Covid-19

Hej Raffe.
Nu börjar jag piggna på mig. Jag har legat sjuk sedan den 22 jan.och det är den sista idag. Jag har satt åter i arbetet den tredje. Aldrig at jag har längtat tillbaka till verkligeheten som jag gör nu,
Asså. Jag gjorde testet och fick svar från 1177 att jag har Sars-cov-2.
Asså. JAg har har haft dom flesta symtomen man har läst om. Jag hade till och med fråblem med andningen. Men jag behövde inte åka in. Så det har varit en väldigt tuff tid det här.
 
Men nu har dom skrivit att harman åkt på den här varianten så har man antikroppar i 6 månader, beroende på invivid. Hoppas jag är den individen som slipper det här på 12 månader då.
 
Asså. Att handla mat på nätet har faktiskt varit en jättebra grej nu. Dom har kunnat leverera till 100 % och jag snackar om Coop. För det sjuka när jag har varit sjuk, är att jag inte har mist aptiten alls förutom en dag. Grymt mycket frukt har jag ätit i olika slag.
 
Mamma sa när hon levde att man ska äta sig frisk. Äter man mycket så får man mycket energi och då orkar inte baccillen med en och då blir man friskare fortare.
 
Nu håller Coronan på att ebba ut i allafall och det känns skönt.
 
Hoppas ni där ute klarar ifrån allt skit. Nu ska jag jäsa lite framför tvn.
Ha det bra alla. 
Kjam på er ;)

En dag på jobbet.

Hej Raffe.
Sitter i "Kuren" på jobbet i dag. Det är slappt jobb. Men ändå kul. Jag gillar det.
Jag har fått något skit med magen. Sitter vid naveln. JAg har kunna trycka det tillbaka det förut. Jag har trott det har varit bråck. och har inte varit mer med det. Men jag har haft ont sen i lördags. Vet inte om det hände något i fredags när jag tränade. Jag la på nån extra vikt. och tänkte att det skulle va bra. Det kändes bra då. Me mitt på dagen på lördagen fick jag ont i magen. Jag har kännt så när jag varit hård och lös i magen om vart annat. Men det har gått över efter kort. Om inte det här går över snart så måste jag åka in akut. För jag kan inte ha ha så här.
 
I dag blir det sen dag på jobbet. Sen ikväll kommer Coop med matvaror.
Jag har börjat tänka att om jag kan besöka affären en gång mindre så bidrar jag till att hålla nere smittspridningen i samhället.
 
Det är ett nytt år och jag vill önska alla en god fortsätting på det nya året.
Snart är det flytt av Åhlénslagret till Rosersberg. Det blir en tuff tid. Inte minst för att börja jobba där. Jag måste antingen pendla dit eller flytta dit. Jag vill ju inte flytta dit egentligen. Jag trivs i Västerhaninge. Sen blir det ohållbart att pendla till Rosersberg. Man kommer att blir trött som fan i längden. Så mitt liv är lite turbelent nu.
 
Förra veckan blev min anställning 23 år gammal. 23 år sen jag fick min tillsvidareanställning. Innan det så hade jag 6 månader provanställning.och så jobbade jag ett tag i köket på Åhléns. Så jag måste vara nära 25 år på det här stället haha. När jag pratar om alla år så känns det som det skulle vara bra om jag bytte jobb. Jag måste ju erkänna att jag är rätt insnöad på Åhléns. Jag vet ju inte hur andra jobb fungerar idag. Det är lite läskigt. Men om någon läser det här som har ett jobb att erbjuda. Tveka inte att höra av dig till mig.
 
Nu ska jobba vidare.
Ha det bäst alla.
Pöss

RSS 2.0