Sen har jag annat å göra. Så skriver i morgon kväll ute från torpet. Hörs.
 

Lill lördag.

Hej Raffe.
jag har tänkt fram och tillbaka angående bloggen. Det är skitjobbigt att skriva lösen varje gång man skall in på sin sida osv. Den klantiga kommentaren jag fick i min e-post ignorerar jag. Jag antar att man får lov att ta lite skit ibland. E man så att man retar sig på min blogg så behöver man ju inte gå in å läsa den. Det har jag kommit fram till.
 
Idag har det varit ganska mycket på eftermiddagen på jobbet. Så hoppas kvälls skiftet jobbar undan det till i morgon. Annars har det gått rätt så bra idag.
När jag kom hem var jag ganska trött så jag la mig på sängen och slappade en timme. Sen när bellan kom hem så bestämde vi oss att mysatill den här lill lördagen genom att äta ute. Efter lite protester mot kina mat så åkte vi till Laguna och handlade. Vi skulle ha ätit där men kom på den briljanta idén att mysa hemma. Så vi tog vår mat och gick hem och åt. Vi bänkade oss i stora dubbelsängen och åt och tittade på Lejonkungen 2 och 3. Det var jättemysigt.
 
Nu har jag kommit från en varm och skön dusch. Min kropp behövde det väl kände jag. Nu skall jag ligga och sappa en stund framför tvn. Sen är det läggdags. Imorgon är det verkligen städa som gäller innan vi åker ut på torpet på fredag. Jag hade andra planer, men väljer torpet. För jag känner att jag får ut mer av det.
Hörs sen.
 

Tisdagen den 26 mars.

Hej Raffe. Idag är jag äckligt trött. Känner verkligen alla krämpor från topp till tå just nu. Jag känner mig inte i form riktigt. Lätt irriterad och tjurig känns det som. Mycket beror på vädret. Nu är bloggen lösenordsskyddad ett tag fram över för vissa. Orkar inte med folk som skall förstöra å så. I dag blir det grillkorv och pommestill middag. Det är rätt så gott.
När jag slutade jobbet så åkte jag hem å böt om. Sen åkte jag ner till båtplatsen för att ösa båten. Det var inte alls mycket vatten i den som det var i går. Efter det gasade jag till filmkedjan ihanigne för att lämna tillbaka filmerna vi hyrde i helgen.

I kväll skall jag betala räkningarna också. Och efter det skall vi iväg på en fika. Nu skall jag röka, sedan börja med maten. Hörs

Måndag.

Hej Raffe.
Måndag och har varit ledig en vecka. Det känns i mina fötter vill jag säga. Sen e jag lite less på en av mina bloggläsare. Jag fick en spydig kommentar i min epost. Det gör det hela inte så kul att fortsätta skriva. Så jag funderar på att lösenordsskydda min blogg.
Och jag har ingen lust att skriva mer idag.
Hoppas jag får tillbaka gnistan att skriva igen. Hörs kanske

Midsommarafton

Hej Raffe.
Då var det midsommar igen. Började med att sätta klockan på ringning klockan halv åtta i morse. Skulle åka in till fastlandet å köpa den sista midsommar middagen. Det blåste apa på sjön. Men jag tog mig oskadd fram och tillbaka.
På eftermiddagen åt vi sillmiddag och lite annat eftersom alla inte äter sill. Det var jättegott.
Till efterrätt åt vi jordgubbar med vispgrädde. Sen byggde vi en läger eld i viken där vi grillade senare. Så vi åt och drack gott och lyssnade på musik. Det var jättetrevligt. Gud vad jag saknade min underbaraste i kväll. Hade verkligen velat fira midsommarafton med henne. Men ville jobba istället. Hon är duktig.

Jag får se om jag åker hem lördag eller söndag. Jag har inte bestämt mig än. Jag kan ju lika gärna vara här som jag är hemma. Hade min fina velat ses så hade jag åkt hem i morrn. Men eftersom hon sa att hon inte visste om hon skulle jobba eller inte så går det inte att planera något. För är det så att hon och jag säger att vi skall ses i morrn och jag åker hem. Så ringer jobbet in henne så sitter jag själv när jag lika gärna va på torpet. Därför vill jag inte planera om jag skall hem i morgon eller inte.
Nu orkar jag inte skriva mer. Skall ta sista ciggen för i kväll. Sen är det sova. Natti Natti
Hörs

Torsdag kväll.

Hej Raffe. Dagen före midsommarafton. I dag var nog varmaste dagen på torpet i år. 25 grader i skuggan var det.
Jag har inte gjort många knop i dag. Vi har fiskat största delen av dagen och så har jag solat och plaskat i vattnet. Med andra ord njutit av semestern.
Jag saknar min fina jättemycket. Hon skall jobba i morgon. Jag tycker hon är jätteduktig som orkar och vill jobba en midsommarafton.
Till middag i dag blev der pasta med köttfärssås och så hade vi en burk ravioli i bolognese sås som bi rörde ner i pastan med köttfärssåsen. Det var jättegott. Och så hade vi majs till.

I morgonbitti åker jag hem för att handla det sista för midsommarafton. Jag har satt klockan på riktning kl 07.30. Så kan jag hänga på låset när dom öppnar, så jag kommer ut fort igen på torpet.
Nu skall jag sova. Jag är jättetrött. Hörs

Onsdag kväll.

Hej Raffe.
Ligger i sängen nu. Har plockat fram godispåsen och satt på radion och ligger och kopplar av.
I kväll känner jag mig som världens lyckligaste man. Min andra hälft och jag har blivit ett igen. Och att min klump i magen skulle försvinna hade jag ingen aning om i går när jag var här ute på landet.
Men i dag när jag ligger här och skriver så har jag ingen klump i magen längre. Nu har jag pirr i magen av kärlek. Jag älskar verkligen min fina Så mycket. Hon betyder Så mycket för mig.

När jag kom ut hit igen på eftermiddagen så var jag hungrig. Jag hade med mig kebab med bröd som jag hade köpt igår när jag köpte pizza. Det var jättegott.
I kväll har jag fiskat och fick ett par stora abborrar. Så jag saltade in dem ikväll och i morgon skall jag lägga dom i röken. Så i morgon blir det rökt abborre till lunch. Det är smarrigt
Asså. Jag är sjukt irriterad på rådjuren här ute. Dom har ätit av alla blad på jordgubbsplantorna så det finns bara själkar kvar på plantorna. Jävla djur.
I morgon skall Laijla och jag slå vass. Det kommer att bli så bra när det är färdigt. Sen skall vi åka runt på llika ställen å fiska. Det är kuligt.
Nu skall jag lösa lite korsord innan jag somnar. Hörs i morgon

Måndag

Hej Raffe.
I dag är det första dagen på semestern. Inte för att jag tagit det lungt. Jag har fixat badplatsen och klippt alla gräsmattor.
Så nu är det fint till midsommar.
Medan jag jobbade å slet så låg Stina på bryggan och lapade sol. Hon har fått bra med sol idag. Det är tur att jag har After Sun med mig så hon får smörja in sig sen.
Till middag blev det korv och vita bönor och så hade vi kyckling till. Det var gott med mat efter en lång arbetsdag.
Känns som jag är på väg att få mer träningsvärk än vad jag har :s.
När jag fixade stranden så passade jag på att fixa mask till fisket ikväll. Jag har fixat en hederlig metrev till Stina istället för metspö. Hon sa att hon skall fiska med den när vi åker iväg. Det skall bli mysigt.

I morgon skall jag fixa bryggan så jag kan lägga mig längre in med båten så så jag ligger skyddad. Annars blir det ganska lungt i morgon. E så glad att jag träffat min nya vän Stina. Hon är en fin vän. Lätt å prata med och humor har hon. Och det gillar jag!
Ikväll har jag lovat Stina massage. Jag berättade att jag har masserat mycket och får lätt abstenens om jag inte får massera. Hon sa snabbt att jag får massera henne haha.

Ikväll när vi fiskat skall vi spela plump och dricka vin och äta godis. Det är mysfaktor. Nu skall jag sätta fart med disken så vi kommer iväg å fiskar. Hörs

Söndag

Hej Raffe. Vilken dag. Åkte hem i går kväll för att Bella skulle på kollo i dag på morgonen. Det var tur att vi åkte då. Hade vi åkte i morse här ifrån så hade vi blivit blöta. Strax efter två i dag hämtade jag Stina i brandbergen. Och klockan 3 ringer Bella och frågar vem som skall hämta henne. Det var Jenny som skulle hämta henne. Men hon fuckade till det så jag fick hämta henne.

Jag köpte en ny grill i dag.
Vi testade den ikväll. Men innan jag fick ihop den. Jag höll på i ett par timmar. Den var i mollekyldelar haha.
Medan jag fixade middag så gick Stina runt å kollade. Hon tycker allt är så vackert här.
Till middag blev det etrecote med potatissallad, sparris och lite majs. Och som picken över i:et så delade vi på en hummer. Och till maten hade vi öl och vin till. Det var smarrigt som sjutton.

Nu skall vi fixa lite. Sen skall vi spela kort. Å efter det sova. Skriver mer i morrn. Hörs

FaceBook

Hej Raffe. Så fort jag kommer hem så rycker några till namn på min facebook vän-lista. Jag har vänner som inte behandlar mig som vän på facebook och då finner jag inte någon som helst anledning till att dom skall va kvar.
Sen gör det samma vad dom har för status i mitt liv. Det skiter jag fullständigt i. E jävligt trött på människor som inte kan behandla mig med respekt. Usch.
God natt.

Lördag kväll.

Hej Raffe. Det går att skriva från mobilen nu. Så nu behöver jag inte skriva från fiskesidan när jag är ute på torpet.
Bra jobbet blogg.se!
I dag har det regnat lite. Så på eftermiddagen kunde vi börja med potatislandet. Fy fan vad jobbigt det var. Asså svetten bara lackade om oss. Men fan så bra det blev. Så i sensommar har vi egenodlad potatis. Smarrigt.
Båten går så bra. E verkligen nöjd över mitt klipp. Och vad bensinsnål den är. Asså Det känns så bra.

Jag ser fram emot i morgon när jag kommer tillbaka till landet. Stina skall med då som jag berättade på fiskesidan. Undra hur Stina tycker om landet. Hon har ju bara sett bilder där ifrån. Asså. Det är svårt att låta bli att gilla landet. Jag tror hon kommer att trivas. Tänkte köpa med mig lite räkor ost och kex, druvor och en flaska vin i morrn för att fira in semestern.

Tant älg har börjat härga ute på landet också. Den har gått å ätit på Laijlas plommonträd och jordgubbsplantor. Det är bara strån som står upp i hennes lådor haha. Vi skall testa att ställa ut ett par skrämmor så kanske skogens konung håller sig borta. Rådjuren är bra vackra också. Jag såg en stor en nere vid båthuset när jag stod vid vattenpumpen. Den var jätteståtlig.

Nu skall jag ta en öl och bara koppla av. Ha det gott alla trogna läsare.

Testar

Testar att skriva ett inlägg från telefon. Måste testa om det fungerar.

Torsdag kväll.

Hej Raffe. Vilken händelserik dag.Skolavslutning och det innebar en extra timme somvmorgon.
Skolavslutningen var jättefin. Och vilken tur med vädret de hade den här gången. Det är inte ofta det är så vackert väder på skolavslutningen. Asså. Jag undrar vart tiden tar vägen. Bella går sista året på Åby skolan.
Här nedan finns lite bilder från skolavslutningen.
Här ovan står fröken med gråten i halsen och berättar varför hon kommer att sluta som lärare.
Bella tar emot en sak och kramar om fröken.
Här har vi självaste prinsessan :)
Här uppträder barnen med en sång.

Här är en bild på rektorn när hon håller ett litet tal eller vad man skall säga.

Här uppträder barnen yttligare en gång.
En av eleverna skall föreställa någon presentatör om vad någon/några elever skall genomföra.

Varje år har jag fixat någon tårta eller bakelse till bellan som en grej att fira. Så i dag blev det en chockladbakelse med grädde och jordgubbar. Den var Inte kallorisnål. Men fan så gott det var. och det tyckte främandet också.
Och till middag åt vi smörgåstårta med skaldjur. En sån här dag skall man inte glömma. Och det tänker jag inte göra.
Vissa saker i mitt liv känns bättre. Jag mår bättre och jag är gladare. Vet inte om det är tillfälligt, eller om det är för evigt. Men jag har pratat med en kompis och jag har följt hennes råd. Fortsätter jag att forma mitt nya liv så här så kommer jag snart att va upp på fötter igen. På fb skrev en tjejkompis en grej som jag hajade till på. Det var så sant och jag kommer att ta lärdom av dom orden. Hon skrev: "Jag har ett ansvar att göra mitt liv så bra som möjligt. Jag är ju bara den jag är, en enda gång i livet...." Och mitt uppe i allt som kretsar king en nu, så passar det där in.

Asså. Vad irriterande, Jag har en flugga som surrar här. Den är snabb som fan. Och den börjar gå mig på närverna. När jag frågade Tristan om han ville hjälpa mig att ta flugan så tittade han på mig med en skön blick. Precis som "Kan du inte ta den själv" hehe.

Igår skrev ju jag att jag skulle avinstallera lite på min telefon. Men jag kom aldrig så långt.Och jag har inte gjort det nu heller. Får se när det blir av.

 I morgon blir det kul. Jobbar som vanligt och direkt efter jobbet så är det hem och packa in i bilen och sen åka och handla det sista och sen är det TORPET :)). Som jag har längtat.
I helgen skall vi göra i ordning nya badstranden. För vi skall sitta nere vid strandkanten å grilla till midsommar. Det är mysfaktor på högsta nivå. Sen skall vi spela fem kamp.
När jag är ute på torpet nu i helgen så kommer jag att skriva i bloggen på fiskesidan som finns på Haningesajt.

Nu skall jag döda den där flugan. Sen hoppa i duschen å ha det skönt en stund. Sen är det kanske tv för resten av kvällen. Hörs.

Onsdag kväll.

Hej Raffe. Nu är jag äntligen på väg att bli klar med städningen. Avslutade nyss disken. Så nu tar jag resten i morgon. innan vi åker å handlar. Sen efter middagen skall vi i väg direkt.
 
Vi var över till syrran efter middagen. Bella skulle klippa sig. Hon blev så fin min prinsessa.
Asså det känns som folk tycker jag gnäller när folk frågar mig hur jag mår. Det är bara en känsla som sagt. 
Skall börja med att säga att allt är tipptopp istället, så slipper jag få den känslan. Jag får inte den känslan hos alla, men en del. Fast igentligen mår jag piss typ.
Jag vet att det kommer att gå över i sinom tid.
En kompis till mig sa att jag behöver träffa en ny tjej för att komma över en sorts tröskel. En kontakt annons är ett bra alternativ sa hon. Hon och jag satt och snackade via fb innan jag diskade. Jag är så glad för hennes skull. Hon har sagt upp sig från jobbet och börjat jobba med det hon vill jobba med. Det hon har utbildning för. Hon har varit i huset i många år. E så glad att ha vänner som henne som ställer upp. Sånna vänner vänner växer inte på träd.

I morgon är det skolavslutning också. Asså. Min prinsessa har blivit så stor. Satt och kollade på foton då hon gick i 6 års verksamheten. Asså jag miss den tiden väl. Det känns inte som det var skitlänge sen. Men det är det.
Nu skall jag surfa rund bland lite videoklipp å mysa. Hörs.

Onsdag.

Hej Raffe. "Denna dagen ett liv" I dag har jag jobbat, jobbat och åter jobbat. När jag kom hem så bytte jag om och gick å handlade middag. När jag kom hem så skickade jag in maten i ugnen och sen började tvätta. Och jag tog fram damsugan och dammsög hela kvarten. Nu är snart maten klar och vi skall äta. Sen blir det mer städa. Tänkte hinna med allt idag och köra sista handlingen i morrn och på fredag bär det av ut på landet.

Jag skall avinstallera några spel på min mobil. Bland annat Scramble. Det är ingen som accepterar inbjudan till nytt spel. Antar att dom inte gillar spelet längre. Men man kan ju tacka nej till inbjudan. Sen skall jag avinstalera Army sniper. Det är inget kul och sen skall jag avinstallera Opus som inte heller är kuligt. Här om kvällen installerade jag kik. Det är nog det bästa kommunikationsprogramet jag vet. Men nog om det.

Jag känner saknad av en viss person :(. Nu har jag inte tid att skriva. Skriver väl mer sen.
Hörs.

Tisdag kväll.

Hej Raffe.
Asså. kvällarna går aldeles för fort. Jag tycker inte jag hinner med något alls.
Jag har packat det jag köpte i dag i torpetväskan. Det var en ny gasol och lampolja å lite sånt där. Jag håller på att bunkra upp inför nästan hela nästa vecka. Och så har jag satt bilbatteriet på laddning så jag kan ladda telefonen ute på landet. Det går inte så mycket batteri nu mera när man är på landet. Eftersom jag inte messar lika mycket som förut. Men Bilbatteriet kommer att hålla hela veckan :)

Till middag idag blev det paj och sallad och bröd. Det var smarrigt.
Paj med sallad.
Och till efterrätt blev det jordgubbar med vispgrädde.
Jordgubbar med vispgrädde.

I går när jag var på Jula så köpte jag nya flytvästar. Så om någon bekant skall med så får den ta min gamla flytväst. Eventuellt så får jag sällis ute på torpet nästa vecka när jag är barnfri. Det blir mysigt.

Asså. Fattar inte att jag kan få såna förhårdnader på hälarna. Så när jag höll på i duschen så passade jag på att raspa hälarna. Så nu är dom lena som babyfötter :D.
Skall fixa lite mer med packningen nu eftersom jag går på semester nästa vecka. Och det blir  lite mer packning än vanligt. Jag längtar så efter lite ledigt. Sen kunde det ju ha varit lite roligare om det inte fuckat till sig med allt. Men antar att det är livets gång och att jag måste acceptera och gå vidare.
Resan jag hade fixat har jag sålt till Thomas. Jag kände att jag hade ingen lust att åka. Jag vill ut på landet i stället.
En skansentripp kanske det eventuellt blir av någon dag nästa vecka. Det ser jag fram emot väldigt mycket. För förra åtet blev det fan ingen skansen för Min del. Men i år skall vi gå.
Nu skiter jag i det här för ikväll. Sov gott alla som smygläser min blogg :))

Tisdag eftermiddag.

Hej Raffe. E lite trött. Har varit en relativt lugn dag på jobbet i dag förutom att brandlarmet gick. Det var en som körde ner en sprinkler i taket på e-området. Det blidde lixom massor med vatten. Jag frågade underhåll hur mycket det rörde sig om och det var några tusen liter vatten. Snacka om att det blev mycket förstört.
Men annars har det gått bra på jobbet.

Efter jobbet så åkte jag runt lite i Haninge. Jag tog mig en shopingtur i dag. Men jag fann inte något speciellt.
Köpte paj i dag så i dag blir det ost&skink paj och köttfärspaj och sallad och vitlöksbaugette.
Inhandlade dom på ica maxi. Det är sånna här stora pajer. Det skall bli väldans gott.

I kväll skall jag hålla på med lite egenvård. E i behov av det känner jag. Efter det skall jag lägga mig på soffan tillsammans med Bella och äta jordgubbar och grädde.
Skriver mer sen. Hörs.

Måndag.

Hej Raffe. I kväll har jag ont i huvudet. Och jag har fått en propp i ringfingret. Det känns som jag har något runt stort i ringfingersleden och det spänner och gör ont. Hoppas det inte är farligt.

När jag kom hem från jobbet så åt vi lite. Det blev lite grilat och efter Maten så åkte jag ner till sjön och förtöjde båten ordentligt och satt på fendrar som jag köpte i går. Nu har jag en båt så jag kan ta mig till och från landet. Det känns otroligt skönt.
Det finns saker jag går och retar upp mig på och retat mig på det väldigt länge. Vad det är går jag inte in på är. Skriver det i den privata dagboken. Jag blir verkligen putt. Men alla säger att man skall inte gå reta sig på det som hänt. Utan att man skall se framåt.

Nu skall jag gå och ha det skönt i duschen. Sen skall jag spela lite wf framför tvn. Hörs.

Söndag eftermiddag.

Hej Raffe. Hemkommen från den vackra skärgården nu. Asså. Det har varit så underbart i helgen.
Jobbat och slappat och gröderna har vuxit så det har knakat.

Nu skall jag slappa resten av dagen och sen är det tv soffan som gäller.
Till middag blir det lite grillat och sallad. Det blir smarrigt.
Nedan ser du lite bilder från torpet.
En knippe sparris som vi skördat på landet.

En bild på Laijlan

Grillen är tänd.

Massor av mat att grilla.

Det är så jag längtar ut till landet igen. Vi skall åka ut till landet igen redan på fredag efter jobbet nästa vecka.
Ha det bäst alla. Hörs.

Torsdag natt.

Hej Raffe. Skall snart gå lägga mig. Skall jobba förmiddag i morgon, därför vill jag gå lägga mig nu så inte jag är död i morgon.
I morgon efter jobbet skall jag åka och handla lite grann. Sen skall jag hem å packa. Och sen är det landet som gäller. Jag får sällskap ut till torpet den här helgen. Det skall bli kul.
Vi har pratat om att spela plump i helgen. Kommer ihåg när jag och Malin var ihop. Då lärde hon mig och spela plump. Hon lärde mig en massa. Det glömmer man inte. Saknar faktiskt dom stunderna.
Men det skall bli skönt att komma ut i morgon eftermiddag. Det skall bli kul å se hur mycket det har växt i landet. Laijla sa att allt som jag planterat har kommit upp. Så jag får väl börja med att gallra lite :)

I helgen så kommer jag inte skriva i den här bloggen. Då kommer jag att skriva i bloggen på fiskesidan som finns på Haninge-Sajt. Eftersom det inte går att skriva i den här bloggen från min mobil. Jag tycker det är så förbannat sjukt att inte blogg.se kan fixa till det. Det är en stor sajt, men dom kan inte fixa till så det går att skriva på bloggen från en android telefon. Det är så  dom får stora tummen att peka neråt.

Nu skall jag lägga mig att skriva vad som skall inhandlas och det som skall tas med ut till landet i morgon. Sen är det dags att blunda och drömma sig in i min egna lilla värd. Ha det bäst alla.

Torsdag.

Hej Raffe. Torsdag i dag och näst sista arbetsdagen på den här veckan.
I morgon efter jobbet så är det landet som gäller. Om inte det blir några dramatiska ändringar i min planering

I dag har jag varit duktig och sorterat papper och satt in dom i pärmarna. Jag har dammsugat och dammat. Så nu är det slappa lite innan jag skall iväg till jobbet.
Hörs.

Motionsrunda

Hej Raffe. Nu har jag fått min dagliga dos av motion. 3,5 km i spåret och 3 km på cyckel.
Jag var blöt av svett som en blöt disksvamp.

Det kändes skönt. Jag märker att jag börjar lätta några kilon, för jag orkar jogga längre steckor nu. Och det sköna är att jag inte får ont i knät. Men jag gjorde felet igen att inte ta med mig vattenflaskan. Jag var som en öken i munnen när jag kom hem.
Nu skall jag bygga hemsida igen. Ha det.

Onsdag kväll.

Hej Raffe.
Vilken slappardag i dag. Jag har inte gjort speciellt mycket i dag. Jag körde Bellan till Östnora för hon skulle segla i dag med scouterna i dag. Sen har jag suttit och byggt på hemsidan och suttit och snackat på msn.

Till middag blev det entricote med pommes och broccolli. Smarrigt.
entricote med pommes och broccolli

Jag skrev på fb förut om att det finns saker i livet som jag skulle vilja ha ogjort. Det skulle finnas en multifjärrkontroll så man kunde spola tillbaka en bit i livet. Så behövde man inte må så piss som man gör.
Jag syftade på alla skulder man har. En gång i livet blev jag helt skuldfri. Jag skulle vilja bli det igen och inom kort kommer jag att bli det. Men frågan e hur framtiden ser ut då. Kommer jag att bo i ett fritidshus nära havet, eller kommer jag att bo inne i stan eller skall jag köpa nylägenhet eller skall jag hyra. Frågan går nog inte att få besvarad. Vet bara att jag kommer att bli skuldfri snart.

Nu skall jag ut i spåret en stund och sen skall jag avverka några kilometer med cyckeln.
Ha det gott alla.

Nationaldagen

Hej Raffe.
Idag är det nationaldag. Och Bellan skall på nationaldagssegling med scouterna.
Hon kommer hit vid halv tio och då skall jag köra henne till Östnora. Dom skall segla från 10 - 15.  och så skall dom ha matsäck med sig. Asså, hoppas hon får jättekul i dag.

Annars blir det bara lungt i dag. När jag kommer hem från Östnora så skall jag sätta mig och fortsätta bygga på min hemsida. Den börjar ta form nu och för varje steg jag tar mig fram så blir jag riktigt nöjd. Jag har fått expressen att publicera nyheter på hemsidan. Och då är det något som sköts med automatik.
Skulle vilja grilla i dag. Men har ingen att umgås med i dag så jag får sitta och hitta på något för mig själv.

Jo. Jag skall fortsätta städa lite i dag. Jag skall ta tag i skrivbordet. Jag skall gå igenom min pappershög och sätta in papper som skall sparas i pärmarna. Det är något som behövs.

Skriver mer sen kanske. Hörs.

Tisdag eftermiddag.

Hej Raffe.
Nu orkar jag inte städa något mer. Skall fortsätta i morgon. Skall jobba om en timme. I dag känns det inte lika kul att åka till jobbet när det är så här fint väder ute. Nu skulle man ha tagit fram gillen igentligen och grillat lite gott. och bara softat. Men softa äre det minsta jag har gjort i dag. Hoppas det är lungt på jobbet så man inte är död när man kommer hem.

Till middag blir det pannbiff med stekt lök och potatis. Det lär smaka när jag är på jobbet. För jag är hur hungrig som helst. Bellan kom till mig efterskolan för hon har tydligen inget att göra hos Jenny. Så hon får väl va här till Jenny kommer hem från Jobbet.

Nu skall jag byta om och sen åka och jobba. Längtar som sjutton tills jag kommer hem :).
Det finns stunder i ens liv som är helt under bara :))
Hörs senare kanske.

Tisdag.

Hej Raffe. Vaknade efter en skön sovmorgon.
Asså. Vad länge sen det var man flagnade. Asså, jag ser ut som en alien om armar och axlar.
I dag blir det ingen slappardag. I dag skall jag storstäda. Sen klockan 4 skall jag åka och jobba.
I dag känner jag mig så pigg och glad :). Så det kommer att gå som en dans att städa i dag. Det var inte länge sen jag putsade fönstren. Men när man kollar på dem när solen ligger på så blir man mörkrädd. Det är det där regnet som kom förut som satt sina spår.
Det här blev ett kort inlägg. Kanske skriver mer sen. Hörs.

Måndag.

Hej Raffe.
I dag är jag hur seg som helst. Fast än jag jobbar 16-22 i dag så gick jag upp halv sju i morse och gjorde Bella sällskap. Sen när hon hade gått så gick jag och la mig i sängen och skrev dagboksbloggen. För jag kunde inte somna om.
Jag väntar ett paket på posten som jag trodde skulle komma i dag. Men eftersom det är helg så kanske det dröjer till i morgon innan jag får det.

I morgon skall jag försöka börja mitt nya liv. Mitt nya liv att se framåt och lämna allt gammalt bakom mig.
Jag skall inte stå kvar på ett ställe och må dåligt.

Nu skall jag ta en kaffe till och en cigg och skriva mer i dagboksbloggen om hur jag tänker just nu. För det skall inte stå här. Sen skall jag göra i ordning mig för jobbet.
Hörs sen eller i morrn.

Söndag kväll.

Hej Raffe.
Middagen är intagen och disken är diskad och nu snart skall jag duscha.
Till middag blev det så kallat rester som jag gjorde till gräddstuvad pastarätt.
I den fanns det köttbullar, backon, broccolli, fläskkarré, gul lök och pasta snäckor och gräddsås från gårdagen.
köttbullar, backon, broccolli, fläskkarré, gul lök och pasta snäckor och gräddsås från gårdagen.
Ser kanske inte så apptitligt ut. Men det var så gott att man bara ville ha mer fastän man var mätt som höll på att spricka. Så det här kommer vi göra flera gånger.

Jag sitter och knåpar med en hemsida. Det är så svårt att få det perfekt som jag vill. Hela tiden kommer jag på nya saker när jag har kommit en bit på vägen och då är det bara att börja om att bygga från början. Det kommer att va en administrativ sida så jag kan sköta min hemsida från vilken dator som helst och så skall jag kunna sköta min hemsida via mobilen. Det är ett stort projekt. Men det kommer att bli bra.

I morgon börjar jag jobba eftermiddag fram till torsdag. Fredag jobbar jag normal tid. Det betyder att jag kommer att få sovmorgon hela veckan.
Jag längtar till i morgon. Då kommer mitt paket på posten tror jag. Ser verkligen fram emot det.
Det här inlägget blir inte längre än så här. Jag skall gå och ha det skönt i duschen ett tag. Hörs.

Söndag.

Hej Raffe. Började söndagen med en ordentlig sovmorgon. Sen blev det mysfrukost med kokt ägg och smörgås och kaffe och lite mannagrynsgröt.
Efter frukosten så tvättade jag upp en maskin med tvätt och sen diskade upp. Känner mig väldigt duktig för en söndag.

När vi slappat lite begav vi oss till Port 73. Tänkte att det var läge att inhandla lite examenskläder till Bellan. Det blev en jättefin klänning och en jättefin bolero till. Och på fötterna får ett par jättefina skor. Notan hamnade på strax under tusenlappen. Jag tycker det var bra pris för allt. Och Blellan blev nöjd också Så allt är bara possitivt :).
Jag var bra sugen på att gå in och köpa mig en ny dator i dag.  Det var bra pris och lite mordärnare än den jag har nu.
Men jag bet mig själv i läppen och gick där ifrån.

I dag till middag blir det lite rester som vi har i kylen. Så jag skall bara koka lite pasta och steka lite lök. Sen blanda ihop allt och slå gräddsås över. Det blir som gräddstuvad pasta. Det blir smarrigt.

Nu skall jag bygga lite hemsida. Skriver mer sen. Hörs.

Lördag kväll.

Hej Raffe. E mätt som en gris. Vi har ätit gott och kollat på film. Vi dammade av den jag nämde tidigare och så kollade vi på sällskapsresan "Den ofrivillige golfaren"
Till middag blev det som jag skrev. Entricote med hasselbackspotatis och gräddsås och grönsaker. Så hade vi lite räkor till. Fy fabian vad det var gott.
Entricote med hasselbackspotatis, gräddsås och broccolli och räkor.
Efter maten såg vi färdigt på filmen och sen tog jag hand om disken.
Lite senare sen så var det dags för efterrätt. Det blev jordgubbar med vispgrädde.
Jordgubbar med vispgrädde.

Att ta det lungt en sån här lördag kväll är oslagbart tror jag. Det är Så mysigt.
Fick ett sms som handlade om sovplats i natt, typ om att låna soffan i natt. Och det gick för sig. Så innan jag satt mig här vid datorn så hämtades nyckel. Så i natt har jag en nattgäst.

I går kväll skickade jag en liten hälsning till Malin via lugna favoriter. Dom hade något kärlekstema på kanalen.
Vet inte om hon brukar lyssna på den kanalen. Jag antar att hon inte gör det eftersom hon inte har sagt något. Men jag gjorde en chansning :-).
I morgon skall Bella och jag åka till port 73. Vi skall handla examenskläder och skor. Det är skolavslutning nu snart. Tiden går för fort. Jag hinner inte med.

Fy vilken magknip jag har. Skall nog gå ta en samarin. Sen kolla färdigt på Iskallt uppdrag (Bond) som går på tv.
Hörs.

Lördag.

Hej Raffe. I dag är det lördag och jösses vad skönt det var med sovmorgon. Vi åt en underbar frukost tillsammans och sen har vi bara slöat i dag. Vi skulle ha åkt ut till landet. Men med tanke på vädret så blidde det inte av.
Det enda vettiga jag har gjort i dag är att jag gick upp till affären och inhandlade middag och lite gottis till kvällen.
Det blir entricote med hasselbackspotatis och gräddsås till och grönsaker.

Till filmkvällen blir det jordgubbar och vispgrädde och lite gottis. Tror vi kommer att bli mätta så vi kräks haha. Men gott skall det bli.
Kvällens film blir "2012 - Ice Age".
Det är ett storslaget actionspäckat katastrofdrama i samma anda som The Day After Tomorrow. Ett vulkanutbrott på Island frisätter en enorm glaciär som krossar allt i sin väg. Ismassan rör sig med förödande kraft över världen och når snart USA. Forskaren Bill Hart och hans familj tvingas tillsammans med miljoner andra kämpa för sin överlevnad när de inser vad som väntar - en ny istid. 
Det är ett storslaget actionspäckat katastrofdrama i samma anda som The Day After Tomorrow. Ett vulkanutbrott på Island frisätter en enorm glaciär som krossar allt i sin väg. Ismassan rör sig med förödande kraft över världen och når snart USA. Forskaren Bill Hart och hans familj tvingas tillsammans med miljoner andra kämpa för sin överlevnad när de inser vad som väntar - en ny istid.
Jag har sett den tidigare. Men den är välvärd att se igen.
Skriver mer sen kanske. Hörs.


Fredag kväll.

Hej Raffe. Det smakade jättegott med mat. Disken är avklarad och sista maskinen ligger i tvättmaskinen. Känns som jag gjort lite nytta så här på fredag kvällen :).
Till mat blev det Kyckling och gräddsås och pommes och broccolli. Smarrigt.
Kyckling, pommes, broccolli, gräddsås, räkor.
Till maten kollade vi på en film. Vi kollade på en Irene Huss film. Guld kalven hette avsnittet. Den är bra det handlar om en man som hittas ihjälskjuten i bakluckan på en bil. På ena handen är fyra fingrar avklippta. Mannen var delägare i ett nätpokerbolag som snabbt utvecklades till ett flermiljonföretag som sedan gick i konkurs. Strax därefter hittas ännu en delägare mördad. Den tredje och sista delägaren Sanna är ännu i livet, men lever under ständiga hot. Polisen hittar till slut tre av det första offrets avklippta fingrar, men var finns det fjärde fingret? Utredningen leder Irene Huss till en för henne okänd värld av dyra lyxbilar och magnifika villor på exklusiva adresser där den ryska kaviaren är vardagsmat och champagnen är äkta, dyr och ständigt flödande.
Har du inte sett den så kolla på den.

Nu skall jag slösurfa lite och sen hänga tvätt. Hörs.

Äntligen fredag.

Hej Raffe.
Äntligen fredag. Och jag slutade normal tid i dag på jobbet. I dag har det kännts lite stressigt. Men sen lider jag av ångestkännslor också. Så det blir extra tufft om dagarna på jobbet.
Skulle ha gåt på firmafest i dag. Men det blir inte av. Jag har Bellan den här veckan och jag har ingen barnvakt. Jag vill inte lämna bella själv medan jag åker å äter på jobbet. Jag köpte hem lite gott till middag här hemma istället. Det blir kyckling med gräddsås och pommes och kokt broccolli till.
Det skall bli väldans gott.

Sen i kväll när maten har sjunkit så skall vi äta lite räkor och lite godis och kolla på film. Så det blir lite mysfredag.
I morgon tänkte jag att vi skall äta tacos. Det känns som det var länge sen. Det är gott också :)

Innan jag åkte hem så var jag till guldsmedsaffären och sålde guld ringarna som jag köpte in för ett tag sen. Nu behöver jag dem inte, men pengarna behövdes nu. Så nu klarar jag mig till löning.

När jag kom hem så började jag sortera upp tvätten. Det blir 3 maskiner. Eller 4 blir det. Jag skall byta sängkläder också. Det behövs verkligen ;).

Jag fick min tidrapport på jobbet i dag. Det var inte lika mycket övertid som förra månaden. Den här månaden hade jag bara 38 timmar övertid. Men det kommer bli en fet lön ändå. Och sen kommer skattepengarna den här månaden. Men så skall jag betala syrran och hennes kille lite pengar och resten skall gå till båt. Så med lite tur så har jag båt på min semestervecka :).

- Shit vad hungrig jag är. Det är så det knorrar i magen.

Nu orkar jag inte skriva något mer. Skriver mer sen. Hörs.

RSS 2.0